Protejarea copilului tău în excursie

Uneori este necesar să parcurgi câteva sfaturi de siguranță pentru a-ți reîmprospăta memoria şi a te menține în alertă, în special înainte de a merge într-o excursie sau la o plimbare. Gândește-te la pericolele cu care se poate întâlni copilul tău şi fii pregătită pentru orice situație.

Mai jos sunt câteva sfaturi despre cum să te asiguri că excursiile sunt sigure pentru cel mic.
Utilizează cremă de protecție atunci când copilul tău se joacă afară, în special în excursiile la plajă, piscine sau în stațiune, când riscul de arsuri solare sau alte probleme mai puțin grave este mai mare.

Ţine minte că razele ultraviolete pot afecta pielea şi în timpul iernii şi în zilele înnorate.

Când copilul se află la bordul unui vas, trebuie să poarte o vestă de salvare pe măsură şi certificată. Fii atentă, însă, pentru că aceasta se poate umple de apă în cazul unei utilizări prelungite (spre exemplu, atunci când stați toată ziua la piscină). Invață-ți copilul să stea departe de animale tinere şi nefamiliare până când ești sigură că animalul se simte confortabil şi sigur în preajma copiilor mici şi imprevizibili.

Chiar şi cele mai docile animale pot deveni agitate în preajma unui bebeluș de doi ani.

Dacă planifici o excursie într-un parc de distracție sau la un târg, reține că un copil de doi ani poate suporta acel nivel de stimulare doar pentru o perioadă scurtă de timp – probabil aproape două ore – înainte de a avea nevoie de o pauză. Dacă este posibil, rezervă o cameră de hotel sau stați la prieteni pentru a putea veni şi pleca oricând doriți. Este posibil ca toată experiența să se încheie într-un dezastru dacă încerci să faci tot ce ți-ai propus într-o zi.



Află mai multe despre siguranța copilului tău atunci când ești în deplasare:
http://www.pampers.co.uk/development-and-key-milestones/baby-safety/article/car-seat-safety-guide

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod