Un medic ginecolog bun!

•  
    • 693 mesaje
    20 Aug 2007, 21:58
    1 0
    Va rog din suflet sa ma ajutati cu o informatie!
    Am nevoie sa-mi recomandati un medic ginecolog f bun, de care ati fost cu adevarat multumite, care are un cabinet extrem de curat si de bine pus la punct ca tehnologie...Stiu ca nu e usor de gasit...Dar tot mai sper!

Uitasem sa mentionez ceva important...Ca locuiesc in Bucuresti momentan...

Sunt studenta aici, dar eu vin din provincie...Asa ca nu stiu exact unde ar fi bine sa merg...
    Chiar dc e mai scump...Macar sa faca o treaba buna!

Va multumesc anticipat!
  •  
    • 165 mesaje
    20 Aug 2007, 22:57
    1 1
    Din Campulung(Arges)te intereseaza?Stiu pe cineva care pe mine m-a ajutat enorm si in care am cea mai mare incredere.Este f cautat de multe persoane de peste tot.Un medic extraordinar.
  •  
    • 115 mesaje
    21 Aug 2007, 13:52
    1 1
    Dr Pelinescu de la Medlife. Problema e ca daca iti faci acum programare te vede abia prin octombrie.. e f f ocupat.
  •  
    • 1784 mesaje
    21 Aug 2007, 16:25
    0 1
    Dr. Tutunaru, cauta pe net pentru mai multe informatii si numai de bine gasesti despre el si diagnosticele lui!
  •  
    • 693 mesaje
    24 Aug 2007, 00:27
    0 1
    Nu stiu dc o sa ajung in Campulung pt ca e departe de mine si ar fi mai greu sa-mi fac analize tocmai acolo...
    Multumesc mult oricum!

Ideea e ca am o rana pe col si...cine stie cate altele...Vreau sa fac un Papanicolau sa vad dc e totul in regula..Mi-e f f teama si am nevoie de un medic competent...
  •  
    • 4 mesaje
    24 Aug 2007, 20:21
    2 2
    Poti merge la Sanador in Bucuresti (este o clinica in zona pietei Victoria) pentru analize. Iar ca si consult, tratament si interventie chirurgicala (daca va fi cazul) ti-l recomand pe Dl. Prof. Banceanu. Il gasesti la Sanador si la Spitalul Polizu. Singurul inconvenient este ca dumnealui este in concediu acum. In aceeasi clinica sunt si alti medici foarte buni...Eu am fost acolo si am fost foarte multumita.Si tot cu o problema asemanatoare cu a ta. Multa sanatate.
  •  
    • 4 mesaje
    24 Aug 2007, 20:24
    2 0
    http://www.cmsanador.ro/ro/obstetrica-ginecologie-colposcopie. Aici gasesti lista medicilor de la sanador.Pe linga papanicolau, cred ca ti se va face si colposcopie...si acolo sunt medici care au specializarea necesara.
  •  
    • 172 mesaje
    24 Aug 2007, 22:21
    0 1
    buna!!eu iti pot recomanda dc meu,CONTEANU FLORIN.are cabinet in zona tineretului(poate cunosti dupa parc zona)si eu sunt mutumita de el.aici are cab privat,dar lucreaza si la maternitatea bucur.si eu mi-am facut testul papanicolau,a iesit k dar oricum trebuie facut,chiar si de cele care nu l-au facut inca asa se pot depista multe pr din vreme.prevenim mai bine decat sa intampinam,nu fete eve?dc esti interesata scrie-mi mai degraba pe mess si iti pot da nr de tel si adresa exacta.pupici id-ul meu evevalery
  •  
    • 165 mesaje
    24 Aug 2007, 22:52
    1 0
    Te inteleg.iti urez succes la analize si dute fara teama.E mai bine sa previi cum spunea prietena noastra.
  •  
    gmn
    • 327 mesaje
    25 Aug 2007, 01:36
    1 0
    O clinica de obstetrica ginecologie foarte curata in Bucuresti este Gynecoland. Dr. Ioan Stoian este foarte apreciat si foarte cautat, din cate am inteles de pe internet. Mai multe detalii gasesti pe www.gynecoland.ro. Multa sanatate!
  •  
    • 10 mesaje
    25 Aug 2007, 14:24
    1 0
    Te rog din tot sufletul sa o ocolesti pe RUXANDRA DUMITRESCU daca ti-o recomanda cineva.Este o criminala ,o spun din proprie experienta .Din cauza ei fetita mea a murit,a stiut decat sa ne ia banii.Sa ai mare grija la doctori daca vrei ca totul sa fie bine si sa nu se sfarseasa printr-o tragedie(ca este extraordinar de greu)iar sfatul meu este sa consulti mai multi doctori si sa te informezi si tu ,cat de cat.Succes
  •  
    • 202 mesaje
    25 Aug 2007, 15:31
    0 0
    Dr.Tutunaru este un medic extraordinar dar nu se ocupa de problemele legate de colul uterin. Pentru asta, eu am fost, la recomandarea dumnealui, la d-na doctor Mihaela Badea de la clinica Micomi. Dumneaei este experta in problemele legate de colul uterin. Eu am fost foarte multumita. Informatii despre clinica Micomi si nr de telefon unde iti poti face programare le gasesti pe net. Bafta si sanatate multa!
  •  
    • 85 mesaje
    25 Aug 2007, 15:36
    1 0
    Clinica Sabyc de langa spitalul filantropia, pe Bd. Ion Mihalache. Absolut toti ginecologii de acolo sunt buni si serviciile sunt occidentale!
  •  
    • 693 mesaje
    26 Aug 2007, 13:33
    0 0
    Eu stau pe Bd Titulescu, iar Sanador este chiar in spatele meu..Am auzit numai lucruri bune despre el.Asa ca, probabil, prima data voi merge acolo.Iar pt mai multa siguranta voi mai face si alte cercetari in cadrul altor clinici...
    Aveti idee cam cat costa un control la Sanador? Sunt curioasa...Oricum nu conteaza...Atata vreme cat exista profesionalism!

Va multumesc din suflet pt recomandari si avertizari! Este f important sa primeste sfaturi in astfel de cazuri! Niciodata nu stii peste ce dai si eu vreau sa invat din experienta altora!
    Va multumesc mult...si va doresc muuulta sanatate!
    Dc mai aflati ceva, eu "va ascult"!
  •  
    • 2 mesaje
    27 Aug 2007, 15:36
    0 0
    te rog zi-mi si mie care doctorita ginecolog la sabyc e mai buna si cam care sunt preturile. te rog mult. mersi
  •  
    • 2 mesaje
    27 Aug 2007, 15:38
    2 0
    pentru "oceane_4_you". sarumana
  •  
    • 28 mesaje
    7 Apr 2017, 14:25
    0 0
    Salutare! Eu merg la dr. Silviu Istoc si ti-l recomand cu toata increderea. La primul consult eu m-am dus super panicata pentru ca era si primul control ginecologic din viata mea (am facut un test Pap), dar dl doctor a fost foarte cumsecade si n-am simtit nicio secunda jena sau durere. Este intr-adevar un profesionist desavarsit!
  •  
    • 11 mesaje
    31 Mai 2023, 11:26
    0 0
    Buna! Eu merg de aproape 4 ani la dr. Chioveanu Ana la Spitalul Medicover. Este un doctor exceptional! Incepand de la pregatirea profesionala, la modul bland de a se adresa pacientelor. Este o profesionista si o recomand cu incredere!