Marcel Prodan, creatorul şi distrugătorul Alexandrei Stan. Cine este bătăuşul anului?

Alexandra Stan a fost bătută cu bestialitate, duminică, de impresarul său, Marcel Prodan, care acum este de negăsit.

Marcel, despre care se spune că era şi iubitul cântăreţei, i-ar fi aplicat Alexandrei o corecţie fizică deoarece aceasta şi-a cerut drepturile băneşti. Enervat de insistenţele artistei, impresarul a bătut-o până a băgat-o în spital, iar acum este căutat de poliţie pentru a da explicaţii în faţa oamenilor legii.

Marcel Prodan s-a născut pe 22 septembrie 1979, la Constanţa, şi a absolvit Universitatea „Andrei Şaguna“. Până să lucreze cu Alexandra Stan, impresarul a colaborat cu Costi Ioniţă şi cu Valahia, fiind bun prieten cu Mihai Trăistariu. Marcel a renunţat la colaborarea cu aceştia, fiind acuzat că nu face treabă bună şi că stă îm umbra celorlalţi băieţi.

Cel care a snopit-o în bătaie pe Alexandra Stan este şi bărbatul care a făcut-o celebră pe artistă. În anul 2009, cântăreaţa s-a făcut remarcată la trofeul Mamaia, iar Marcel Prodan i-a pus pe masă un contract de impresariat. „După festival, m-a sunat Marcel Prodan. M-am întâlnit cu el într-un bar local, care urma să devină primul loc în care mi-am cunoscut managerii“, spunea, în urmă cu aproximativ un an, Alexandra Stan.



Alexandra a devenit rapid un star internaţional datorită impresarilor ei, Marcel Prodan şi Andrei Nemirschi, iar melodia „Mr. Saxobeat“ a cucerit topurile internaţionale din peste 20 de ţări. Albumul de debut al Alexandrei a fost „Saxobeats“, iar un alt single foarte cunoscut al ei este „Lemonade“, lansat anul trecut, şi care a reuşit să strângă pe YouTube aproximativ 50 de milioane de vizualizări în doar 10 luni de zile. Lucian Ştefan, impresarul Innei, spune chiar că Marcel Prodan este unul dintre cei mai buni producători din ţară.

Relaţia de dragoste dintre Marcel Prodan şi Alexandra Stan nu a fost asumată de niciunul dintre ei, cu toate că paparazzi i-au surprins de mai multe ori în ipostaze tandre. Mai mult de atât, apropiaţii celor doi spun că Marcel, care a fost căsătorit în trecut şi are un copil, a divorţat de dragul Alexandrei.

„Cel care m-a bătut nu era iubitul meu. În şase ani au fost şi mici flirturi şi aventuri dar nu eram împreună, nu formam un cuplu din punctul meu de vedere. Nu aveam o relaţie de iubire. Dacă doi oameni se iubesc, nu-şi fac asta. Dacă iubeşti un om, nu-l faci să arate aşa cum arăt eu acum. Cât despre flirturile cu el, era inevitabil, trăiam cu el, era la fel de des în jurul meu precum tata sau mama“, a spus Alexandra Stan.



Prietenii impresarului au povestit pentru ziarul „Click“ că, în anul 2008, acesta s-a căsătorit cu Adina Vistireneanu, alături de care are şi un copil, pe nume Eduard Ştefan. „Toate bune şi frumoase, până când Prodan a cunoscut-o pe Alexandra. Succesul, orele petrecute în studioul de înregistrări şi deplasările în concerte i-au făcut pe cei doi să se îndrăgostească, iar pe Marcel să uite că are casă, nevastă şi un copil. Ba mai mult, între el şi nevastă au intervenit neînţelegerile şi reproşurile, şi a găsit ca soluţie divorţul“, a spus un apropiat de-al lui Marcel Prodan.

În anul 2011, impresarul a devenit un bărbat liber, iar băieţelul a fost încredinţat mamei, Marcel fiind obligat să plătească o pensie de întreţinere de 1.500 de lei lunar.

Gurile spun însă că soţia lui Marcel Prodan l-ar fi părăsit pe acesta tocmai din cauza temperamentului vulcanic pe care el îl avea. Au existat voci care au spus că impresarul şi-a exersat calităţile de bătăuş şi pe fosta lui soţie, nu doar pe Alexandra Stan.



Deşi nimeni nu mai ştie nimic de Marcel Prodan, unii apropiaţi afirmă că el a plecat din ţară, iar alţii spun că se află ascuns în Tulcea. Cu toate acestea, Nedelcu Visterineanu, unchiul fostei soţii a lui Marcel, susţine că aceasta ar şti unde se află impresarul Alexandrei Stan, ba mai mult, chiar ea l-ar fi ajutat să se ascundă. În ciuda faptului că impresarul este bine ascuns, apropiaţii Alexandrei Stan afirmă că aceasta este în continuare terorizată de Marcel, care o sună în spital şi o ameninţă că nu îi va fi bine dacă nu îşi retrage acuzaţiile.

20 Iunie 2013
 

Comentarii (10)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • marya pe 22 Iun 2013, 15:41
    De ce ?

    Sa invete toate '' vedetele'' ...Inteleg ca s-a bagat intr-o casnicie. Acolo era un copil. Asa-i trebuie!... Cat despre el, un derbedeu. Notoriu. Puscarie, nene. Luati aminte ..pitipoancelor..care nu va mai saturati de vedetism si bani.

    0
    1

  • Mentosana pe 20 Iun 2013, 21:49
    Stiai ca poti face videochat fara sa te dezbraci in fata camerei?

    Daca esti interesata sa faci bani pe net fara sa te dezbraci arunca o privire aici. http://camgirlsfan.blogspot.ro/2013/06/videochat-nonadult.html

    0
    2

  • vivi pe 20 Iun 2013, 20:09
    bouuuuuuuuuuuu pana la moarte

    da-l dracului daca a mai lovit-o si pe fosta lui nevasta care i-a daruit un copil si pe fata datorita careia s-a imbogatit

    4
    0

  • cris pe 20 Iun 2013, 16:16
    urat

    indiferent care era situatia intre ei , bataia nu avea ce cauta , nu il pot numi animal pentru ca l-as flata , e o bestie si pe deasupra mai e si urat ca dracu .daca alexandra s-a culcat cu el trebuia sa se simta mai mult decat onorat . un MITOCAN , BADARAN , in alte tari civilizate maltratul e pedepsit crunt . TOLERANTA ZERO PTR ACEASTA BESTIE!

    7
    0

  • tina_1601 pe 20 Iun 2013, 16:02
    Situatie penibila!

    Alexandra trebuie sa fie puternica si sa nu traga atentie la toate birfele care se spun... In general nimeni nu stie cu adevarat ce s-a intimplat de fapt...noi toti ne dam cu parerea,dar realitatea e alta! E bine ca a spus lucrurile pe nume si l-a denuntat,sper ca sa fie pedepsit din plin! Alexandra iar noi te asteptam din nou in fata reflectoarelor cu un hit nou....sigur ca cu un alt impresar! Bafta!

    4
    0

  • Mina pe 20 Iun 2013, 15:38
    Stai cuminte in banca ta!

    Alexandra ar trebui sa isi vada de viata ei, sa se recupereze si sa se indeparteze de idiot. Asta cu politia, acuzatii, inchisoarea etc sunt aberatii de copil naiv. Cat credeti ca poate sa primeasca omu' DACA e gasit vinovat? Un an cu suspendare, chiar si mai putin avand in vedere sistemul din Romania. Si dupa ce-si ispaseste pedeapsa ce-o sa se intample cu ea? Cu nebuni de genul astuia nu e cazul sa te pui daca vrei sa ai liniste. Asa ca, fata draga, cel mai bine ar fi sa negociezi rezilierea contractului si sa mergi mai departe. Asta e, nu esti singura.

    3
    3

  • Dyutza_003 pe 20 Iun 2013, 11:08
    Buna

    Sa nu-si retraga acuzatiile in nici un caz, atunci chiar ca o va pati, daca el se va simti in siguranta! Bine face ca nu-l acopera, multe femei sufera in tacere din cauza unor dobitoci. Un BARBAT cu adevarat puternic, in toate sensurile, niciodata nu va lovi o FEMEIE. Doar frustratii care nu stiu cum sa se autoafirme, care au o multime de dubii interioara fac asa ceva. Sper ca aici se termina ''cariera" de impresar a acestui nenorocit.

    17
    0

  • simika pe 20 Iun 2013, 09:53
    un las...

    cum naiba sa bati o femeie? daca vrei sa arati cat de tare esti, te bati cu unul din categoria ta, nu cu 40 de kile de carne! Un nebun! Stie ca a gresit, de aceea a fugit, s-a speriat si stie ce va urma daca nu isi retrage asta mica acuzatiile...e pisat tot pe el, de aia o ameninta!

    15
    0

  • Alexandra pe 20 Iun 2013, 09:16
    onanist frustrat

    mah, ce urat e asta, de zici ca mananca pui cu tot cu pene! Ar trebui inchis si batut si el pana lesina, ca sa vada cum e. Cum a putut dobitocul asta sa profite de acel copil si ca plata sa-l bage in spital?

    20
    0

  • Nereida pe 20 Iun 2013, 00:21
    rahat de producator

    E un nenorocit de tigan imputit obsedat de bani si bataus frustrat si ar trebui sa stea dupa gratii cativa ani buni!

    26
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod