Kama Sutra - Pozitia: Marea deschidere

Femeia sta intinsa pe spate. Ea isi ridica foarte mult picioarele, pe care le sprijina de pieptul barbatului, care sta in genunchi in fata ei.

Avantaje: unghiul de penetrare este foarte bun si ambii parteneri vor trai senzatii tari. Pozitia faciliteaza stimularea punctului G. Efectul vizual este excitant pentru partener, care poate saruta picioarele partenerei.

Sfatul sexologului: pozitia este destul de odihnitoare, dar femeia ramane pasiva. Barbatul poate aseza picioarele partenerei pentru a ajunge la pozitia misionarului sau la cea a lotusului.

Usurinta cu care se executa:
Gradul de placere:

Articol
 

Comentarii (8)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • novacescu alexandru pe 26 Oct 2011, 02:59
    cum ma inebuneste partenera mea

    este ca atunci cand ea se simte foarte bine geme si tipa fapt care pe mine ma duce la ejaculare instantaneu,si asta in pozitiile noastre preferate fiind:pe la spate,ea deasupra,eu deasupra sau ea cu spatele deasupra,sunt poziti extraordinare,incercati-o pe ultima da rezultate cu senzati tarii,si aaa totul depinde de voi baietii

    3
    0

  • Andrei pe 29 Apr 2011, 11:03
    Super tare

    e belea pozitia asta si imi place la nebunie.. Cand aplic pozitia asta ma simt foarte bine si foarte excitat

    4
    0

  • ionela pe 3 Sep 2010, 22:27
    dragoste

    nu actul in sine conteaza ci ce faci ca sa ajungi acolo.sarutarile,mangaierile,vb frumoase te fac sa innebunesti de placere, cand ajungi la actul sexual sti ca te apropii de final.va spun din experienta.in 7 ani de casnicie am ajuns la monotonie.discutam acum ce ne-ar placea sa facem ce sa incercam,ce ne excita.comunicati cu partenerul vostru ce v-ar face placere.

    7
    0

  • Deea pe 15 Nov 2009, 02:59
    ;)

    E bestiala pozitzia. Ma excit rau de tot in pozitia asta...incerk`ti`o...nu tb sa stai sa te documentezi carycy,dak ai imaginatzie si partenara ta nu`ti mai tb nimic.Imaginatia si da frau sentimentelor.

    3
    1

  • cosmin pe 8 Iun 2009, 17:49
    fetele au dreptate

    da aveti dreptate dar adevarul este ca sunt pozitii pentru incepatori si avansati...daca vreti sa va lamuriti cumparati cartea virtuala kamasutra tehnici si pozitii sexuale si acolo este totul; detaliat in legatura cu pozitiile sexuale..vam pupat fetelor si fara voi nu se pot face aceste pozitii sexuale paaa

    3
    0

  • sanda pe 1 Mai 2009, 01:59
    sex

    corect andreea aici ai dreptate.

    2
    0

  • andreea pe 23 Mar 2009, 22:28
    pt caryacy

    dragule, toate sunt bune. eu zic ca nu exista pozitii pt incepatori sau pt avansati. depinde de tine, de erectia ta, de partenera, de imaginatie, conditie fizica..... etc ... stai linistit, experimenteaza tot ! :) enjoy

    4
    0

  • carycy pe 24 Ian 2009, 06:27
    care este cea mai buna pozitie

    care ete cea mai buna pozitie pt. un incepator....datimi si mie un sfat

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod