Botezul prințesei Charlotte, imortalizat de Mario Testino - VIDEO

Fotograful de modă, preferat de prințesa Diana și care a imortalizat logodna dintre Kate Middleton și Prințul William, a fost selectat pentru a fotografia botezul de duminică al prințesei Charlotte, informează AFP.

"Sunt încântat și onorat că am fost ales pentru a documenta acest eveniment și pentru a continua ilustrarea acestei familii care este sufletul țării, o țară care mi-a dat atât de mult", a declarat fotograful peruvian în vârstă de 60 ani, conform unui comunicat difuzat joi de Kensington Palace.

Nu s-a precizat care dintre membrii familiei regale britanice va apărea în fotografiile oficiale, dar cu ocazia botezului prințului George în 2013, regina a pozat pentru fotograful Jason Bell cu soțul său, prințul Philip, cu William, Kate, George, Harry, Charles și Camilla și familia Middleton, relatează sursa citată de Agerpres.

Fotograful specializat în modă și portrete ale starurilor, imortalizând personalități ca Angelina Jolie, Kate Moss sau Madonna, a lucrat deja cu mai mulți membri ai familiei regale britanice, inclusiv cu Diana, Kate, William, Charles și Harry, însă nu a fotografiat-o niciodată până acum pe regină.

Mario Testino a făcut istorie cu portretul prințesei Diana în 1997, pentru Vanity Fair, fotografiile sale înconjurând planeta după moartea prințesei.

Acesta a fotografiat recent, pentru o serie fotografică numită "Towel", modele și staruri, bărbați și femei, între care Justin Bieber și Naomi Campbell, a cărei nuditate era ascunsă doar de un prosop, mai scrie AFP.

Spre deosebire de fratele ei mai mare, prinţul George, prinţesa Charlotte Elizabeth Diana nu va fi botezată la Londra, ci în apropiere de reşedinţa din provincie a părinţilor săi, Anmer Hall, situată pe proprietatea regală din Sandringham, în Norfolk, estul Marii Britanii, relatează Mediafax.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod