Răzvan Simion divorţează. De vină să fie gelozia soţiei?

Răzvan Simion divorţează, iar apropiaţi ai cuplului susţin că de vină ar fi gelozia şi posesivitatea exagerată a soţiei lui, Diana.
Anunţul a fost făcut la câteva zile după ce a fost zărit de paparazzi WOWbiz.ro alături de cântăreaţa Lidia Buble, cea care i-ar fi amantă de ceva timp, scrie agentiadepresamondena.com

Conform surselor din anturajul cuplului, Diana nu agrea nicio prezenţă feminină în jurul lui, îl suna în timp ce acesta era plecat în turnee prin ţară pentru a se asigura că nu iese în oraş, la distracţie.

„Diana îi critica fiecare mişcare, fiecare glumă, nimic nu îi convenea. Era indispusă, dar uneori dădea senzaţia că aceasta este starea ei naturală.
Ştiu că au existat momente în care l-a urmărit, probabil pentru a afla dacă o înşală. Răzvan probabil nu a mai suportat”
, a declarat un apropiat de-al lor pentru Cancan.ro.

Vedeta de la Neatza cu Răzvan şi Dani a trimis prin intermediul reprezentanţilor trustului la care lucrează o declaraţie în care confirmă despărţirea de soţia sa, Diana. “Timp de 15 ani am trăit o poveste frumoasă, poveste din care s-au născut cele mai importante fiinţe din viaţa mea, copiii mei. De ceva timp drumurile noastre n-au mai fost aceleaşi şi am hotărât că cel mai bine pentru noi, pentru ce putem oferi copiilor noştri este să o luăm pe cărări separate", a declarat ieri prezentatorul matinalului de la Antena 1.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod