varice
-
0 0am deja varice. cum pot scapa de ele???? nici macar nu-mi mai pot misca piciorul.
-
Fetelor, este foarte important doctorul care va face scleroterapia. Si eu am facut de curand, saptamana trecuta si am scapat, dar in trecut trecut am suferit si operatie acum multi ani....mostenire de la mama
. Am fost la consult la clinica Vascul Arte, unde practica toate solutiile de tratament posibile. Sunt o clinica noua, dar cu doctori foarte cunoscuti, o parte dintre ei sunt medici francezi si au un protocol placut. Cert este ca doctorul care face scleroterapia trebuie sa stie exact cata solutie sa pompeze si in ce concentratie. Altfel nu prea are efect pe termen lung. Eu i-am studiat inca din ianuarie de cand au anuntat ca vor deschide si de abia acum mi-am facut curaj sa merg la consultatie la doctorul Toni Feodor, e clinica dansului www.vascularte.ro sau 230 18 08. -
Incearca sa-l postezi pe "sanatate" o sa ai mai multe raspunsuri acolo decat aici.
Acest mesaj a fost editat de către Maricon: -
marysss said:
Fetelor, este foarte important doctorul care va face scleroterapia. Si eu am facut de curand, saptamana trecuta si am scapat, dar in trecut trecut am suferit si operatie acum multi ani....mostenire de la mama
. Am fost la consult la clinica Vascul Arte, unde practica toate solutiile de tratament posibile. Sunt o clinica noua, dar cu doctori foarte cunoscuti, o parte dintre ei sunt medici francezi si au un protocol placut. Cert este ca doctorul care face scleroterapia trebuie sa stie exact cata solutie sa pompeze si in ce concentratie. Altfel nu prea are efect pe termen lung. Eu i-am studiat inca din ianuarie de cand au anuntat ca vor deschide si de abia acum mi-am facut curaj sa merg la consultatie la doctorul Toni Feodor, e clinica dansului www.vascularte.ro sau 230 18 08Metoda prin scleroterapie nu este dificila,am facut si eu si nu mi se pare ca-i trebuie doctorului prea multa experienta..sa injecteze niste substanta in venele micute,am facut insa UGS,(scleroterape ecoghidata)in safenele mari,intr-adevar acolo necesita cunoasterea f bine a sist venos,si interpretarea buna a ecografului, m-am simtit bine,insa de ceva timp au inceput sa ma doara din nou picioarele si am facut un Doppler venos,si mi-a spus ca as avea o dilatatie si pe sist venos profund..ceea ce nu exista tratament..daca patul circulator este fragil,vei avea probleme mereu zic eu...sper sa nu se graveze in timp,acum port ciorapi medicinali..
-
viorela__ said:
ce rau doare
nu va doresc sub nici o forma de-a o experimentaIntr-adevar Viorela,este ff urata aceasta boala.ma chinui de 3 nai cu ea,acea durere sacaitoare..plus formarea veneler reticulare si sparte,care ma dispera,pt ca tin ff mult la partea estetica,sunt inca tanara,dar din pacate boala nu ne fereste..primul pas care trebuie sa-l faci este sa incep prin a-ti face o ecografie Doppler.si apoi sa-ti alegi metoda cu care vrei sa te tratezi,laser,radiofrecventa,flebectomie..sau chiar clasica,daca ai curaj..
Acest mesaj a fost editat de către eueu09: