Cum sa creezi o ambianta erotica?

Dupa o saptamana incarcata in care nu ati avut timp sa va rasfatati unul pe altul vrei sa-l surprinzi cu ceva mai deosebit... Tot ce iti doresti este sa-l ai numai pentru tine in intimitate. Cateva sugestii despre cum sa creezi o atmosfera feerica in care sa va "cufundati" amandoi.
Farmeca-i privirea!

Apeleaza la o lumina difuza
O lampa de ambianta adaptata sufrageriei sau dormitorului va da rezultate: o lumina calda, o nuanta de galben spre portocaliu si chiar rosu. Ai grija sa nu fie verde sau albastra, culori reci care nu au ce cauta intr-un decor romantic.

Investeste in lumanari
Au capacitatea de a crea un halo de lumina speciala care imbie la intimitate. O lumanare asezata strategic pe masa care va desparte si nu va permite sa va atingeti, poate da senzatia de apropiere prin simplul fapt ca va cuprinde pe amandoi in cercul luminos.

Culorile calde trebuie sa predomine
Pentru decorarea dormitorului sau pentru alegerea lenjeriei de pat trebuie sa te orientezi catre culorile calde (rosu, galben, portocaliu, rosu-violet).

Fa-te frumoasa!
Se pare ca atractia erotica a barbatului se declanseaza din priviri si la fel cum reactioneaza taurii de corida la culoarea rosie, acestia reactioneaza la estetica feminina. Alege tinutele vestimentare in culori calde, sexi, sugetive fara a fi insa vulgare si, bineinteles, care sa te avantajeze. Dar "de gustibus non discutandum" ca fiecare stie mai bine ce anume sa aleaga pentru o seara romantica.

Fii sugestiva, dar nu vulgara!
Descopera privirii numai cat trebuie si lasa-l pe el sa "desluseasca" misterul ce se ascunde in spatele hainelor. Cu toate acestea un decolteu care descopera vederii doar o parte din trup este in cele mai multe cazuri mult mai incitant decat o camasa transparenta care scoate la iveala sanii. Foloseste-ti in mod inteligent sex appeal-ul!

Misca-te sexi!
Privirea nu capteaza numai aspectul fizic, ci este receptiva si la miscarile/gesturile trupului tau. Unele gesturi sunt deosebit de incitante, mai ales atunci cand ambianta  permite o interpretare a acestora: conturarea lenta a buzelor cu limba, incrucisarea picioarelor, o mangaiere subtila a coapselor, inca un nasture de la decolteu descheiat.

Pozitioneaza o oglinda in dormitorul vostru
Propria voastra imagine reflectata in oglinda in timp unui preludiu tandru poate fi deosebit de excitanta.


Incanta-i auzul!

Alege o muzica de ambianta
Intotdeauna o muzica de calitate, relaxanta, emotionanta va da rezultatele dorite. O atmosfera degajata si romantica predispune la tandrete. Tu ii cunosti mai bine gusturile in materie de muzica, insa alege ceva sa va binedispune pe amandoi.

Fa-i declaratii de dragoste
O strofa dintr-o poezie de dragoste sau deschide-ti sufletul recitandu-i propriile versuri compuse special pentru el. Sau puteti sa cititi impreuna proza erotica sau sa vizionati un film erotic. Tu simti daca el este genul de persoana care s-ar simti miscata de un asemenea gest romantic.

Vorbeste-i in soapta
Cuvintele de dragoste soptite la urechea iubitului/sotului tau pot avea un efect electrizant. Asadar, incearca sa nu iti modelezi vocea fie suava si inceata, fie mai aspra dupa cum consideri ca se preteaza momentului.


Flateaza-i simtul olfactiv!

Puterea aromaterapiei
O atmosfera intima poate fi indusa si de mirosuri, arome delicate sau mai persistente, foarte placute si incitante. Betisoarele parfumate de trandafir sau de santal, lumanarile parfumate, uleiurile volatile parfumate toate pot contribui la crearea unei ambiante extrem de intime, stimuland dispozitia erotica.

Parfumeaza lenjeria de pat
Parfumeaza discret lenjeria de pat sau perdelele cu ajutorul a catorva picaturi din parfumul tau.

O baie cu spuma
Nimic nu poate sa va relaxeze mai mult decat o cateva minute in cada cu apa fierbinte plina de spuma cu aroma de citrice.


Apropie-te de el

Atinge-l in treacat, parca involuntar
O tentativa seducatoare de apropiere: lasa-l sa te simta pentru cateva secunde apoi indeparteaza-te. Incearca in permanenta sa pastrezi un contact fizic: atinge-i mainile, joaca-te cu o suvita din parul lui, indeparteaza-i o scama de pe camasa.

Atingeti-va picioarele pe sub masa
Desi este un gest clasic si des mediatizat in filmele de dragoste, poate fi totusi incitant si "aprinde" atmosfera. Sau iti poti permite sa-l mangai delicat pe coapse.

Propune-i un masaj corporal
Un masaj va fi intotdeauna binevenit, mai ales daca se plange de spate sau incheieturi. Profita si rasfata-l cu un masaj cum numai tu stii sa faci. Si de aici se poate da frau liber imaginatiei ...

 

Comentarii (11)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • madi pe 28 Mai 2008, 11:43
    pt articolul:``am probleme``

    nici eu nu am stiut multa vreme ce e acela orgasm pentru ca dupa cum consider eu acum, noi faceam sex - adica ne dezbracam ne puneam unul peste altul si gata - cu toate k ne iubeam foarte mult. Dar cand am inceput sa facem DRAGOSTE, s-a schimbat totul. Ne-am descoperit unul pe celalat putin cate putin (cu sfiala), apoi a devenit o rutina - vorbesc de preludiu. Preludiul-lumina difuza sa va descoperiti corpul, soaptele, atingerile si sarutarile in zone erogene - pe parcurs vei ajunge si la sex oral - totul e fantastic si e imposibil sa nu ajungi la orgasm.

    0
    0

  • alexandra pe 14 Mar 2008, 19:47
    Am probleme

    Chiar daca imi iubesc partenerul la nebunie nu ajung la orgasm, de ce? Nu inteleg!!!!!!!!!!

    1
    0

  • denisia nagy pe 13 Apr 2007, 13:58
    cum sa creezi o ambianta erotica

    sincer am ajuns la concluzia ca orice metoda as folosi nu mai da rezultate,in sensul ca nici-un preludiu nu ma poate excita ,de cateva luni incoace.Am incercat mai multe variante dar nu ma incalzeste nimic.oare am eu o problema ,sau este de vina rutina?

    1
    0

  • alina pe 5 Feb 2007, 19:42

    referitor la persoana care nu ajunge la orgasm.....problema cauto in tine nu in el ....in foarte multe cazuri asta depinde de tine... din ceea ce ai scris vad ca lui ii pasa de tine ... tu eshti cea care are probleme cu tine insuti

    0
    0

  • bibi pe 24 Nov 2006, 09:36
    schimbare

    Daca nu ai orgasm asta inseamna ca trebuie sa schimbi partenerul.Cu parere de rau dar nu m-ai sunteti pe aceiasi lungime de unda .Fii curajoasa ,viata este frumoasa dar si scurta draga mea.

    0
    0

  • andra pe 12 Nov 2006, 12:45
    :(

    sunt interesante si cred xca trebuie puse in aplicare...eu nu stiu ce sa mai fac,chai daca imi iubesc iubitul am probleme cand facem dragoste.nu apuc niciodata sa ajung la orgasm chiar daca tine destul de mult actul in sine si chair daca imi acorda multa importanta si-si doreste sa ma simt bine!nu prea ma relaxez deloc!:(

    1
    0

  • black pearl pe 2 Nov 2006, 11:16

    oare de ce eu nu pot face toate aceste lucruri, sau mai degraba ma gandesc ca daca le fac scad in ochi mei????

    1
    0

  • anderson pe 29 Oct 2006, 20:21
    daca dragoste nu e, nimic nu e!

    daca dragoste nu e,nimic nu e!restul e mecanica suava,sau scriem sa luam ochii cu tampenii.Merge si asa cata vreme nu ne vom tampi cu totii

    0
    0

  • sereseanu florica pe 28 Oct 2006, 11:30
    atentie la exprimare!

    Poate ca mesajul este interesant si instructiv, dar, avand in vedere ca este citit de multa lume, exprimarea trebuie sa fie foarte corecta. Nu se spune "De gustibus non discutandum", ci "De gustibus non disputandum", iar termenul "romantic" este folosit aici intr-un sens degradat. Poate era mai potrivit titlul "O cina intima" sau oricare altul.

    0
    0

  • buriannico pe 25 Oct 2006, 20:50
    cina romantica

    vreau sa fac o cina romantica sotului astept propuneri si in legatura cu discutia despre o cina visez la asaa ceva dar se pare ca femaia trebuie sa ia initiativa sunt casatorita si cred in o cina romantica care o sa l faca pe sot sa se simta super

    0
    0

  • balazsc pe 23 Oct 2006, 22:54

    Este frumos ,deoarece ne ajuta sa-ne stimulam imaginatia.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod