Dragoste. 7 gesturi mărunte prin care-ți dai seama că ține la tine

Ai momente în care îți pui întrebări legate de sentimentele pe care le nutrește iubitul tău? Priveşte-l cu atenţie şi fii atentă la unele detalii!
Există câteva posibilități prin care îți poți da seama dacă încă te iubește.

Gesturile mărunte sunt cele care pot face diferența, așa că ar trebui să le acorzi o atenție sporită detaliilor din relația ta. Iată câteva semne prin care partenerul tău nu face altceva decât să-ți demonstreze cât de mult te iubește:

1. Își amintește de evenimentele importante din viața ta

Știe cât de mult contează pentru tine să îți vizitezi părinții în preajma sărbătorilor și face în așa fel încât sa-ți fie alături în acele momente.
Își amintește de aniversarea voastră și nu lasă acel moment să treacă precum unul oarecare. Te surprinde mereu în mod plăcut de ziua ta și are grijă să te simți ca o prințesă.

2. Îți știe pasiunile și are grijă să te ajute să le exersezi

Organizează plimbări cu bicicleta, pentru că știe că le iubești. Te invită la piesele de teatru ale regizorului tău preferat și nu lasă să-i scape niciun concert la care știe că ți-ar plăcea să fii prezentă. Te lasă în pace atunci când vrei să citești și se uită cu tine la serialul tău preferat.
Pot exista dovezi ale sentimentelor lui mai clare decât acestea?

3. Îți face surprize

În diminețile de duminică are grijă să se trezească înaintea ta și te așteaptă în bucătărie, cu cafeaua făcută și cu produsele de patiserie pe care știe că le adori. Îți cumpără flori fără niciun motiv și te invită, când are posibilitatea, să serviți prânzul împreună, la restaurant. Dacă este mai liber decât tine, nu îl reține nimic din a face curățenie sau a te aștepta cu o cină pregătită de el.

4.
Te complimentează


Nu trece niciodată prea mult timp fără să îți spună cât ești de frumoasă și cât de mult îl atragi în continuare. Observă toate schimbările tale de look și te admiră mereu când porți o rochie nouă. Te soarbe din priviri atunci când porți o lenjerie sexy, dar nu uită să îți spună nici cât ești de drăgălașă dimineața când te trezești.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • b pe 28 Iun 2015, 16:40
    Tot la fel de important!

    Numai prostii le invatati pe femei. De aia nu mai poti sa te atingi de niciuna ca nu stii ce sare din ea? :))

    2
    0

  • b pe 28 Iun 2015, 16:37
    Important!

    Bah, ma lasi? >urmeaza o pauza lunga dar binevenita< :)) V-ati prins?

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod