Ce anticonceptionale folositi ?
-
5 6
Ce anticonceptionale folositi ? Cum va simtiti de la ele ? De cat timp le luati ?
-
Eu iau LOGEST ...sunt super...le iau de 7 ani...mai fac pauza cand ma satur de ele...apoi iar le iau...tot pe astea..am incercat si altele, dar imi era f. rau de ele..pe astea le suport...Creste pofta de mancare de la ele, ma mai doare capul cateodata...dar e ok..depun eforturi marete si..rezist !..Din cate anticonceptionale am incercat....astea mi se par cele mai bune..au efecte adverse minime..cel putin asa se intampla la mine..
-
si eu tot logest iau de un an. nu mi-a fost rau de la ele, singurele efecte au fost: marirea usoara a sanilor si am impresia ca mi-au accentuat celulita (am mai citit ca antic. mai au si efectul asta ), dar lupt impotriva ei cu niste tae bo

Eu le-am luat dupa o analiza a forumurilor, cam inconstient, dar imi trebuiau rapid si nu m-am dus la doc. Totusi, la vreo 6 luni cand m-am dus la un ginecolog, a zis ca sunt ok..si nu mi-a facut ceva analize sa dea verdictu asta. -
Eu sunt de parere ca anticonceptionalele nu se iau dupa ueche trebuie sa te duci la ginecolog el iti va da ceva potrivit organismului tau iar daca doamne fereste te simti rau sau iei in greutate te duci si ii spui ce nu e in regula si le vei schimba.Anticonceptionalele luate asa aiurea mai tarziu vor avea urmari
fiecare dintre noi foleste ce ii face bine. -
Fetele eu urmeaza sa iau anticonceptionale, insa am auzit atatea incat nu stiu ce sa mai cred, daca e bine sa le iau sau nu. Doctorita mi a spus ca la varsta mea nu e periculos(20 de ani),dar am in familie o matusa care a avut probleme din cauza lor, ce i drept le a luat foarte mult timp.As vrea sa stiu daca ati avut ceva efecte adverse ma refer la ingrasare, noduli la sani.....din cauza lor...is un pic in dubii mai ales ca mama e impotriva lor . O parere ceva...
-
eu nu folosesc dar mama mea foloseste de muuullti ani si a cam incercat de toate...in ultimii ani foloseste novynette...se simte super ok de la ele si nici nu fac pofta de mancare...ramai la aceeasi greutate si sunt si ieftine.i le-a recomandat medicul si ii e ok cu ele...nu e singura persoana care o stiu ca le foloseste
-
cristianoronalldo78 said:
Cautati-va si voi fetelor un prieten care sa tina la pat
ca nu aveti nevoie de asa cevaHa?
-
Si eu am luat Logest si mi-au facut o pofta de mancare ingrozitoare. Pentru ca incepusem sa iau proportii am renuntat la ele destul de repede (2-3 luni). Cel mai bine este sa luati anticonceptionale la sfatul medicului si, daca nu va simtiti bine, sa comunicati cu medicul pentru a primi alta recomandare.
-
blossom666 said:
cristianoronalldo78 said:
Cautati-va si voi fetelor un prieten care sa tina la pat
ca nu aveti nevoie de asa cevaHa?
ce ti se pare confuz?...are dreptate... daca el tine la pat nu aveti nevoie de anticonceptionale... LOGIC!!!

-
prezervativul e bun fiind considerata cea mai buna metoda contraceptiva(ofera protectie atat fata de sarcini nedorite cat si boli cu trasmitere sexuala),dar intr'o relatie serioasa,mai ales,nu poate fi folosit la nesfarsit.
iar metodele spuse de "maricon"(Mai bine folositi prezervativ sau in perioada fertila - abstinenta sau ejacularea afara) nu sunt deloc sigure.asa ca daca nu vreti sa ajungeti la un avort sau cu un copil,evitati sa va jucati cu "norocul".
anticonceptionalele sau steriletul sunt metode sigure.
anticonceptionalele ar trebui luate cu prescriptie de la medicul ginecolog,in plus un control periodic nu strica mai ales cand ai o viata sexuala activa.
eu iau TRI-REGOL sunt foarte bune,nu am avut nici o reactie adversa(nu m'am ingrasat,nu am slabit,nu am avut senzatii de grata sau ceva de genu asta),si in plus nu sunt scumpe deloc.
steriletul este mult mai sanatos fata de anticonceptionale,si ofera aceiasi protectie.se scoate dupa cativa ani asa cum ar trebui sa se ia si o pauza cu anticonceptionalele dupa un anumit timp pt a lasa corpul sa elimine toxinele.
orice fel de contraceptie e binevenita,fiecare o alege pe cea care i se pare potrivita pt el insasi
Acest mesaj a fost editat de către eumry: -
alya_27 said:
Si eu am luat Logest si mi-au facut o pofta de mancare ingrozitoare. Pentru ca incepusem sa iau proportii am renuntat la ele destul de repede (2-3 luni). Cel mai bine este sa luati anticonceptionale la sfatul medicului si, daca nu va simtiti bine, sa comunicati cu medicul pentru a primi alta recomandare.Buna, eu am luat anticonceptionale prescrise chiar de catre medic, in urma consultatiei medicale si tot m-am ingrasat.

-
eumry said:
iar metodele spuse de "maricon"(Mai bine folositi prezervativ sau in perioada fertila - abstinenta sau ejacularea afara) nu sunt deloc sigure.asa ca daca nu vreti sa ajungeti la un avort sau cu un copil,evitati sa va jucati cu "norocul".
Recomandarea mea a fost bazata pe experienta mea de 25 de ani de casatorie, si fara avorturi sau riscuri. Dar ca sa tii metoda calendarului trebuie sa-ti cunsoti corpul f bine.
Cu ejacularea afara....trebuie sa ai un partener care sa-si cunoasca corpul la fel de bine si sa poate sa faca miscarea atunci cand simte ca se apropie momentul.
Cat despre anticonceptionale ar trebuii sa cititi pe internet, dupa 20-30 de ani de la aparitia acestor anticonceptionale au aparut efectele secundare: cancere mamare, sterilitate, etc.
Ceea ce in Romania nu se spune...interesul lor este sa infloreasca industria farmaceutica, sa le aduca bani.
Documentati-va pe internet, scrie destul de clar ca nimeni nu-si ia raspunderea in urma efectelor secundare duap ce folositi anticonceptionale, adica puneti-va drogurile in corp cu manuta voastra, ca veti vedea voi mai tarziu ce se intampla cu cancerul si restul....
Ma surprinde cat de prost informata este inca Romania...cand internetul este acum atat de accesibil....
Iniante sa luati decizii care va vor afecta sanatatea, cititi cat puteti de mult despre subiectul respectiv pe Internet. Sunt mii de studii medicale si explicatii, din pacate marea majoritate sunt in engleza... pacat, pentru cei care nu pot intelege.