Styler "Fara compromisuri" - Colectia Ghd Arctic si Ghd Curve

Vrei rezultate extraordinare de styling făra a compromite sănătatea părului? Tehnologia inteligentă tri-zone™ menține o temperatură mai sigură pentru păr în mod constant și uniform de la rădăcină până la vârf. Părul tau este stilizat într-o singură mişcare. O temperatură mai mare nu este esenţială pentru obţinerea styling-ului dorit. Secretul este menținerea temperaturii optime pe toată durata styling-ului. Tehnologia inteligentă tri-zone ™menține o temperatură mai sigură pentru păr în mod constant și uniform de la rădăcină până la vârf.
Într-o singură mişcare enonomiseşti timp şi ai grijă de părul tău.

Poţi lua cu tine Styler-ul preferat si hair styling-ul  dorit, oriunde ai merge. Styler GHD Platinum oferă tensiune universală, modul de repaus automat după 30 de minute fără utilizarea și garanție timp de 2 ani. Am dezvoltat un sistem de prindere special ce ține plăcile  într-o aliniere perfectă, ce oferă controlul de care ai nevoie pentru a crea orice stil.

Bucle cu aspect profesional, usor de creat si care se lasa foarte greu. Fie ca iti doresti bucle stranse sau largi, asta este doar alegerea ta, ghd curve™ ofera o gama larga de instrumente de styling pentru a se potrivi fiecarui tip de par si de lungime.
Dezvoltat de oameni de stiinta ghd si oferind tehnologia certificata tri-zone™, acum poti crea bucle uimitoare, cu aspect sanatos si care dureaza. Si in ultimul rand, lasa deoparte totul pana mult dupa apusul soarelui.

Ai la dispozitie patru modele: ghd curve™ classic wave wand – ondulator eliptic mare, in forma ovala ca a unei baghete ce creeaza valuri bine finisate, profunde, stralucitoare cu miscari pline de farmec, ideal pentru parul mai lung; ghd curve™ classic curl -  ondulatoare mediu - 26mm, cu clapeta ce activeaza si creeaza bucle consistente pentru un stil clasic si mai mult volum, chiar si pe parul mai scurt; ghd curve™ creative curl wand Ondulator revolutionar in forma conica.
Dimensiune la baza - 28mm si la varf - 23mm. Acesta forma creeaza bucle largi, elastic, naturale cu volum de lunga durata pentru un par lung si ghd curve™ soft curl tong -  ondulatoare mare de 32mm clapeta ce creeaza volum parului de la radacina si continua cu bucle largi pe toata lungimea suvitelor. Ideal pentru parul mai lung.

Acum cel mai iubit styler ghd este acum intr-o colectie limitata de sezon. Si, impreuna cu cele 2 modele Platinum, colectia ghd Curve este si ea in ambalaj de sarbatoare. Colectia Ghd Arctic se inspira din albul cald si auriul arctic, elemente regasite si in cele mai noi trendurile ale sezonului.  Produsele pot fi achizitionate din magazinele de specialitate.
Preturi cuprinse intre: 1227 lei - 1313 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod