EXCLUSIV Răzvan Mustea îi va fi naş Elenei Băsescu

de Iulian Ioncea, 8 August 2012
Facebook Twitter Comenteaza
EXCLUSIV Răzvan Mustea îi va fi naş Elenei Băsescu
Fiica cea mică a preşedintelui suspendat Traian Băsescu, Elena Băsescu, se va căsători în toamnă, pe 1 septembrie, la Palatul Snagov.

Elena Băsescu şi Bogdan Ionescu, cel care îi va deveni soţ, se pregătesc intens de ceremonie şi au trimis deja invitaţiile de nuntă, apropiaţii celor doi aflând astfel că Răzvan Mustea o va năşi pe mezina familiei Băsescu.

Răzvan Mustea-Şerban are 32 de ani şi a fost susţinut de Elena Băsescu la şefia Tineretului Democrat-Liberal, ajungând Ministru al Comunicaţiilor pe vremea când Mihai Răzvan Ungureanu era prim-ministru al României.
 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pipirig pe 10 Aug 2012, 15:35
    nasul...

    A tunat si i-a adunat!ÉBA,Mustea,tatii,cuscrii,deavalma,hoti,escroci,parveniti din nimic.sa-i ia dracu pe toti...

    1
    0

  • tehnic pe 9 Aug 2012, 17:08
    sperante...

    sper sa ramaneti fara curent electric in noaptea nuntii, sa vi se stinga lumanarile in biserica, sa vi se arda sarmalele cand le-or incalzi bucatarii, sa vi se arda friptura la gratar, sa vi se-mbete toti mesenii in asa hal incat sa-si de drumul al gura, ca deh...vorba aia: omul la betie spune adevarul, sper sa vina o furtuna sa va ia cortul pe sus, (vedeti, nu sunt sadic, nu ma rog sa prabuseasca cortul peste voi), si in final, sper sa fiti sterpi amandoi, nu de alta, dar ce se naste din pisica..... Casa de piatra! (in conditiile in care toate sperantele mele se vor implini)

    3
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod