Eve programator
Înapoi la: Forum » Tehnologie
-
9 Feb 2007, 13:090 0Salutare. Ma tot chinui de cateva luni incoace (poate chiar ani daca iau in calcul si jobul trecut) sau fac o baza de date cu firmele pe care le contactez insa nu reusesc din diverse motive: ba am incercat in excel nooo e prea facil, ba am incercat in acces - nu ma multumesc optiunile sau nu stiu sa le folosesc eu, mi-am tinut tot felul de evidente in tot felul de fisiere si acum e o mare varza.
Ma intereseaza deci sa-mi fac o baza de date cu firmele pe care le contactez care sa contina cateva date despre fiecare firma si ce anume am discutat cu firma respectiva pt a nu uita - insa vreau o interfata prietenoasa in care sa pot introduce datele si sa mi le afizeze pe structuri diferite dupa domeniu de exemplu.
Insa ceea ce ma intereseaza f mult este sa nu ma lase sa introduc o firma de doua ori - duplicat.
Eventual dac apoate avea si un reminder - daca notez sa ii contactez pe data de...sa imi aminteasca cum face outlookul..chestii d'astea
Poate ma poate vreuna dintre voi ajuta sa imi recomande vreun program sau nush cum altcumva eventual dac anu cer preamult si daca voi v-ati facut vreo baza din asta de date sa imi dati si mie structura ei - goala fireste.
Orice informatii mi-ar fi de ajutor pentru ca vreau sa ma apuc sa centralizez cam tot ce am pe aici weekendul asta. Sper sa reusesc!
Înapoi la: Forum » Tehnologie