Marc Anthony, dat în judecată din cauza unor concerte în Europa

Cântăreţul Marc Anthony a fost dat în judecată din cauza unei serii de concerte pe care ar fi trebuit să le susţină în Europa, informează contactmusic.com, citat de Mediafax.
Artistul a fost dat în judecată de o companie de divertisment olandeză, care spune că Marc Anthony şi-a dat acordul pentru a susţine o serie de concerte - organizate de acea companie - în Marea Britanie (Londra), Olanda (Rotterdam) şi Spania (Barcelona şi Madrid).

În documentele depuse la Curtea Supremă din Manhattan, New York, managerii companiei olandeze R&J Entertainment and International Creative Talent îl acuză pe Marc Anthony de faptul că a renunţat la acele concerte, în favoarea altor show-uri, organizate de o firmă rivală.

Marc Anthony trebuia să cânte şi în România anul acesta, însă concertul său, programat pe 31 martie - după ce iniţial a fost stabilit pe 19 mai 2014 -, la Sala Palatului din Capitală, a fost anulat, în contextul în care "echipa de management a cântăreţului a decis ca artistul să nu mai performeze în ţările din Europa centrală şi de est, din motive care nu au fost menţionate", potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX, pe 13 martie, de organizatorii evenimentului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod