5 produse care îți fac părul să arate des și sănătos

Părul rar şi subţire este o problemă reală pentru foarte multe femei. Şi pentru că nu poţi modifica felul în care creşte părul tău, acest lucru fiind moştenit genetic, poţi în schimb apela la câteva trucuri cosmetice.
Iar produsele moderne de îngrijire şi styling, special concepute pentru a combate această problemă, te ajută să "mimezi" un păr des, bogat, cu firul gros, chiar dacă nu-l ai. Iată ce soluţii să încerci:

Pudra pentru volum

Pudra pentru volum sau texturizator, aşa cum îi spun stiliştii, este un produs sub formă de pulbere fină aderentă. Se fixează pe suprafaţa firului de păr, oferind senzaţia de podoabă capilară bogată, cu fir gros. Se pulverizează în special la rădăcini, pentru a susţine firul de păr întreaga zi.


Poţi încerca:
L'Oreal Tecni.Art Super Dust
Matrix Design Pulse Mega Dust

Booster pentru rădăcini

Pentru ca părul tău să aibă volum, are nevoie de susţinere de la rădăcini. Iar boosterul de volum pentru rădăcini face exact acest lucru. Soluţia se aplică la rădăcină, pe părul umed, apoi se usucă cu foehnul pentru fixare.

Poţi încerca:
Matrix Amplify Wonder Booster Root Lifter
Fudge Root Juice

Loţiune pentru îngroşarea firului de păr

Părul subţire pare rar şi îi lipseşte adesea volumul chiar dacă este ondulat. Loţiunile pentru îngroşarea firului de păr conţin ingrediente care îmbracă fiecare fir de păr în parte, oferind volum şi textură.Părul rămâne flexibil şi uşor de aranjat.

Poţi încerca:
Label.m Thickening Cream
Indola Innova Setting Hair Thickening Elixir
Catwalk - Sexed-up Tonic

Spray pentru texturare

Acest spray este special conceput pentru părul fin.Se aplică adesea pe părul umed şi apoi se usucă cu foehnul pentru ca substanţele active să se fixeze şi să ofere volum şi textură.

Poţi încerca:

Keune - Spray pentru volum, cu keratina
L'Oreal Tecni.Art Constructor Spray
Londa - Sculpt It Non-Aerosol Spray

Spray cu soluţie salină

Cu ajutorul acestui spray poţi obţine lookul pe care îl ai pe plajă, după ce ai ieşit din mare.Particulele de sare se fixează pe firul de păr, oferindu-i textură şi volum. Poţi încerca:
Keune - Fluid sarat pentru volum extrem
Fudge Salt Spray
TIGI Catwalk Session Series Salt Spray
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod