6 schimbări pe care să le faci în 2014 pentru a-ţi găsi un partener stabil

Deşi ai impresia că ai toate calităţile necesare pentru a avea un iubit stabil, uneori lucrurile nu sunt aşa cum ţi le imaginezi, iar relaţiile tale ajung să se termine mult prea devreme.
Înainte să dai vina pe partener şi să-l acuzi că din cauza lui lucrurile nu au funcţionat între voi, cel mai bine ar fi să îţi revizuieşti propriul comportant şi, de ce nu, propria atitudine. Dacă vrei să-ţi găseşti un iubit stabil în 2014, trebuie să faci mici schimbări.

1. Evită să ceri, dacă nu poţi să oferi

Când vrei să ai un iubit stabil, trebuie să fii sigură că poţi să îi oferi afecţiunea, dragostea şi atenţia de care are nevoie şi pe care tu, la rândul tău, le doreşti de la el. În momentul în care ajungi doar să-i ceri toate aceste lucruri, dar nu eşti dispusă să i le şi oferi la schimb, relaţia nu are cum să înainteze, ba chiar se îndreaptă vertiginos spre final.
Aşadar, pentru un start bun în viaţa amoroasă în 2014, trebuie să oferi mai multă dragoste.

2. Renunţă să mai fii atât de posesivă

Chiar dacă îţi iubeşti foarte mult partenerul, încearcă să renunţi la posesivitate. Bărbaţii acceptă mult mai uşor femeile care le lasă o oarecare libertate de a respira şi de a-şi desfăşura activităţile după bunul plac. Prin urmare, dacă ştii că eşti foarte posesivă, schimbă această caracteristică a ta, pentru a avea un partener pe termen lung, poate chiar pe viaţă.

3. Renunţă la crizele de gelozie

Gelozia nu aduce niciodată nimic bun. Într-o anumită măsură, este normal să fii geloasă, ba chiar prin această trăsătură îi demonstrezi partenerului tău că îl iubeşti.
Gelozia devine periculoasă atunci când nu o mai poţi controla şi începi să vezi semne ale infidelităţii chiar şi acolo unde nu există. Fii mai relaxată şi ai încredere în tine. Aceste două trăsături te vor ajuta să ai un partener stabil în 2014.

4. Fă-ţi mai mult timp pentru viaţa personală

Una dintre rezoluţiile tale pentru 2014 ar trebui să vizeze viaţa ta personală. Probabil că urmăreşti o avansare la locul de muncă şi te străduieşti să lucrezi mai mult, însă dincolo de job ar trebui să ştii că te aşteapă o minunată viaţă în doi. Propune-ţi să-i acorzi mai multă atenţie partenerului tău în 2014, mai ales dacă vrei ca acesta să rămână lângă tine mult timp de acum încolo.

5.
Ai mai multă grijă de tine


Bărbaţii adevăraţi caută femei inteligente, amuzante şi fâşneţe, dar trebuie să recunoşti că prima lor impresie este cea legată de fizic. Aşadar, dacă ţi-ai neglijat aspectul fizic până acum, în 2014 propune-ţi să faci schimbări majore de look. Schimbă-ţi culoarea părului, tunde-te conform tendinţelor şi înnoieşte-ţi garderoba. În acest fel, ai şanse mai mari să ieşi în evidenţă şi să atragi atenţia bărbaţior, iar cu puţin noroc poţi da peste un tip drăguţ care va fi iubitul tău stabil.

6. Renunţă la pretenţiile exagerate

Trebuie să ştii că Domnul Perfecţiune nu există, iar dacă te încăpăţânezi să îl cauţi, ai şanse mari să nu te alegi cu nimic.
Ştii zicala "alegi până culegi"? Ei bine, ea poate fi motivul pentru care nu reuşeşti să îţi găseşti un iubit stabil. În 2014, propune-ţi să fii ceva mai indulgentă şi să mai tai din cumulul de calităţi pe care trebuie să îl aibă un bărbat pentru a fi iubitul tău.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Bogdan pe 22 Ian 2014, 13:50
    Pretentii ?????

    Stimate domnisoare, mai ales tu, Cris. "Pretentioaselor" . Lucrurile sunt foarte simple. In lumea noastra unde divorturile sunt pe cale sa devina mai multe decat casatoriile :)) , stilul asta fortat feminist de a avea pretentii nu duce decat la singuratate. Este bine sa avem (aveti) pretentii echilibrate, de exemplu sa isi plateasca fiecare mancarea lui in orash, nu sa ii plateasca fata mancarea barbatului. Lasand gluma la o parte, daca nu ai o para chioara sau esti urata si grasa sau batrana ... mai usor cu pretentiile pentru ca ramai ne...invitata la nici un tip acasa si nici nu te viziteaza nici unul. Daca nu respectati aceste lucruri pur tehnice o sa va intrebati toata viata de ce aveti doar o larga panoplie de aventuri. Succesuri!

    5
    1

  • Cris pe 18 Ian 2014, 22:51
    ;)

    :))) ce sfaturi tampite! parca nu a scris nimic! cred ca e bine sa avem si pretentii. de ce nu? uitati-va ce de femei fara pretentii si atat de mahnite pt. ca nu le-au avut! offf, nu vad nimic interesant in acest articol!

    5
    3

  • simika pe 6 Ian 2014, 08:37
    nu exista barbatul perfect!

    ei bine dragele mele, sunt foarte bune aceste sfaturi si va spun asta pentru ca eu nu am cautat un partener stabil atunci cand m-am "cuplat"cu viitorul actual meu sot si am cautat un amic, un om caruia sa ii impartasesc si bune si rele. Sinceritatea e pe primul loc, comunicarea, trebuie sa arati mereu bine, la urma urmei reprezinti sexul frumos si gata cu imaturitatea cu intrebarile gen "unde ai fost, cu cine, de ce ai stat atat?' cum si tu simti nevoia de a iesi cu prietenele tale la un coktail, si el simte nevoia sa iasa la o bere cu baietii, nu e nimic rau in asta, ba din contra, face bine unei relatii...se numeste relaxare, doamnelor! Va pup si bafta multa!

    13
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod