nu mai stiu ce sa fac.:((

•  
    • 2 mesaje
    29 Aug 2011, 11:33
    0 0

buna..am nevoie de un sfat. chiar nu mai stiu ce sa fac:(. de 1 luna mam despartit de T.(19 ani)ptr motive de gelozie. un alt fost prieten imi da tarcoale C.(18)..pe langa asta vb de ceva timp cu un alt tip(20)..iar seara stau afara cu altu)26):(..nu mai stiu ce e cu me...se poate sa tii la mai multi baieti...???? 

•  
    • 7051 mesaje
    29 Aug 2011, 11:42
    1 0
    se poate, se poate pana il gasesti pe unul care sa-ti franga inima...tu esti ca in carosel acum, vrei sa te dai cu toate
  •  
    • 94 mesaje
    29 Aug 2011, 11:43
    0 0
    deyutzha said:

buna..am nevoie de un sfat. chiar nu mai stiu ce sa fac. de 1 luna mam despartit de T.(19 ani)ptr motive de gelozie. un alt fost prieten imi da tarcoale C.(1..pe langa asta vb de ceva timp cu un alt tip(20)..iar seara stau afara cu altu)26)..nu mai stiu ce e cu me...se poate sa tii la mai multi baieti...????

Se poate sa te maturizezi,ca din ce ne spui,presupun ca n-ai nici 18 ani inca...

Nu-s eu cea mai in masura sa-ti dau sfaturi,dar sunt una din persoanele care tocmai a realizat ca si-a dat cu stangu-n dreptul si nu-i un sentiment prea placut!

Cu cel ce are 18 ani,nu cred ca are rost!Sunteti practic copii inca,iar daca ati fost candva impreuna si apoi v-ati despartit,nu vad s-aveti sanse s-o duceti bine impreuna!

Nu cred c-ar fi o alegere buna nici cel de 26.Tu esti un copil,iar el,nu cred ca-si doreste o relatie serioasa cu un copil!

Depinde de multe aspecte...doar ca eu n-am inteles niciodata expresia "tin la el/ea"

Ce anume tii?

•  
    • 13910 mesaje
    29 Aug 2011, 11:46
    0 0

fa test de sarcina si, pina se inverzeste ala de ciuda, citeste o carte

ce-i aia? cauta pe google.

•  
    • 2 mesaje
    29 Aug 2011, 11:49
    0 0

poate sa fie si o perioada" de maturizare..? prin a 'tine" la cineva am vrut sa zic ca apreciez modul in care se comporta cu mine..si parca ii iubesc..dar in in tot sensul cuvantului..  cat despre cel de 26 de ani..ai mei nu stiu nimic.. si nici nu ar fi de accord.! am 17 ani

•  
    • 94 mesaje
    29 Aug 2011, 11:57
    0 0
    deyutzha said:

poate sa fie si o perioada" de maturizare..? prin a 'tine" la cineva am vrut sa zic ca apreciez modul in care se comporta cu mine..si parca ii iubesc..dar in in tot sensul cuvantului..  cat despre cel de 26 de ani..ai mei nu stiu nimic.. si nici nu ar fi de accord.! am 17 ani

Nu poate,ESTE cu siguranta!Deci,nu fii naiva...

Cica un studiu despre barbati,spune ca in general,dupa primul contact sexual,urmatoarele doua sunt mai greu de acceptat dupa care incep vanatoarea!Cu fiecare experienta sexuala,sunt mai prini de sine si vor sa para macho pana cand ajung la o oarecare maturitate,care-i fac sa inceapa sa accepte anumite responsabilitati!

Eu zic sa ai grija!

•  
    • 7 mesaje
    3 Sep 2011, 19:59
    0 0
    te-ai gandit ce ar zice acei baieti daca ar afla unul de altu? iti spun eu ca nu de bn dar cel mai bn e sa te gandesti daca vrei cu adevarata sa fi asa adik cu mai multi si nu cu unul singur....
  •  
    • 123 mesaje
    3 Sep 2011, 20:31
    0 0
    CE sa spun ti-au murit laudatori... pana dai de X si te linisteste =D