Giulia Nahmany, sexy într-un costum de baie transparent, creație unicat, cu perle și cristale Swarovski

Giulia Nahmany apare în cel mai provocator pictorial realizat până acum.
Pictorialul include un cadru în care actrița apare în piscină purtând un costum de baie unicat. Este vorba de un model Marie Ollie, realizat manual, din tulle și broderie aplicată manual, cu sute de perle și cristale Swarovski. Rezultatul este spectaculos și îi pune vedetei în valoare noua siluetă.  Giulia Nahmany vorbește în interviul aferent acestui pictorial despre actorie și despre cum este să lucrezi cu mari specialiști și nume celebre de la Hollywod. Vedeta mărturisește că este deschisă să interpreteze diverse roluri, sarcina unui actor fiind de a intra cât mai bine în pielea personajului, indiferent dacă este pozitiv sau negativ.

Actorul nu este chemat să judece un personaj, ci să-l interpreteze, să-l creeze, să-l ridice dintre rândurile unui scenariu și să-i dea credibilitate, să-i dea viață, să-i dea forță. Iar, dacă este un personaj negativ, cu atât mai mult se complică situația. Pentru că tuturor ne e ușor să fim buni și frumoși, așa fiind de felul nostru. Provocarea vine din faptul că trebuie să fim, în fața camerei de filmat, opusul a tot ceea ce suntem și iubim. Iar la final, cei ce privesc înspre ecran trebuie să fie convinși că personajul nostru a fost cel ce s-a dorit să fie: urât, negativ, rău, imposibil de iubit, victimă etc. O astfel de propunere, pentru mine, ar fi onorantă – ar însemna că cine și-ar dori să-mi încredințeze un astfel de rol crede în mine, în forța mea actoricească, în versatilitatea mea ca actriță. Nu cred că aș refuza roluri în filme de acțiune, de exemplu. Sau horror. Ori comedii romantice. Însă ceea ce știu sigur este că nu mi-aș dori să cad în manierism. Să fiu catalogată ca actriță de roluri pozitive în comedii romantice, de exemplu și acolo să rămân, să nu mai încerc nimic altceva”, a declarat Giulia în interviul acordat revistei Luxury.

În pictorialul din interiorul publicației, actrița apare în ipostaze contrastante, de la o imagine sexy și incitantă, reprezentând cadrele în costum de baie, la una romantică, în rochie diafană, sau adoptând un look lejer, relaxat, purtând un maiou simplu și pantaloni scurți de jeans.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod