Maissie Williams se alătură misiunii Always de încurajare a adolescentelor

Nu-i așa că o cunoașteți pe Maissie Williams? Pentru cei care nu o cunosc, Maissie este actrița de 18 ani care o intrepretează pe Arya Stark în serialul Urzeala Tronurilor. Pe 7 iulie, ea a devenit susținătoarea misiunii Like a Girl.

Always, lider mondial în îngrijirea feminină, a inițiat un nou proiect care să ducă mai departe campania începută vara trecută: „Confidence summit”, o conferință creată în parteneriat cu TED. Campania Like a Girl a fost lansată în urma unor studii care au arătat că, în timpul pubertății, încrederea fetelor în forțele proprii este la cel mai scăzut nivel și că unele cuvinte și expresii sunt folosite într-un mod ofensiv.

Anul acesta, Always și TED au organizat o conferință interactivă susținută de femei de succes cu scopul de a transforma expresia „ca o fată” în cel mai frumos compliment pe care o tânără l-ar putea primi.
 
Printre cele care au susținut discursuri la evenimentul “Confidence Summit” din 7 iulie se numără și Maissie Williams, care a vorbit despre importanța încrederii în propria persoană și și-a arătat suportul față de tinerele fete care se confruntă cu diverse temeri din cauza prejudecăților existente în societate.

Maissie este conștientă că, în timpul pubertății, fetele se confruntă cu limitările impuse de societate, care sunt atât de puternice încât le restricționează comportamentul, modul în care vorbesc și chiar felul în care gândesc.

Considerând că încadarea în categoriile „ar trebui” sau „nu ar trebui” este dăunătoare, Maissie crede că a venit timpul să depășim împreună aceste bariere și să le arătăm tinerelor fete că sunt de neoprit.

De asemenea, a susținut că, fără aceste limitări, pubertatea poate fi o perioadă în care încrederea în sine este construită. Raportându-se la experiența ei personală, Maissie crede că, în ciuda presiunilor venite din afară, fericirea este cea mai importantă și consideră că autenticitatea joacă un rol important în acest proces. În acest context, încrederea este esențială pentru ca fetele să își creeze propria poveste.


Maissie și-a arătat susținerea pentru campania Like a Girl invitându-le pe fete să rămână unite, să se bucure de rezultatele lor, să nu renunțe niciodată la visurile lor și să fie mândre că sunt de neoprit.

Parteneriatul dintre Always și TED va continua misiunea începută odată cu lansarea primului clip Like a Girl, și anume convingerea tinerelor că societatea nu le poate defini personalitatea și nici nu le poate impune bariere. Cele care s-au alăturat programului vor urmări să transmită mesajele lor despre încrederea în propria persoană nu doar tinerelor fete, ci și părinților și celor implicați în educația lor, pentru ca împreună să dezvolte o generație de fete încrezătoare și conștiente de abilitățile lor.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod