Castiga unul dintre cele 6 premii oferite de Sano Romania!

» Vezi castigatorii

 

Incepand cu prima luna de primavara, Sano Romania lanseaza o campanie dedicata gamei de produse, Sano Floor Fresh Home. Aceasta este cea mai noua gamă de produse destinate ingrijiri tuturor tipurilor de pardoseli ce cucerste prin rezultate uimitoare si parfumuri intense ce isi pastreaza prospetimea pentru mult timp! Sloganul campaniei, “O casă curată & parfumată cu Sano!” te provoaca sa experimentezi toate cele 3 parfumuri si sa alegi aroma preferata!

Gama Sano Floor Fresh Home, se distinge printr-o particularitate unica: este îmbogatita cu parfumuri deosebite, cu efect indelungat de improspatare a aerului. Potrivite pentru toate tipurile de pardoseli: ceramice, granit, portelan, marmura, etc. Produsele actioneaza 4 in 1: curata, lustruiesc, protejeaza toate tipurile de pardoseli si lasa incaperea intens parfumata. Parfumurile sunt: Pampering Cotton, Indulging Soap si Relaxing Spa.  Produsele sunt disponibile in variante de 1L si 2L. Produsele sunt disponibile in retelele comerciale: Cora, Carrefour, Auchan, Profi, Metro, Penny, Hornbach, Selgros, Dedeman, in magazinele traditionale din apropierea dvs, dar si online.

In Romania, SANO este prezent de mai bine de 15 ani si are un portofoliu de peste 400 de produse intr-o varietate de categorii: articole de toaleta si igiena personala, scutece pentru adulti si copii, produse de curatenie si mentenanta, detergent pudra, lichizi si balsamuri de rufe, insecticide si pesticide, produse din hartie si produse dedicate segmentului HoReCa si industrial. Grupul Sano detine in Romania brandurile de cosmetica Careline si Natural Formula.

Floor Fresh Home 1L – Relaxing Spa  -  Gama Sano Floor Fresh Home, se distinge printr-o particularitate unica: este îmbogatita cu parfumuri deosebite, cu efect indelungat de improspatare a aerului. Potrivite pentru toate tipurile de pardoseli: ceramice, granit, portelan, marmura, etc. Produsele actioneaza 4 in 1: curata, lustruiesc, protejeaza toate tipurile de pardoseli si lasa incaperea intens parfumata. Parfumurile sunt: Pampering Cotton, Indulging Soap si Relaxing Spa.  Produsele sunt disponibile in variante de 1L si 2L.

 

 Sano Sushi Microfibra - Laveta din microfibre, extra rezistenta, cu putere de absorbtie ridicata. Eficienta pentru curatarea podelelor placate cu parchet, marmura, ceramica, gresie, granit, linoleum. Dimensiune 80 x 50 cm. Laveta poate fi spalata la o temperatura de maximum 60 grade. Nu se deterioreaza. Nu se recomanda stoarcerea, utilizarea balsamului pentru tesaturi si a inalbitorului. Rezistenta sporita la numeroase utilizari, pe orice suprafata. Se usuca la o temperatura joasa.

 Sano Carpet Plus 2in1 600 ml - Detergent covoare cu efect repellent -  Solutia impotriva acarienilor! Nu contine pesticide! Curata, indeparteaza plosnitele de praf, are efect abtistatic, improspateaza orice tip de covoare si carpete cu parfum de lamaie. Instructiuni: 1. Se aspira covorul pe ambele parti (daca este posibil) pentru indepartarea prafului; 2. Se agita bine recipientul, se pulverizeaza cate 1 m2 de la o distanta de 50-60 cm, tinand recipientul in pozitie verticala. Putere de acoperire: 1 recipient  acopera 5 m2; 3. Se utilizeaza o perie umeda pentru a impregna spuma in tesatura covorului. 4. Se lasa sa se usuce (aprox. 2 ore) apoi se aspira pentru a indeparta urmele de praf. Cititi cu atentie ambalajul inainte de utilizare. Acest produs nu omoara plosnitele de praf si efectul repelent se manifesta doar pe suprafata tratata.


Descopera parfumurile intense pe www.freshhome.sanoromania.ro 

 

Participa la concurs in perioada 7 martie - 7 aprilie 2017 raspunde corect la intrebarea de mai jos si poti castiga unul dintre cele 6 premii oferite de Sano Romania!

Raspunde la urmatoarea intrebare:
Care este sloganul campaniei Sano?

Da, sunt de acord cu termenii si conditiile
;