Cum ajung femeile la orgasm

Modul special in care femeile se bucura de intimitate poate explica de ce unele dintre cele mai placute episoade traite de acestea incep cu cateva ore inainte de a...

Modul special in care femeile se bucura de intimitate poate explica de ce unele dintre cele mai placute episoade traite de acestea incep cu cateva ore inainte de a se consuma propriu-zis - la o cina destinsa, de exemplu, ori pe ringul de dans, ori printr-un buchet de flori pe care-l primesc inca dinainte ca barbatul sa soseasca la intalnirea programata.

Preludiul, va rog!


La fel se poate explica importanta acordata de femei preludiului. Domnilor, fiti convinsi ca merita efortul! Daca simtul vazului este mai dezvoltat la barbati decat la femei, trebuie sa recunoastem ca femeile au toate celelalte simturi mult mai ascutite - mai ales mirosul, gustul si pipaitul. Si nu numai cand vine vorba de cina si de dans, ci si de insasi stimularea fizica.

La multe femei, senzatiile placute din zona genitala pot sa preceada, ba chiar sa declanseze dorinta - si nu invers. Femeile respective simt nevoia ca partenerii lor sa faca anumite manevre de initiere pentru ca ele sa fie cuprinse de dorinta.

Numai dupa ce resimt o stare de intimitate crescanda, alimentata de mangaierile partenerului, devin si ele constiente de dorinta si incep sa se implice. In felul acesta, avem raspunsul - hormonal vorbind - la stravechea intrebare de ce femeile par sa aibia nevoie de un preludiu mai indelungat decat barbatii.

La femei, excitatia si dorinta pot exista simultan, alimentandu-se reciproc


(...)Daca te simti fara chef in materie de sex, lasa-te sedusa (este de la sine inteles ca pentru acest experiment ai nevoie de un partener sensibil si intelegator, care sa renunte, fara sa insiste sau sa puna intrebari, daca vede ca nu reuseste sa te excite).

Cuvantul "seductie" provine din limba latina, de la verbul care inseamna "a scoate pe cineva dintr-ale lui". Atingerea fizica (din pacate e nevoie de atingerea altcuiva!) stimuleaza eliberarea unui hormon puternic si excitant, numit oxitocina si supranumit "hormonul iubirii", datorita senzatiilor pe care le produce. Este hormonul care le determina pe femelele-sobolani sa se arcuiasca si sa-si ridice posterioarele la inaltime, semnaland in felul acesta ca sunt receptive la avansurile masculilor.

Oxitocina pare a stimula dorinta de ordin sexual la ambele sexe, probabil pentru ca favorizeaza productia de testosteron, care este in stransa legatura cu apetitul sexual atat la barbati, cat si la femei. De asemenea este si unul dintre factorii care faciliteaza excitatia fiziologica a femeilor.

 

Comentariile 1-50 din 68

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • cristian pe 21 Mar 2014, 15:42
    cum sa fac sa ajunga la orgasm partenera

    sal snt cristi am 28 ani,si am o problema nu reusesc sa mi fac partenera de viata sa aiba un orgasm propiu zis ,sunt bine dotat comunicam insa de ceva timp am aflat k inca nu am aduso in punctul maxim......nu stiu ce sa mai incerc si apropo e prima oara cand mi se intamplaasa ceva

    0
    0

  • Pissi pe 24 Iun 2013, 14:23
    feteloor

    Buna , am 18 ani , si am prieten de 6 luni . Am intervenit cu acest comentariu pentru ca as vrea sa va spun si eu cateva cuvinte.. Decii fetelor mi`am inceput viata sexuala la 17 ani cu actualul prieten , probabil ca pe viitor o sa`mi para rau de asta dar acum nu regret absolut deloc deoarece ma face sa ma simt minunat in al noualea cer(nu ma refer doar cand facem dragoste) dar daca tot suntem la subietul "sex-orgasm" o sa va zic si eu cateva lucruri.. Voi nu ar trebuii sa va ingrijorati deloc(ma refer la fetele care ziceau mai sus ca nu au orgasm) deoarece totul vine de la sine..e normala chestia asta.. Nu a zis nimeni ca e neaparat ca noi fetele sa avem orgasm la fiecare contact sexual..asta depinde doar de organism si de fiecare dintre voi.. Nu fiti incordate absolut deloc , sii inca un sfat pentru un orgasm sigur lasati partenerul sa va domine pe toata durata partidei , iar la urmatorul contact sexual o sa aveti orgasm sigur.. asa mi sa intamplat si mie...primele contacte sexuale pot sa spun ca eu am dominat, bineinteles m`am lasat si dominata dar foarte putin..am fost eu cea jucausa :D dar , au fost fara orgasm.. nu am putut.. si normal ca am vorbit cu prietenul meu.. sii urmatoarea intalnire de acest gen , a fost minunata , ma adus in culmile placerilor . Eu zic sa nu va mai ingrijorati degeaba pentru ca toate vor fii la timpul lor , sii cu siguranta daca el este excitat maxim in timpul raportului sexual nu o sa il pierdeti , chiar daca va trebuii sa astepte ceva perioada pana sa aveti orgasm nu o sa renunte, aratatii doar ca va place sii totul va venii de la sine . Sper ca v`am fost de folos :-* !

    2
    0

  • lili pe 27 Apr 2013, 17:52
    cerere onorabila

    doresc sa-mi trimiteti articole legate de aceste subiecte . sun casatorita si sotul meu este departe de mine ma vad cu el prin intermediul internet.dar sunt nhibata, am o problema

    8
    0

  • ala pe 8 Oct 2012, 14:28
    super orgasm

    lungimea 20 grosimea17

    2
    0

  • loisara pe 2 Oct 2012, 00:12
    orgasm. pt div.

    draga div am citit comentariile tale si ale altor fete despre tine, vad ca te pricepi in ale amorului, am si eu o problema: sunt maritata de 5 ani si am avut orgasm de foarte multe ori, cu cat avansam mai mult in relatie, cu atat primeam mai multa experienta si placerea era mai mare, dar...de o per. am avut ceva probleme-scurgeri de sange, am fost la medic si dupa mai multe investigatii s-a ajuns la concluzia ca au fost de la anticonceptionale, le-am schimbat, am avut la fel, intre timp am luat tratament pt vindecsrea infectiei produsa de scurgeri, si am revenit la vechile anticonceptionale si nu mai am scurgeri, dar nu pot sa ma mai excit, si bineinteles nu mai pot vb de orgasm, si ma doare camd o baga pt k nu sunt umeda defel, el incearca ffffff mult sa ma excite si nu poate, am incercat toate felurile, a bagat limba cat a putut, chiar si degetul, dar nimic si alta data dak facea asa eram topita, am ajuns sa cred ca si scurgerile de la inceput sunt din vina mea, pus si simplu nu pot sa ma excit, te rog din suflet da-mi un sfat, sau altele dak ati patit ca mine, va rog muuuuuult, muuuult, sunt foarte ingrijotata, mi frica sa nu creada sotul meu ca nu il iubesc, il iubesc enorm, iar el face tot posibilul sa fie tandru, senzual...dar vina sunt eu....va rog mult da-tim un sfat..............pls.......

    1
    0

  • angelika pe 27 Apr 2012, 01:03
    orgasmul cu vibrator

    Mi-am inceput viata sexuala la 16 ani cu un prieten dotat(19 cm). Preludiu mereu, partide lungi de dragoste si nimic. Nici macar sa am fluturi care sa ma gadile ceva placere abia sesizabila. Mai tarziu alta relatie cu actualul mai putin dotat (14cm) dar o placere nebuna. Partide mici de maxim 15 min , am furnicaturi peste tot. Wow ce fericire ma gandeam am orgasm ba ma mai consideram si norocoasa caci dupa mine avea cate 5-6 in 10 min. Asta pana am primit un vibrator de la o prietena. Atunci am aflat ce e orgasmul. E de multe feluriiii.Prima faza am simtit ca mi se contracta muschii vaginali si au inceput contractii care au tinut vreo 15 sec dar foarte rapide nu ma puteam controla pana si bazinul mi se ridica singur (mentionez ca vibratorul nu era in vagin ci pe clitoris). Woow ce senzatie! Faza a doua ziua urmatoare la fel numai ca deodata am auzit un pleosc, tremuram toata (de obicei gem cand fac sex dar acum eram muta) credeam ca am facut pe mine dar de fapt am "ejaculat" (nu gasesc alt cuvant" un lichid transparent cat o ceasca de cafea. Cam atat stiu despre orgasm si nu as fi avut daca nu aveam vibrator. Am 28 de ani.

    10
    1

  • Ovii pe 15 Apr 2012, 12:09
    :)))

    Ce va mai Place shaorma " :->

    5
    1

  • GAby pe 1 Feb 2012, 21:33
    am reusit mai mereu sa imi mafc prietenele sa ajunga la orgasm.

    dak vrei sa vbim ...eu sunt din galati .....dvd_golf5@yahoo.com

    5
    1

  • irina pe 28 Dec 2011, 14:38
    Pt ovidiu (ovidiulimbi0

    Buna Ovidiu , De cateva luni tot incerc sa te sun sau sa te gasesc online pe mess insa in zadar. Te rog adaugama tu in lista pt ca vreau sa ne reintalnim daca mai este posibil. id-ul r_d_i.irina . Sper sa ti-l amintesti , l-am trecut putin codat pentru a nu fi asaltata de toti pe id-ul de mess. Sper sa mai intrii pe acest site si sa citesti mesajul. Pup u!

    2
    0

  • banu george pe 6 Dec 2011, 20:13
    Lucruri care distrug orgasmul...

    aceeasi problema o sa o aveti fetelor pt mult timp deacum inainte daca: ... daca partenerul de langa tine nu te excita inca de la inceput... SI CEL MAI RAU CAZ : ca el sa nu ejaculeze inaintea voastra fetelor... nope... aruncati.l la gunoi... asa o sa vi.l descriu.... dak el a facut asta... dupa alte 15 20 minute trebe sa o luati de la capat...daca i se mai scoala in 15 minute.... ...altceva ...intimitate... foarte multa intimitate... sa nu stai cu gandul la faptul ca ar putea cineva intra in camera peste voi... si multe altele... dar depinde si de circumstante Daca aveti nevoie de alte sfaturi tr un email pe g3o_tal3nt@yahoo.com Altceva mult mai simplu ... ati putea comunica in timpul sexului

    1
    1

  • simona pe 1 Dec 2011, 16:55
    orgasm

    ei bine citind toate comentariile de mai joj as putea sa spun ca eu am inceput viata sexuala la 18 ani si nu am simtit niciodata cum e sa ai orgasm am fost casatorita timp de 6 ani si nu am reusit niciodata sa ajung la orgasm,acum am prieten de 1 an si tot nu am reusit sa ajung la orgasm desi am facut toate pozitiile posibile si el a intarziat cat de mult posibil. acum am incetat sa ma mai gandesc cum sa fac sa ajung sa simt si eu aceiasi placere ca toate femeile,dar nici nu pot nega ca inca mai citesc despre asta sa vad parerile altora...... cert e ca nu ma mai obsedeaza asta

    6
    2

  • adrian pe 7 Nov 2011, 22:29
    orgasm

    Prietena mea tremura de ii sar capacele dupa un pahar de vin rosu si o ora de"joaca" de nu mai stie de ea ... Asa ca tuturor fetelor de aici cu problema ca nu ajung ele la orgasm ... daca nu merge intr`un fel .... merge in celalalt!

    4
    0

  • ovidiu pe 6 Nov 2011, 06:42
    Pentru Ana

    Buna Ana! ovidiulimbi este id-ul meu . Daca doresti sa impartasesti din experienta ta da-mi add.

    0
    2

  • ana pe 3 Nov 2011, 19:17
    inca ceva

    e vb de cel care a lasat coment si nr de tel luati leg cu el pe acel nr nu e la misto asa am crezut si eu prima data ca e la misto si ca e unu care vr sa faca misto dar m-a ajutat enorm.decu nr de tel e perfect.va pooop

    1
    1

  • ana pe 3 Nov 2011, 19:15
    mercy mult div

    Fetelor va sfatuiesc sa apelati la serviciile lui div.Pana sa il cunosc pe el am av relatii sexuale cu 12 baieti dar nici unul nu a reusit sa ma aduca la orgasm insa ce am simtit cu el nu am simtit niciodata si nu stiu daca o sa mai am parte de asa ceva.Nu mai asteptati apelati-l daca va intereseaza sa simtiti cat mai repede placere m-a dus in al90-lea cer ii multumesc mult si il pooop

    4
    1

  • DIV_XXL pe 3 Nov 2011, 18:53
    PTR TOATE FETELE FARA ORGASM

    Fetelor imi pare rau sa va spun dar din cate am citit am vazut ca aveti relatii destul de indelungate dar fara placeri trupesti.Nu va suparati pe mn dar toata vina este a partenerului ptr ca daca pers cu care stati era atat de interesata si de placerile voastre nu numai ale lui va spun ca nu era o problema.Adica daca pers de langa voi va iubea cu adv incerca sa va faca sa va simtiti in al9-lea cer dar cum nu ii int de voi si decat de plcerea pe care o simt ei si atat pt ei nu este nici o problema.Am avut relatii sexuale cu foarte multe fete dar jur ca daca exista vreuna care sa imi sp ca cu mn nu a ajuns la orgasm nu ma mai simteam barbat.Am23 de ani dar nu concep cum e posibil sa dormi linistit dupa un act sexual stiind ca femeia ta e si amagita i nesatisfacuta.daca aveti nevoie de mai multe sfaturi asta este nr meu0762449311daca nu va raspund lasati un sms si revin eu cu un tel.Oricum cel mai mult conteaza practica decat teoria si sfaturile dar sper sa va pot ajuta.

    7
    4

  • vali pe 3 Nov 2011, 18:45
    pentru hely

    ca sa mai poti avea parte de tot ceea ce ai av pana acum de la sotia ta si daca tot te termini atat de repede incearca mai multe numere si rezultatul si multumirea ei v-a fi altfel.

    4
    0

  • monika pe 7 Oct 2011, 23:18
    orgasm

    am prieten de 10 luni si ceva si doar de 3 luni am incepeu sa fim impreuna...nu zik k am ajuns de fiecare data la orgasm dar cand sa intamplat(destul de des in ultima vreme)mam simtit excelent...si acest lucru i se datoreaza numai lui....si pentru asta am un motiv in plus sa il iubesc!!! fetelor fiti optimiste si nu va mai ganditi atat de mult la orgasm ca astfel nu veti ajunge la el

    4
    0

  • marusca pe 10 Aug 2011, 14:38
    sfaturi din putul gandirii

    hei. spre norocul meu, am orgasm cam 7 partide din 10 (un procent multumitor, zic eu:D). Am citit pe aici si m am gandit ca poate ajut cumva, incercand sa analizez retrospectiv felul in care ma port in timpul actului. In primul rand, preludiu! Sugerez prin gesturi cat mai vreau sa continue preludiul, si nu ma grabesc deloc:D. Apoi, nu tin minte sa ma fi gandit vreodata in timpul partidei ca vreau sa ajung la orgasm. Ma concentrez doar pe placere, dar atat pe placerea pe care o primesc, cat si pe cea pe care o provoc. Si nu ezit sa dau idei noi atunci cand doresc, la fel cum nu mi cenzurez niciun gest sau sunet care m ar ajuta sa ma eliberez psihic in vreun fel sau altul. Pe scurt, cred ca pentru un orgasm minunat trebuie sa lasam deoparte graba, egoismul si grijile de orice fel:D

    7
    2

  • ankkkkkkkkkk pe 27 Iun 2011, 14:14
    eu am orgasm

    eu am orgasm do anal dar ma simt fffffffffffffffffff bine si sunt fercita

    5
    4

  • alexandra pe 21 Mai 2011, 22:12
    cea mai beton treaba

    sincer va zic,am 21 de ani,mi-am inceput viata sexuala la 17 ani si pana akm nu am ajuns niciodata la orgasm,desi am fauto cu diferiti barbati,chiar daca ma lingeau chiar daca faceam sex nu puteam ajunge la orgasm nicicum,pana intr-o zi cnd eram f excitata prietenul meu era plecat din localitate si m-am hotarat sa ma uit la un film porno ,am inceput sa ma ating usor usor,credeti-ma ca am fost atat de excitata si ma imaginam cu iubitul meu acolo incat am avt orgasm ,mi-am dat drumul si m-am simtit mult mai bn decat ma simteam cnd eram cu el,sincer va spun,,a fost beton,super nu am cuv sa va explic,nu am mai patit nici eu pana akm asta dar este super tare chiar fetelor puteti incerca cautati un film porno care va excita f mult si incercati,De cnd faza asta ,am ajuns sa am orgasm si cu iubitul meu pt k stiu cum sa il provoc (orgasmul).este super tare :) va pooop si succes fetelor :*:*:*

    1
    4

  • Carina pe 11 Mai 2011, 20:20
    Pentru Ana

    Au am rezolvat problema aceasta dupa ce partenerul meu m-a lins circa 30 minute... dar apasat... nu asa .... si apoi mi-a bagat-o de cateva ori de am simtit-o pana n stomac..... deci spune-i... ca el este de vina

    10
    3

  • Carina pe 11 Mai 2011, 20:16
    La ce ati spu voi

    Eu cred ca stiu solutia

    4
    3

  • george pe 11 Apr 2011, 19:00
    fara griji

    daca barbatul se gandeste sau are ca obiectiv in SUBCONSTIENT orgasmul lui sau al ei,va ajunge mai repede decat ar vrea la ejaculare asta daca nu-si blocheaza la nivel mental(cu un anume pret) acel impuls. daca femeia face acelasi lucru,va avea nevoie de mai mult timp sa ajunga in acel punct...sau nu va ajunge deloc. incetati sa va mai ganditi sa va doriti si sa analizati atata.tocmai acest lucru duce la neimplinire.incercati sa va priviti in ochi cat mai mult in timpul actului sexual,asta duce la redirectionarea atentiei de la tine insuti la partener eliberand subconstientul de insecuritatile,indoielile de sine si dorintele constientului,ducand la relaxare si incredere reala.si acest lucru este cheia.fiind relaxat si avand acea energie interioara numita incredere,energia masculina/feminina circula libera fara blocaje si....totul vine de la sine din acel moment. relaxati-va,ignorati grijile si minciunile lumii moderne si bucurati-va de viata e cel mai bun sfat.

    3
    1

  • Ana pe 27 Mar 2011, 14:24
    orgasm

    Buna. Sunt Ana si am 18 ani. Sunt cu un baiat de 2 ani si mi-am inceput viata sexuala 8 luni. Totul este perfect, vorbim foarte deschis si ne simtim foarte bine, numai ca am o intrebare....cum pot ajunge la orgasm mai repede? nu am ajuns niciodata pana acum, insa in timpul actului ma simt foarte bine, si simt ca parca mi-ar veni ceva dar nu-i pot da drumul. va rag daca puteti sfatuiti-ma ce sa fac.Va rog sa imi raspundeti. Va multumesc anticipat.

    11
    2

  • ana pe 4 Mar 2011, 21:26
    orgasm

    * scuze : sexologi ( dar si psihologi :) )

    9
    1

  • ana pe 4 Mar 2011, 21:25
    orgasm

    personal sunt virgina, deci experienta cu partener nu am. Insa parte de orgasm am avut..de, masturbarea...faza cu relaxarea completa si lepadatul asteptarii concentrate a orgasmului este adevarata. De concentrat trebuie, insa la senzatiile din zona pubiana. Nu trebuie sa va staruiti sa accelerati urcarea pe culmile placerii, sa va autoinsuflati sporirea placerii. Puteti sa inchideti ochii si sa dati friu liber fnteziilor. Sa fiti autoarea propriului scenariu de desfasurare a actului sexual. Uneori poate fi totul in regula: si partenerul va atrage, si anturajul pare senzual, dar probabil va doriti o alta atmosfera, sau o mai alta pozitie, sau ca partenerul sa va priveasca mai altfel..se intimpla...poate doriti ca totul sa fie mult mai romantic...ca in filme romantice...insa realitate nu tot timpul arata astfel, chiar daca sunt depuse eforturi in aceasta directie..E ceea ce am citit intr-o gazeta + trebuie sa fiti odihnite ( asta o stiu si din propria experienta ). Eventual puteti programa actul sexual pe dimineata. In aceeasi gazeta am citit si faptul ca intensitatea orgasmului variaza de la o femeie la alta.. in cazul barbatilor totul este mult mai simpu. Cind vine vorba la femei - fiecare simte orgasmul in felul sau aparte. Ceea ca nu aveti parte de spasme musculare intense, nu va vine sa va framintati ca de la "lomca", sa zgiriati si sa muscati, sa strigati cit va tine gura etc. nu inseamna ca nu aveti parte de orgasm. Astfel a explicat un sexolog. Unele femei nici nu isi dau seama ca au experimentat orgasmul fiindca intensitate lui a fost foarte mica; totusi faptul ca simt placere si sunt excitate este cel mai important. Corpul e ca de vata, rasuflare-grea,senzatii de o o usoara euforie. Posibil la asta se si rezuma intensitate orgasmului dumneavoastra.Aceastea sunt afinitatile dumneavoastra fiziologice si anatomice.Insa acest fapt nu va face frigide.Frigiditatea este in genere lipsa de interes fata de sex, acesta neaducindu-va deloc placere. Si femei frigide de la natura practic nici nu se intilnesc.Nivelul excitatiei tine de multi factori si unul dintre ei este si durata experientei sexuale.Este dovedit pe exemplul a foarte multe femeie ca orgasmul poate aparea peste chiar cca 3 ani de primul contact sexual.Asa ca fetelor si femeilor : explorati-va corpul in placere,stimulati-va,gasiti-va cele mai sensibile puncte de una singura si apoi explorati-le si impreuna cu partenerul. Si nu uitati de lubrifiant. Incercati chiar si stimularea clitoridiana cu el.Iar pentru cele care sunt extrem de excitate in locurile publice, de la extrim,drive, chiar incercati.Vedeti ce se va primi. Si nu uitati ca totusi principalul in acutl sexual nu este orgasmul ci lungul drum de ajungere pina la el: placerea care se tot intensifica si te chinuie,te istoveste,te macina si stare de extrema apropiere si intimitate cu partenerul drag-confirmat de catre psihologi :)

    4
    3

  • monyca pe 4 Mar 2011, 01:33
    ms mut julien

    stiu ce spui draga julien dar chestia este ca nu pot sa nu ma concentrez cand stiu ca d 3 ani ma chinui sa ma nu am av niciodata asta e chestia...d c oare????nu cunoasteti vreun specialist ceva ??????/va rog ajutati-ma chiar am nevoie d ajutor...e sg barbat cu care m-am culcat si il iubesc enorm e primul barbat din viata mea si nu stiu d c nu pot sa ma simt bn cu el ca il iubesc tata de mult si nu am retineri fata de el vb orice cu el...va rog ajutati-ma sau sa imi spuneti vreun specialist caruia sa ii cer vreun sfat...va rog mult d tot ...ast raspun va rog...

    0
    0

  • Julien pe 2 Mar 2011, 22:11
    orgasm

    Fetelor, indiferent de varste sunteti tot fete ... daca in timpul actului sexual va ganditi doar la orgasm nu o sa aveti niciodata , relaxati-va si nu va mai ganditi doar la tinta . Oproblema de acelasi tip o pot avea si baietii , daca se gandesc "trebuie sa mai dau un numar neaparat" nu "i se va ridica" de nici un fel fara stimulare fizica . Si in cazul femeilor e aceeasi problema ... tot timpul va ganditi la orgams ...iar grijile de obicei sunt mai puternice decat placerea . Incercat sa luati o pauza ... nu va mai masturbati si nici nu mai faceti sex timp de 1 luna , o luna jumate iar dupa aceea va fi mai bine . bineinteles depinde si de partener ... sa fie deschis ...si sa ofere un preludiu suficient ca timp si calitate. V-am poopat si succes !

    3
    0

  • monyca pe 27 Feb 2011, 17:58
    orgasm

    am si eu o intrebare ....nu cunoasteti vreun specialist care sa imi dea sfaturi sau sa ma ajute cu ceva in a avea orgasm...am o relatie d trei ani si nu am av niciodata orgasm d c?ca vb ffff deschis cu partenerul meu si nu am retineri...pur si simplu imi place mult si dinytr-o data mi se taie ca sa sp asa,d c oare ????va rog ajutati-ma daca se paote cu orice sfat sau ceva...am vaz ca sunt multe cazuri ca mine...ast raspuns!multumesc!

    4
    0

  • :) pe 10 Feb 2011, 04:33
    nu e greu deloc, depinde mult de baiat

    Actuala mea prietena, a avut o relatie de 3 ani, in care nu a reusit sa aiba orgrasm, la fel ca voi habar nu avea ce inseamna pana cand..a dat de mine.. prima data cand am ajuns in ipostaze mai intime.. a ramas socata de-a dreptul.. pe langa asta am facut o stripteoza sa aiba de 4 ori orgasm in 40 de min, care la randul ei s-a indragostit de mine. Nu sunt vreun frumos, nu am vreun corp de mr. olympia, si nici nu o am de 20 cm:) conteaza.. nu stiu, cum se implica si cat baiatul, cum te face sa te simti.. si exista.. incompatibilitate.. datorita inexperientei, eu nu cred in asa ceva, oricat de greu i-ar fi unei fete sa il atinga, daca baiatul e asa cum trebuie, reusita e sigura. succes :D

    6
    3

  • Org pe 21 Ian 2011, 00:50
    Ati ajuns?

    Fetelor, dintre cele cae ati scris aici acum doi ani, ati ajuns pana acum la orgasm?

    2
    0

  • eliana pe 18 Iun 2010, 12:46
    nu pot ajunge la orgasm

    buna..am si eu o problema..ca toate fetele de mai sus din cate vad..mi-am inceput viata sexuala acum 2 ani dar nu am avut niciodata orgasm..bine..ce-i drept prietenii care i-am avut pana acum nu prea le aveau cu sexul si nu prea stiau ce e aia meserie..dar prietenul cu care sunt acum..pot sa spun ca e ok ..stie ce face si face bine.problema este ca..de fiecare data cand ma excit..sim ca imi vine, si simt din ce in ce mai tare, incep sa tremur, toate chestiile pe care ar trebui sa le am cand am orgasm simt..dar problema e ca..dupa toate astea asa deodfadata simt ca se duce inapoi si ca nu imi mai vinw..si nu inteleg de ce nu pot sa-mi dau drumul..nu ma gandesc la altceva, ma las dusa de val ..sunt relaxata..e totu ok..ma excit..dar cand incep sa tremur si cand simt ca imi vine ..dureaza toate chestiile astea putin..dupa care simt ca nu imi mai vine..si asta se intampla de fiecare data..aveti vreun sfat pentru mine? incep sa ma ingrijorez in legatura cu asta..si stiu ca atunci cand simt ca vine..prietenul trebuie sa inceapa sa dea mai tare..si o face..face tot ce e de facut..dar degeaba..simt ca imi vine..iar apoi nu mai simt ca imi vine..ca si cum vine..si se duce inapi si nu imi pot da drumul..vreo parere ceva? ..,sau macar mai sunt persoane care patesc asa? ..macar sa stiu ca nu sunt singura. multumesc !

    6
    0

  • dana pe 11 Mai 2010, 23:13
    orgasm

    ca majoritatea fetelor si eu patesc la fel si sunt cu sotul meu de 5 anice ma sfatuiti sa fac????????????

    4
    0

  • cuore1951 pe 9 Aug 2009, 11:45
    orgasm

    50 la suta din dragoste e orgasmul.am peste 50 de ani si f. putine rateuri.daca sfaturile mele credeti ca va pot fi de folos am id de mess acelas sau sentimente.ro

    4
    0

  • ovidiulimbi pe 6 Aug 2009, 13:45
    orgasm??

    Nu stiu daca pot oferi garantat orgasmul fetelor dornice sa-l cunoasca insa pt interesate ma pot contacta pe id de mess ovidiulimbi. Am 24 de ani si as vrea sa incerc sa satisfac si o parte din fetitele neputincioase in fata orgasmului. pup u! Un sfat : Gasiti-va parteneri atragatori si fiti cat se poate de relaxate. Inhibarea stopeaza orgasmul!

    2
    1

  • bibi20 pe 28 Iul 2009, 14:25
    org

    buna...am o relatie cu iubitul meu de mai bn de doi ani,,si deabia dupa un an am reusit sa-mi dau seama ce este cu adevarat un orgasm,nu va faceti griji ca sigur veti reusi.Conteaza foarte mult ca si partenerul sa-si doreasca asta.

    0
    0

  • boboroxy pe 25 Iun 2009, 10:06
    orgasm

    buna am o relatie de 2 ani si nici eu nu am putut ajunge la orgasm.dece?

    0
    0

  • simonik pe 21 Apr 2009, 13:53
    orgasm

    Pentru fetele care nu reusesc sa atinga orgasmul: relaxati-va, nu va ganditi numai acolo ca n-o sa atingeti niciodata. Incercati pozitii in care detineti controlul pentru ca numai voi stiti ce va place si cum va place. E foarte important sa contracti muschii pelvieni si sa-i relaxezi, trebuie sa faci acest exercitiu atat in timpul actului sexual cat si in afara lui. Poate ar fi bine sa incepeti cu sex oral. E o modalitate destul de buna de stimulare. Probabil ca nu stiti ce va excita sau nu comunicati destul cu partenerul. Oricum e clar ca e greu pana ajungeti acolo o data ca pe urma stiti cum sa faceti acest lucru posibil. Eu am 24 ani si la inceput adica pe la 17 ani am intampinat si eu aceasta problema dar acum totul e ok. Pana acum catva timp puteam sa ajung la mult doritul orgasm doar intr-o singura pozitie (adica cea in care femeia sta deasupra), dar acum am avansat si am vazut ca se poate si altfel. Cineva mi-a zis ca nu exista limba in pat, dar eu nu sunt de aceeasi parere, vorbiti-va cu dragoste, radeti, savurati momentul, cereti ceea ce vreti sa vi se faca. Cred ca cel mai important este sa va relaxati sa nu fiti incordate si stresate. Trebuie sa aveti rabdare o sa vina si placerea...

    3
    1

  • dewtza pe 19 Mar 2009, 19:55
    orgasm

    buna am 17 ani si acum un an mi am inceput viatza sexuala cu fostul meu prieten.in prezent am alt prieten si m am culcat cu el de 6 ori si nu reusesc sa am orgasm....nush de ce....ma simt chiar naspa.....ma simt bn cu el in pat dar nu pot sa ajung la orgasm....cand sunt cu el in locuri in care stiu ca nu pot sa fac nimik cu el(exp: locuri publice sau ceva de genu,ma intelegeti ce vreau sa sp)ma trec toti fiorii dar cand ajung cu el in pat nu mai am aceeasi dorintza.....nu mai acei fiori in mine...nush ce sa fac...mi e frica sa nu il pierd in cauza asta..el imi sp ca il fac sa se urce pe peretzi dar se simte si el naspa cand stie k io nu mi dau drumul si ca decat el isi da drumul....nikiodata nu am ajuns la placerea maxima, niki cu el si niki cu fostul meu prieten...ce sa fac.... va rog ajutati ma.....

    2
    1

  • nicushor de la braila pe 8 Mar 2009, 01:47
    nu avetzi cu cine

    partenerii vostrii sunt niste dobitoci ca ei sa gandesc doar la ei ... cautatzi un baiat destept frumos si bun sa faca sa nu uitati nici o data de acea zi ca mine asha :)

    1
    1

  • elena pe 24 Ian 2009, 23:30
    atingerea orgasmului

    sunt de acord cu baiatul oarecare,nu mai ganditi atat de mult,lasati totul sa vina de la sine

    0
    1

  • gabriela pe 23 Ian 2009, 18:47
    nu pot ajunge la orgasm

    buna.....am o relatie cu prietenul meu de 1 an.....ma simt bn cand facem dragoste...dar nu pot aj la orgasm....ma 'umezesc'.....dar nu simt de ar trebui e doar o placere scurta......si destul de rar.......ce ar trebui sa fac.....?sau sa facem?.....el zice k sg nu are ce face......va rog dati-mi un sfat......multumesc!

    0
    0

  • silviu pe 13 Dec 2008, 14:37
    pt acel baiat_oarecare: BRAVO BAIETASH< ESTI TARE!

    ..........................luati aminte de la el...fie fete fie baieti...

    1
    1

  • monica pe 12 Dec 2008, 16:52
    nu stiu daca am avut sau nu

    buna,sunt cu un baiat de 2 ani si miam inceput viata sexuala de 3 ani,nu stiu ce e ala orgasm si cum ajung la el dar cand fac dragoste cu prietenul meu ma face sa ma simt super imi place cand ma atinge si cand o facem si cand sunt asa pe el si preiau eu controlul dintro data simt ceva asa de bine dar nu stiu daca ala e orgasm la filmele porno am vazut ca alea cand au orgasm iese un lichid de....jos asa e??

    1
    7

  • cosmina pe 12 Dec 2008, 01:23
    care e reteta perfecta pt a ajunge sigur la orgasm?

    am 19ani si mi-am inceput viata sexuala acum un an jumate,nu am ajuns la orgasm niciodata si nu reusesc sa ma simt bn de fiecare data cand fac sex,chiar daca pr meu isi da silinta si e foarte romantic.As dori sa stiu cum pot ajunge sigur la orgasm...VA MULTUMESC

    3
    2

  • roxana pe 11 Dec 2008, 22:32
    orgasm kre nu mai apare

    buna.am aproapre 17 ani.mi-am inceput viata sexuala de 2 ani.j nu am avut niciodata orgasm.fac sex o data la cateva luni[iubitul meu calatoreste mult j de asta] j de fiecare data simt doar durere.ce aj putea s fac?raspundeti kt mai repede

    2
    3

  • thonicutza pe 10 Dec 2008, 22:07
    cum ajund femeile la orgasm

    Buna! Cam aceeasi problema o am si eu.....orgasmul asta:p...se lasa asteptat nu gluma....Fetelor,nu sunteti singurele care au probleme de genul asta;si eu mi-am inceput viata sexuala cu 4 ani in urma,am avut 4 parteneri de atunci si cu niciunul nu am avut orgasm!!!Am experimentat de toate :oral,ana,vaginal.....in pat inconjurati de lumanarele,petale de trandafiri....in baie......pe masa de la bucatarie....pe bloc....in parc....in masina si multe alte locuri,in ipostaze care de care mai sexy etc si nu s-a intamplat"minunea".Nu-mi place sa ma masturbez....nu am avut nici macar orgasm clitoridian....Prietenul actual(cel al4-lea barbat din viata mea)e o persoana cu totul si cu totul deosebita,ma simt bn alaturi de el....dar....nu am ajuns la orgasm,el da,eu nu si din cauza asta se simte oarecum frustrat,prost ca eu nu simt la fel;am vbit deschis despre tema asta,i-am spus k ma simt f.bn cu el si asa este,numai k nu s-a intamplat.Tind sa cred ca nu ma cunosc eu f.bn si ca mai am de explorat mult in ceea ce priveste corpul meu,poate nu-mi dau seama inca ce ma excita cel mai mult,unde e acel"punct G". So,un_baiat_oarecare,ca u esti mai priceput ce ma sfatuiesti?Nu conteaza dimensiunea,nu sunt crizata,nu am copii care sa ma streseze....si cand fac dragoste cu iubitul meu nu ma gandesc la orgasm ci..savurez momentul,dar la final daca stai sa faci o analiza iti dai seama ca "nici de data asta nu a fost sa fie".Pls,da-mi un sfat.....

    1
    2

  • un_baiat_oarecare pe 10 Dec 2008, 16:06
    disperari si nelamuriri

    Tot citesc ce e p-aci, din pacate multe fete nu stiu si nu au idee despre ce inseamna actul sexual. Am trecut prin destule experiente si pot impartasi unele din ele cu toate fetele crizate de mai sus (sau jos). In primul rand, barbatul a fost conceput pentru a termina inaintea voastra, daca toti masculii din lume ar avea orgasm dupa femele, s-ar duce naibi toata natalitatea speciilor. Dimensiunea ? Well, conteaza si da si nu, avand in vedere ca pentru a atinge orgasmul o femeie nu e nevoie de un penis mai mare 5-7cm. Asta daca stii ce insaemna punctul G, cum sa il stimulezi si ai cat de cat cunostinte despre anatomia unei femei. Placerea : putinele sunt femeile care se excita cand se uita la un film xxx, majoritatea simt placere indiferent de stimul : atingeri, sarutari, miros etc. (una este sa o faci cu cineva care iti lacrimeaza ochii si da chilotii jos bum-bum si pleaca, alta este sa ai parte de preludiu cu barbatul de care iti place) Orgasmul !! Intrebare : Care este organul ce poate sa iti ofere orgasmul ? Clitorisul ? Vaginul ? Penisul ? Niciuna de mai sus. Raspunsul este : Niciuna de mai sus. Organul care iti ofera orgasmul este creierul. Daca stai si te concentrezi constipata in timpul sexului asupra orgasmului si actului fizic atunci nu o sa ajungi niciodata sa il ai. Am vorbit, am avut destule experiente cu diferite fete care in functie de : relaxare, senzatie de siguranta, senzatie de confort, sentimente, atractie fizica si nu in ultimul rand cunostintele ambilor parteneri - au ajuns toate 10/10 la orgasm. Eu pot spune cu mana pe inimia, fata de multi barbati recunosc, prima mea experienta a fost una idioata. Nu stiam NIMIC. In zilele urmatoare am pus mana pe mouse si tastatura si am citit mii de articole, am luat notite, am invatat, filme educative etc. Actul de a face dragoste nu se rezuma la partile rusinoase una-n-alta si acasa. O imbratisare, o sarutare, o privire in ochi, ce faci cu mainile, ce soptesti dulce la ureche, atmosfera, muzica de fundal si multe multe altele - sunt factori care te pot relaxa sau te pot incorda. Imaginati-va ca nimeni din lumea asta nu poate sa conduca o masina daca se gandeste ce accident va avea, cine de unde vine si invarte crispat de volan cu miscari bruste. La fel este si la o femeie, atata timp cat te sui "calare" si mintea ta iti sta la "cum as putea" decat sa simti momentul.... Ciocolata, jocurile de preludiu atingerile... Sunt primii pasi pentru un orgasm. SCENARIU 1 Vine sotul/prietenul acasa, are chef. Te dezbraci, se dezbraca, intrati in pat, puneti prez. Incepe "sa coboare mosu'n beci" , tu te gandesti daca sotul tau e dotat suficient, daca vei ajunge, daca ai lasat mancarea pe foc, daca intra cineva peste voi. Pana sa termini de "analizat" prima situatie, el termina. Frustrati amandoi, va duceti la masa. A doua oara ai inca un subiect "frustrarea dinainte" la care sa te gandesti. Scenariu 2 Vine sotul acasa. Trage jaluzelele :) Aprinde 2 lumanari parfumate la vedere. Te arunca in pat. Sarutari, imbratisari, sopate dulci. Pe calculator la surdina canta linistit o muzica lenta ambientala (un vangelis, oxygen etc...). Usa este inchisa, si tot ce conteaza in lume este 1 persoana; formata din voi doi. Incepe sa te sarute pe gat, pe sani, incet si fara sa iti dai seama esti dezbracata. Vine momentul in care trebuie pus prez, moment in care privirea ta este in a partenerului, iar el sau ea rupe tacerea cu un zambet. Mai sunt cateva imbratisari pana sa va lasati purtati de val in actul sexual. Nu stii ce va fi, cat va dura, dar nici nu te intereseaza, important este ca persoana care o iubesti se afla in fata ta iar momentul este unic. Nu trebuie sa te gandesti la nimic, nu trebuie sa te intrebi nimic, totul este perfect asa cum este si barbatul din fata ta poate orice. Esti pregatita.... Daca si el stie cateva trucuri si are un pic de experienta sau minte in cap sa se intereseze despre cum functioneaza totul, orgasmul indiferent daca vine sau nu, vei fi fericita. Repeti treaba de 2-3 ori si nici nu iti vei da seama cand vei incepe sa simti o anumita placere :) Daca ar fi sa ma culc cu vreuna din fetele de mai sus care masoara, calculeaza, si se gandesc la tot felul de prostii in timpul actului sexual, atunci e nevoie de ajutor exterior de la bunii prieteni : vinul rosu + ciocolata (cel putin 25lei cutia iar cantitatea cat mai mica) Cat despre disperatii care isi lasa mailul public, bafta la gasitul proastei.

    9
    1

  • heli pe 8 Dec 2008, 10:56
    orgasmul

    eu 38 ani,sotia33 ,eu am orgasm, uneori cam repede si tot timpul am probleme cu sotia, ea nu prea vrea sa mai facem sex ptr.ca eu ma termin prea repede.Ea nu ma lasa sa o ating la vagin cu mina ptr. ca nu suporta, a facut 3 avorturi si la nastere (AVEM UN BAIETEL ACUM ARE VIRSTA DE 10 ANI ) a fost taiata jos ptr.ca nu sa dilatat cit trebuia.Problema este ca sex-ul nostru nu mai este cum a fost ca inainte cind ne-am cunoscut , precis ca nici inainte nu a avut ogasm dar ea spune ca si eu rezistam mai mult si nu ma terminam asa repede ca acum. ce putem face ,cum sa fac sa nu ma mai termin eu asa repede si ea sa ma lase ca pe "vremuri " sa o ating jos cu mina sa pot sa o excit etc.

    9
    1
Pagina « 1 2 »

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod