Catrinel Menghia sedinta provocatoare intr-un cabinet stomatologic

Catrinel Menghia a venit în România pentru a milita pentru un zâmbet impecabil.
Ea a fost protagonista unei ședințe foto neconvenționale care a avut loc într-un cabinet stomatologic de lux. Cartinel a jucat rolul pacientei sexi care flirtează cu medicul, ca mai apoi să inverseze rolurile.

Catrinel Menghia și dr. Cosmin Dima (specialist în estetică dentară și implantologie) au fost cândva colegi de podium, acum au rămas buni prieteni, el dedicându-se întru totul medicinei. Este de altfel și pacienta lui de ani de zile. Deși are la activ sute de ședințe foto, în cele mai prestigioase reviste ale lumii, într-un cabinet stomatologic nu mai pozase niciodată.
I-a plăcut ideea de a face parte din aceasta campanie inițiată de dr. Cosmin Dima, care provoacă persoanele publice să militeze pentru investiția în zâmbet înainte de investiția în piese vestimentare și accesorii scumpe.
 
"Conceptul meu se numește Art & Fashion in Medicine…Hai să zâmbim frumos mai întâi. Din nefericire am contact zi de zi cu oameni frumoși, îi văd conducând mașini de lux, îi văd îmbrăcați impecabil, dar, prin natura meseriei le văd și problemele dentare. Investițiile lor prioritare sunt altele, nu conștientizează că un zâmbet defect le anulează pe toate celelalte.
Care este farmecul unei femei impecabile care zâmbește printre carii? Mai există el? Care este părerea unui interlocutor despre un om de afaceri îmbrăcat impecabil, dar a cărui respirație este deranjantă?. Ce reținem atunci când cunoaștem pentru prima data un om? Brand-urile pe care le purta, sau că ne-a zâmbit frumos? Ideea e simplă, hai să investim mai întâi în sănătate, într-un aspect fizic decent, și mai apoi în piese costisitoare care ies din trend. Sănătatea dinților nu se demodează.
", a declarat Dr.
Cosmin Dima.

"La mine zâmbetul a fost, de foarte multe ori, cheia succesului în meseria de model. La modul sincer. Susțin cu drag această campanie. Dacă la început dr. Dima era medical și eu pacientul, în timpul ședinței foto am schimbat un pic rolurile și l-am amenițat cu tot felul de unelte stomatologice. Hai să zâmbim frumos și mai apoi să cheltuim pe altele. E tare important pentru orice om, indifferent de profesia lui. Zâmbetul chiar e prima noastră carte de vizită.", a spus Catrinel Menghia.
 
Modele: Catrinel Menghia, dr.
Cosmin Dima; Fotograf: Marian Teodorescu; Vestimentatie: Miau by Clara Rotescu; Incaltaminte: Mineli Boutique; Hair style: Laurent Tourette; Make up: Mirela Vescan; Locatie: Dental Progress Dorobanti; Productie si concept: Monica Vlad Personal Branding Menghia.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod