Gesturi care seduc barbatii

O serie de gesturi tipic feminine sunt in masura sa-i cucereasca pe barbati. Cele mai multe sunt gesturi naturale si fac parte din limbajul non-verbal. Daca aceste vin firesc, la momentul potrivit, te pot descrie, pot contribui la imaginea ta si iti pot exprima, altfel decat prin cuvinte, personalitatea.
O serie de gesturi tipic feminine sunt in masura sa-i cucereasca pe barbati. Cele mai multe sunt gesturi naturale si fac parte din limbajul non-verbal. Daca acestea vin firesc, la momentul potrivit, te pot descrie, pot contribui la imaginea ta si iti pot exprima, altfel decat prin cuvinte, personalitatea.

"Le Journal des femme" a adunat, descris si analizat aceste gesturi. Un detaliu important de care trebuie sa tii seama este acela de a evita sa copiezi gesturile celor din jur. Ideal este ca gestica, ca mijloc de comunicare, sa fie reprezentarea propriei tale personalitati, pentru ca doar asa te va defini si va putea sa reprezinte un mod prin care sa-i cuceresti pe cei din jur.

Camil Petrescu in "Patul lui Procust" scria: "O femeie cu ochi inteligenti, dinti frumosi, maini si picioare nervoase, isi poate permite orice!".

 

Capul inclinat pe podul palmei


Daca interlocurorul tau este pe cale sa-ti povesteasca ceva, poti exprima interesul pentru istorisirea lui si chiar interesul pentru respectiva persoana, inclinand capul pe dreapta sau sanga, usor, sustinut de podul palmei. Mana se sprijina pe cot. Ai grija sa nu-ti scape cotul, pentru ca secventa este foarte caraghioasa si ratezi momentul. Este un gest tipic copiilor, deci sugereaza inocenta. Daca si surazi, vei fi seducatoare.

Cu mainile in buzunare


Indiferent de tinuta, daca ai buzunare, tine mainile in ele.  Este un gest perfect daca porti pantaloni, o geaca sau o haina mai lunga (palton, pardesiu). Gestul este placut chiar daca porti fuste. Daca esti imbracata cu blugi, nu uita de buzunarele de la spate.
Este o tehnica care are efecte speciale. Cand adopti aceeasta pozitie, spatele se cambreaza, astfel ca bustul si posteriorul tau ies in evidenta.

Mangaie-ti gatul!


Barbatii adora acest gest. Iti poti atinge gatul fie cu palma, fie cu dosul acesteia. Este un gest metafora, pentru ca transmite interesul tau si dorinta de a fi atinsa de cel in fata caruia te afli. Barbatii iubesc locurile unde se simte papitand viata, iar gatul si vasele de sange care pulseaza de-a lungului lui sunt locuri seducatoare pentru ei. Tot ce ai de facut este sa-i atragi atentia.
 

Cu mainile in par


Sa te joci cu parul, fara sa exagerezi... Este foarte amuzant daca te vei juca cu o suvita de par, daca iti vei trece mana prin par (dar rar, si cu eleganta), sau daca iti vei aduna parul in ambele maini, la spate, pentru ca apoi sa-l lasi din nou liber pe umeri.
Gestul este exprimarea increderii in sine, al dorintei de a te implica si de a domina. Poate fi interpretat si ca un gest care exprima prudenta, in functie de context si de cel caruia i se adreseaza mesajul.

O privire...


Priveste-l pe barbatul pe care vrei sa-l cuceresti, provocator, zambind, sustinandu-ti barbia cu mana si daca se poate stand jos. Barbatii percep acest gest combinat ca o declaratie de razboi, care trezeste in ei spiritul de lupta si dorinta de a cuceri. Ai grija insa cu cine si cand il folosesti, pentru ca efectele sunt uluitoare. Un astfel de gest este in egala masura perceput ca un gest care anunta dorinta de a ceda.

Jocul cu mainile


Tine mainile una peste alta sub barbie. Zambeste si priveste-ti interlocutorul in ochi.
O sa vezi ca atitudinea lui se schimba instantaneu. Devine atent, curtenitor si mult mai interesat de tine. De ce? Pentru ca acest gest, in subconstientul barbatilor, este echivalentul lui "da, vreau sa-mi petrec seara cu tine!". Este un gest cu efect afrodiziac garantat.

Care sunt gesturile tale pe care le folosesti ca sa seduci?
 

Comentarii (5)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • andreeatm pe 21 Feb 2011, 16:21
    Gesturi care seduc barbatii

    acest articol ar trebui plasat barbatilor cititi, educati, chiar galanti etc. niciodata "smecherasul de cartier " nu iti va interpreta gesturile tale.. sa fim realisti totusi. Singurul gest care ii va atrage atentia si a carui interpretare nu va fi una gresita e (exemplu) : lingerea inghetatei , sugerea unei bomboane etc. :))

    4
    0

  • Elena pe 11 Aug 2010, 14:56
    cum sa-i iau mintile in pat?

    Cum ii pot lua mintile in pat unui barbat din zodia fecioarei.credeti k va fi intactat sa ma vada imbrcata in babydoll?

    0
    2

  • varvara pe 6 Mai 2010, 22:54
    gesturi,care,seduc,barbatii

    deosebit.de,interesant,,,,

    1
    0

  • elenush05 pe 6 Mai 2010, 20:56
    Codul bunelor maniere...

    unde ati vazut voi domnisoara sa tina mainile in buzunare?Tine de codul bunelor maniere(respectiv de cei 7 ani de acasa ) de a NU tine mainile in buzunare,mai ales cand vorbesti cu cineva.In arta seductiei,in cazul femeii,totul depinde de feminitatea ei,felul in care se comporta si mai ales cum vorbeste.

    1
    1

  • alia pe 4 Mai 2010, 18:30
    Bun articol!!

    Da, e adevarat ca ''limbajul trupului'' este perceput foarte bine si trebuie sa fim constienti de ce exprimam, cu cat stim mai mult din acest limbaj cu atat ''vorbim'' mai explicit, ma incanta ceea ce am citit, felicitari!!

    4
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod