Idei de cadouri pentru Sfantul Valentin

Ziua indragostitilor ... este o zi speciala pentru cineva deosebit pe care vrei sa-l surprinzi cu un cadou. Ai ramas in pana de idei si nu stii cu ce sa-ti surprinzi paternerul/a? Cateva idei de cadouri te pot salva.
Cadouri potrivite

Flori - in special trandafirii sunt considerati cel mai romantic cadou. De ce sa nu o surprinzi cu un buchet mare de trandafiri rosii?

Ciocolata - mai ales cea in forma de inimioare va fi intotdeauna un cadou potrivit pentru o asemenea zi. Este foarte important sa te gandesti si la un ambalaj special.

Sampania - o puteti savura acasa sau intr-un loc special pentru voi amandoi (lasand la o parte frigul de afara, puteti aranja o intalnire romantica intr-un parc, la marginea unui lac, pe varful unui deal sau orice alt loc pe care-l considerati romantic).

Bijuteriile - este alternativa pentru a-ti demonstra aprecierea pe care o ai asupra aspectului exterior al partenerului/ei.
Exista cateva exemple de bijuterii traditionale pentru evenimente speciale (de exemplu, verigheta) si pietre pretioase cu diferite semnificatii. Asadar, alege-o pe cea paotrivita, explica-i partenerului/ei semnificatia ei si a gestului tau.

Masajul aromaterapeutic - inarmeaza-te cu uleiuri esentiale si rasfata-ti partenerul/a cu un masaj relaxant.

O carte - nu cumpara orice carte iti cade in mana. Afla ce anume o/il intereseaza pentru a te bucura alaturi de ea/el de alegerea facuta.

Nu uita ca in aceasta zi o mare importanta trebuie sa o acorzi ambalajului cadourilor.
Totul trebuie sa fie romantic, sa emane dragoste (ciocolata in forma de inimioare, ursuleti care-ti daruiesc inima inscriptionata cu tot felul de mesaje, produsele cosmetice ornate cu inimi rosii). Ornate in spiritul sarbatorii vei reusi ii daruiesti partenerului/ei ceva special.

O calatorie cu balonul, un weekend romantic departe de aglomeratia marilor orase, bilete la o piesa de teatru/concert, un film romantic, un CD cu melodii de dragoste - toate aceste idei de cadouri va vor ajuta sa petreceti mai mult timp impreuna.


Cadouri nepotrivite

Articole de imbracaminte - exista pericolul sa nu cumperi ceea ce isi doreste partenera/ul.


Un tablou - cu toate ca tie ti se pare superb, sa nu fii surprins/a daca nu va fi atarnat pe peretii casei. Este o alegere subiectiva, asadar nu cheltui o avere pe un lucru care are sansa de a nu fi apreciat pe deplin.

Scopul acestei sarbatori este de a va apropia, de a petrece tot timpul impreuna si de a va bucura de relatia pe care o aveti. Cadourile practice sunt bune, insa ce poate fi mai placut decat sa va petreceti intreaga zi impreuna, bucurandu-va amandoi de cadourile primite.

Nu cumpara acelasi lucru in fiecare an, decat daca acel cadou contine un lucru care este favoritul partenerei/ului (sau a devenit obiectul ritualului de care va bucurati amandoi).


Important este sa iti cunosti partenera/ul, sa stii ce anume isi doreste intr-o asemenea zi speciala si totul va veni de la sine. Daca dragostea este mai presus de toate, gestul va fi apreciat indiferent de cadoul ales.



 

Comentarii (14)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • florinbc pe 29 Mar 2018, 10:59
    idei cadou

    Salut, Eu prefer oricand un cadou experienta, decat un cadou material, al carei amintire dispare dupa cateva zile/purtari. In ultima vreme au aparut cateva situri de profil, pe modelul celor care exista de ani buni in Europa de Vest. Un exemplu este www.experimenteaza.ro care ofera tot felul de experiente: zbor cu balonul, iti poti crea propriul parfum, poti sa conduci o masina de raliu, cei mici pot face karting cu masini pentru varsta lor, etc. Un avantaj foarte important pe care il ofera este acela ca beneficiarul cadoului il poate schimba pe site in termen de 3 luni – uneori este greu sa gasesti cadoul potrivit.  Zi frumoasa

    0
    0

  • Deedee pe 14 Feb 2009, 12:02
    O idee

    O plimbare in doi undeva unde nu este prea multa lume ( daca se poate sa fiti doar voi doi ). Dupa plimbarea facuta sa mergeti intr-un retaurant select sa aveti o cina romantica si cand va intoarceti acasa micile cadouri cumparate pentru persoana iubita (pentru fete: un buchet de trandafiri rosi cu un biletel scris pe o inimioara si o bijuterie semnificativa sau un ursulet de plus o inimioara pe care sa scrie ceva etc.. iar pentru baieti : o cana cu poza ta sau o poza cu voi o declaratie de dragoste scrisa pe ceva specific acestei zile pe care sa ii lasi si un pupic , o bratara pe care sa fie gravat ceva (numele vostru , te iubesc etc.) Sunt multe idei de zis insa astea mi se par a fi frumoase pentru cei indragostiti. Mult succes tuturor indragostitilor.

    0
    0

  • Andreea pe 6 Oct 2007, 21:43
    ziua indragostitilor

    bune idei,eu nu prea ma pricep la asa ceva.sunteti cei mai tari.pup

    0
    0

  • felicia pe 14 Mar 2007, 15:06
    cadou de ziua indragostitilor

    m-au incantat ideile dvs mai ales cu masajul!draga EVA esti cea mai tare tine-o tot asa va pup pe toti

    0
    0

  • turcu cristina pe 11 Mar 2007, 17:53
    cadouri

    e super aceasta

    0
    0

  • irimia carmen pe 12 Feb 2007, 20:14
    cadouri

    astazi am fost la un mare magazin si tocmai am vazut expusi pentru barbati boxeri albi cu cu f.multe inimioare rosii.Ma gandeam daca i-as cumpara asa ceva ar zice ca nu sunt normala.

    2
    0

  • alexandra pe 9 Feb 2007, 10:55
    declaratie

    sa-mi spuna k ma iubeste

    0
    0

  • Mihaela pe 6 Feb 2007, 11:55
    Dragostea

    Eu mi-as dori ceva inedit,cu multe surprize, multa dragoste si daruire.

    0
    0

  • radulescu irina pe 29 Ian 2007, 16:21
    dedicatie

    dedicati de dragoste la radio

    0
    0

  • roxy pe 26 Ian 2007, 11:02

    imi plac sfaturile voastre le voi incerca

    0
    0

  • ioana pe 29 Sep 2006, 12:23
    inel de logodn

    dac

    0
    0

  • rizea maria andreea pe 31 Aug 2006, 14:28

    imi plac foarte mult sfaturile voastre.leam urmat si au dat rezultate.

    0
    0

  • dedeea88 pe 10 Iun 2006, 16:55
    sau o romantica calatorie

    in doi cu multe multe surprize.......

    0
    0

  • bogdan roxana claudia pe 14 Feb 2006, 15:51
    un biletel de dragoste

    parerea mea este una foarte buna

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod