Coafuri pentru mirese. 70 de stiluri romantice

Modul în care îţi vei purta părul în ziua nunţii tale trebuie să te reprezinte perfect şi să-ţi pună în valoare frumuseţea şi trăsăturile cu care te mândreşti.

Dar aceştia nu sunt singurii factori de care trebuie să ţii cont când îţi alegi coafura de mireasă. Este obligatoriu ca stilul pentru care optezi să fie unul destul de comod. Până la urmă, nu poţi sta toată ziua şi toată noaptea cu grija părului şi cu teama că ţi-ai putea distruge dintr-o mişcare întreaga coafură.

Este indicat de asemenea să ţii cont de structura firului tău de păr. Dacă ai părul fin, alege o coafură care îi oferă volum şi îl va face să pară bogat şi sănătos. Buclele lăsate pe spate sunt mult mai indicate dacă părul tău este ondulat sau creţ natural. În cazul în care ai părul drept, cu firul gros şi vrei o coafură cu bucle, rişti ca la jumătatea petrecerii să descoperi că buclele tale s-au lăsat mult şi coafura şi-a pierdut din farmec.

Cocul, în extrem de variatele sale forme, este una dintre cele mai comode opţiuni. Pe de altă parte, se potriveşte oricărui tip de păr, cu condiţia ca lungimea să fie de cel puţin până la umeri. Nu uita de accesoriile romantice pentru păr, sub formă de bijuterii sau flori, care se potrivesc excelent cu această zi romantică şi frumoasă din viaţa ta.

Iată 70 de imagini care te pot inspira:

Foto: depositphotos.com; pinterest.com

1 din 71

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod