Pink a pozat nud

Cântăreaţa Pink, actriţa Rachael Leigh Cook şi fotomodelul Stacy Keibler se află printre cele cinci vedete feminine care au pozat nud pentru o ediţie specială a revistei People, într-un pictorial care celebrează frumuseţea la vârsta de 34 de ani.

La şedinţa foto pentru cel mai recent număr al revistei People, unul special, dedicată celei mai frumoase persoane din lume, au mai pozat nud vedeta de televiziune Dania Ramirez şi actriţa Laura Prepon, care joacă în serialul de televiziune "Orange is the New Black", relatează site-ul contactmusic.com, citat de Mediafax.

Pictorialul, intitulat "Goală la 34 de ani/ Naked at 34", a fost inspirat de un studiu recent, potrivit căruia femeile se simt cel mai bine în corpul lor în jurul acestei vârste.



Astfel, Pink a declarat că a învăţat să îşi iubească corpul în copilărie, când a urmat cursuri de gimnastică, iar, în prezent, îşi învaţă fiica, în vârstă de doi ani, că este important să se accepte aşa cum este. "În loc să mă întreb «Sunt prea slabă? Cum arată corpul meu?», am crescut întrebându-mă: «Sunt destul de rapidă? Cum îmi pot folosi corpul?»", a spus Pink pentru revista People.

În acelaşi timp, Stacy Keibler, fosta iubită a lui George Clooney, care, în prezent, aşteaptă primul copil cu soţul ei, Jared Pobre, a spus că sarcina îi dă mai multă încredere în propria persoană.

"Sarcina îmi dă o încredere în mine pe care nici măcar nu credeam că o aveam. Zilele trecute mi-am întrebat soţul: «Ce-ţi place cel mai mult la corpul meu?», iar el a răspuns: «Burtica ta care creşte»", a afirmat Keibler.

Totodată, Rachael Leigh Cook, care a născut o fetiţă, Charlotte, în septembrie 2013, a dezvăluit că a fost de acord să pozeze nud pentru a avea o amintire frumoasă a propriului ei corp pentru viitor.

"Mă aflu aici pentru când voi avea 90 de ani. Sunt aici pentru a putea, mai târziu, să privesc înapoi şi să pot spune: «Hei, arătai bine»"
, a spus actriţa.

În cea mai recentă ediţie specială a revistei People, dedicată celei mai frumoase persoane din lume, câştigătoarea titlului a fost desemnată Lupita Nyong'o, care a fost recompensată anul acesta cu premiul Oscar la categoria cea mai bună actriţă în rol secundar, pentru interpretarea personajului Patsey din filmul "12 ani de sclavie".

Aceasta a fost cea de-a 25-a ediţie a numărului special al revistei People dedicat celei mai frumoase persoane din lume. Actriţa Michelle Pfeiffer a apărut pe coperta primului număr special, în 1990, iar Julia Roberts are cele mai multe apariţii pe copertele acestor numere speciale (patru - 1991, 2000, 2005 şi 2010), notează Mediafax.
Totodată, Halle Berry a apărut de 16 ori în paginile revistei şi o dată pe copertă (2003). Trei bărbaţi au apărut pe coperta revistei People: Mel Gibson (1996), Tom Cruise (1997) şi Leonardo DiCaprio (1998).


Foto: AFP/Mediafax, People

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod