Blondul argintiu este culoarea de păr a momentului. 3 tunsori care o pun cel mai bine în evidență

Nuanțele deschise de blond sunt în tendințe de câțiva ani, cel mai puternic trend fiind însă blondul argintiu. Este un look statement care atrage toate privirile și o culoare cu un aspect prețios pe care merită să o încerci. Nuanța de blond argintiu se potrivește perfect și în cazul în care ai multe fire de păr albe. Este o variantă excelentă în acest caz pentru că îți va fi mult mai ușor să obții o nuanță deschisă strălucitoare fără să depui prea mult efort. Însă blondul argintiu poate fi obținut pe orice tip de păr, chiar și în cazul părului închis la culoare, dar este necesară decolorarea părului pentru ca nuanța să fie una intensă și luminoasă.

Secretul unui păr blond argintiu sănătos și strălucitor este acela de a alege un produs foarte bun pentru vopsirea părului. Noua vopsea pentru păr LONCOLOR EXPERT HEMPstyle este alegerea perfectă, care îți permite să obții culoarea la care visezi, păstrându-ți în același timp părul frumos și sănătos.

Această gamă inovatoare conține ingrediente naturale care protejează și hidratează părul în timpul vopsirii. Extractele hidrolizate din semințe de cânepă, uleiul de jojoba și proteinele din orez sunt ingredientele cheie care asigură protecția părului, îl fac mai strălucitor și îl hidratează intens, pentru ca rezultatul să fie un păr perfect după vopsire

Extractele hidrolizate din semințe de cânepă și proteine din orez din vopseaua de păr LONCOLOR EXPERT HEMPstyle acționează ca un înlocuitor pentru cheratina animală, îmbunătățind rezistența părului și oferindu-i o elasticitate remarcabilă.

Uleiul de jojoba – derivat din Simmondsia chinensis – conține acizi grași nesaturați Omega-9 și Omega-6, având un efect antioxidant, care protejează scalpul împotriva radicalilor liberi. Similar sebumului uman – din punct de vedere chimic – uleiul de jojoba are un efect emolient și nutritiv și datorită compoziției de acizi grași și vitamine.

Pentru îmbunățirea aspectului sănătos al părului și pentru redarea luminozității acestuia, extractele hidrolizate din semințe de cânepă și proteine din orez contribuie la redarea elasticității naturale a părului și la creșterea rezistenței acestuia.

Formula inovatoare a gamei LONCOLOR EXPERT HEMPstyle, cu extract hidrolizat din semințe de cânepă, proteine din orez și ulei de jojoba are numeroase efecte benefice asupra părului: crește elasticitatea părului, oferă culori vibrante, intense și strălucitoare, are un efect protector și nutritiv în timpul colorării datorită acizilor grași omega 6 și omega 9, oferă rezultate de durată și o acoperire optimă a firelor de păr albe.


Dacă vrei să încerci blondul argintiu, culoarea în trend a acestui sezon, atunci nuanța LONCOLOR EXPERT HEMPstyle 10.19 Blond argintiu este exact ce îți trebuie. Te ajută să obții o culoare intensă și strălucitoare, și în același timp îți păstrează părul hidratat și sănătos. Poți pune foarte bine în evidență nuanța de blond argintiu cu ajutorul unor tunsori deosebite. Iată ce stiluri să încerci:

Tunsoare scurtă cu șuvițe asimetrice



Șuvițele de păr inegale creează un joc interesant de lumini și umbre care evidențiază perfect strălucirea blondului argintiu. Este un look ideal pentru femeile care au părul drept, fiind ușor de purtat și întreținut.

Foto: Instagram/leo.valencia

Bob unghiular



Acest tip de bob drept, cu colțuri ușor alungite, este o altă opțiune excelentă pentru părul blond argintiu. Suprafața perfect plană reflectă lumina precum o oglindă și pune în valoare părul vopsit cu nuanța LONCOLOR EXPERT HEMPstyle 10.19 Blond argintiu.

Foto: Instagram/stil.salon

Păr lung, tuns în scări



Nuanța blond argintiu arată foarte bine pe un păr lung, tuns în scări. Onduleurile lejere reușesc să evidențieze strălucirea acestei nuanțe. Părul lung are nevoie de o îngrijire specială pentru a-și menține sănătatea, de aceea este esențial să alegi o vopsea care îți protejează și hidratează părul în timpul vopsirii, precum LONCOLOR EXPERT HEMPstyle.

Foto: Instagram/madisonelainestylist


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod