va rog recomadatimi un dr ginecolog
-
1 1Buna evelor apelezi la voi ca nu am la cine doresc sa fac o consultaite la ginecolog imi puteti recomanda unul as dori la cabinet particular si cam cat costa o consultatie multumesc mult
-
buna, eu iti pot recomanda o doctorita ff buna dar e putin cam departe. eu tot in zona berceni stau insa cu siguranta nu sunt doctori ginecologi buni si eu am cautat o perioada in zona si apoi am renuntat.eu consider ca nu are importanta zona atata timp cat e vorba de sanatatea ta. doctorita despre care iti spuneam are cabinetul in drumul taberei, pe str segarcea.cabinetul este extrem de curat si dotat si o doctorita f buna, ti se face si o fisa si astfel nu trebuie sa zici la fiecare consult istoricul bolilor avute.sunt multe cabinete unde nu se face nici o fisa iar a doua oara cand te duci nici nu stie de unde sa te ia (din experienta proprie vb).eu am ajuns aici tot cu o recomandare de acum vreo 2 ani.iti recomand cu toata increderea. e usor de ajuns,poti lua autobuzl 368 de la romana (capat)si te lasa la statia raul doamnei; sau troleibuzul 69, 71 de la universitate.poti cere alte detalii la telefon 7262636.
-
Christianx, alte persoane or fi avut experiente ok cu aceasta dr... Nu la preturile mari se refera suferinta mea cand am fost la dansa, la Ego cabinet bla bla bla.
Daca era sa ma iau dupa ea, trebuia sa fi avortat fetita.
Asa aiurea, cand, sub indrumarea unui alt medic, am putut investiga problema respectiva (era vorba de un virus, la care imi iesise un rezultat neclar:aveam si imunitate la el, dar in acelasi timp si infectie un curs, care ar fi putut afecta sarcina). Dna dr a preferat sa nu se complice cu alte investigatii si mi-a recomandat sec: intrerupere de sarcina.
Alte aspecte negative, in afara de cel principal, mentionat mai sus:
- in cladire nu ai voie sa intri cu sotul!!! Sotul nu numai ca nu a avut voie sa intre in sala unde era dna dr, si unde facea ecografiile si vorbea cu tine, dar nici macar in sala de asteptare!!!! A trebuit sa ma astepte afara (!!!!).
Mi se pare strigator la cer lucrul asta! Pai ce, am conceput copilul singura, sau cum?
- cu mine s-a purtat f taios, la a doua vizita (am fost de 2 ori acolo, prima data in sapt 6 de sarcina cand mi-a confirmat sarcina si mi-a dat de facut analize, si a doua oara cand i-am prezentat rezultatele la analize si mi-a indicat avort), cand i-am pus diverse intrebari, si eram speriata de rezultatul de la analize, plus de perspectia unui avort
Aici o chestie subiectiva: ea, ca fizic, este o femeie f eleganta si stilata, genul ala de femeie asa, independenta, care arata bine, iar eu fiind o fiinta un pic mai timida, mai retrasa, si care fizic nici nu arat cine stie ce, m-a luat un pic "de sus", mai brutal asa, de pe o pozitie superioara. Mai ales ca am intrebat si de sot, daca nu se poate vorbi si cu el (cu amandoi ca si cuplu). A luat foc cand am intrebat-o asta. Dar probabil ca agreaza alt gen de femeie, nu stiu.
Iar alt aspect care nu mi-a placut a fost ca nu mi-a dat absolut nici un nr de telefon pentru urgente, aveam doar numerele de la cabinet, a spus ca nr ei personal de mobil il da doar gravidelor din luna a 7-a in sus. Asa ca...pana in luna a 7-a puteai sa pierzi o sarcina fara probleme, ca programare aveai din luna in luna.
Multumesc lui Dzeu ca nu am facut acea intrerupere, am gasit alt medic ok si ca medic si ca om, de data asta barbat (ca aveam o jena fata de ginecoligii barbati, care mi-a trecut instant dupa aceasta experienta), care mi-a inteles stresul, a luat problema cu calm, m-a incurajat, mi-a vorbit frumos, si, cel mai important mi-a evaluat si investigat corect problema, dovada fiind fetita mea, care este sanatoasa. In plus, mi-a dat un nr de mobil la care puteam sa-l sun fara probleme. Singura problema este ca e din ce in ce mai aglomerat, are multe paciente (dr Tutunaru)
Scuze ca m-am intins, asta a fost off-ul meu vis a vis de dr Sgarbura.