De pe catwalk pe partie! Tinute de ski cu stil!

Sporturile pe partie ne fac iarna mai frumoasa. Dupa sanius si patinaj, ski-ul si snowboard-ul sunt cele mai distractive activitati in aceasta perioada, cand totul este acoperit de zapada, iar temperaturile sunt foarte scazute.
Indiferent ce sport alegeti sa practicati, important este sa aveti echipamente adecvate fara sa suferiti de frig sau de cald: haine ce ofera protectie, impermeabilitate si lejeritate in miscari.

Cu alte cuvinte, echipamentul de ski sau de snowboard trebuie sa mentina temperatura corpului la un nivel optim, sa nu permita patrunderea umezelii, sa va izoleze termic, sa fie si flexibila pentru a va putea misca usor si modular pentru a va echipa si dezechipa intr-un timp record. Respectand toate aceste proprietati tehnice, Armani EA7  propune o colectie  (disponibila in magazinul Sport/Couture din Baneasa Shopping City sau pe www.sportcouture.ro) de pantaloni si jachete de ski  cu o nota inconfundabila de stil italienesc.

Pe partiile din Italia, Franta, Austria sau chiar Romania, practicantii acestor sporturi de iarna au impins barierele modei, transformand sportul intr-o “parada” a costumelor si accesoriilor! Evident, exista trend-uri si in privinta costumelor de ski.
Sa luam exemplul filmelor din seria James Bond care intotdeauna contin scene filmate pe partii de top din lume: “A View to Kill” (filmat in Siberia), “For Your Eyes Only” (Cortina D’Ampezzo), “The World is not Enough” (Chamonix) sau “Spectre” (Solden, Austria)!

Daca in anii trecuti, costumele de ski intens colorate in nuante neon erau la mare cautare, in 2016 au revenit la moda nuantele clasice de alb, negru sau cominbatiile “black&white”. Evident, conteaza si accesoriile: nu mai vorbim de manusi si fulare, ci si de celebrele “moon boots” care sunt cele mai confortabile dupa ce renuntam la clapari.
Marc by Marc Jacobs sau Adidas by Stella McCartney vin cu propuneri interesante si care la o adica, pot fi purtate si in oras!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod