OPRIRE LACTATIE

•  
    • 54 mesaje
    28 Ian 2010, 21:36
    17 8
    buna fetelor as dori sa stiu ce metode ati folosit pt a opri lapticu'. din cate stiu se fac niste injectii cu ceva hormoni .nu cun prea multe detalii.ast de la voi merci
  •  
    • 600 mesaje
    28 Ian 2010, 22:15
    15 3
    Golesti sanu cam pe jumate de vreo 2-3 ori si apoi doar cat sa nu te mai jeneze. Sanatate lui bebica! Trece si fara hormoni.
  •  
    • 3036 mesaje
    29 Ian 2010, 08:29
    13 6
    ceaiul de salvie este foarte bun pt oprirea lactatiei: 2-3 cani pe zi.
  •  
    • 1044 mesaje
    30 Ian 2010, 09:41
    3 3
    mie nu mi-a dat nimic de oprire a lactatiei si am avut lapte vreo 2 ani.
    Timp in care am facut mastoza fibrochistica.

La alte mamici li s-a recomandat un medicament, nu mai stiu acum cum se numeste.Iei doua pastile si gata.

Daca nu iei nimic de oprire a lactatiei, nu goli sanii.Asta stimuleaza lactatia, nu o opreste.
  •  
    • 3036 mesaje
    30 Ian 2010, 23:25
    6 0
    mastoza fibrochistica se poate face oricand, nu are neaparat legatura cu lactatia...
  •  
    • 650 mesaje
    1 Feb 2010, 14:35
    6 4
    tesica, tu nu ai medic de familie? fiindca el ar trebui sa-ti dea medicamentul de oprire a lactatiei. in urma cu 4 luni am incetat sa-mi mai alaptez copilul. medicul mi-a dat BROCRIPTIN .se ia o pastila in primele 2 zile ,apoi cate 2 pe zi pana iti dispare lactatia. in tot acest timp trebuie sa-ti golesti sanii folosind o pompa ,nicidecum sa nu te mulgi tu fiindca poti face mastita.
  •  
    • 1889 mesaje
    1 Feb 2010, 22:55
    12 4
    Tot cu medicamentul acela am incetat si eu lactatia. Totusi, cind il iei sa mai fie cineva cu tine, pentru ca o sa-ti fie destul de rau (ameteli, greturi, varsaturi, la mine, cel putin asa s-a manifestat. Nu incerca cu metode empirice (aplicatii de frunze de vita)pentru ca nu prea o sa reusesti dar vei face mastita.
  •  
    • 1044 mesaje
    2 Feb 2010, 14:50
    12 5
    mi-am amintit cum se numesc pastilutele de care ziceam.DOSTINEX.
    se iau doar 2.

Donna, nu stiu ce sa mai zic.eu n-am avut absolut nicio problema cu sanii pana cand am intarcat.de atunci nu reusesc in nici un fel sa scap de mastita asta.se face anul de cand iau mastodynon si nu vad absolut nici un rezultat.
  •  
    • 421 mesaje
    2 Feb 2010, 18:52
    17 5
    Se poate si fara medicatie...Eu am alaptat 2 bebe si cand i-am intarcat am golit sanii cat sa nu ma jeneze ,nu chiar de tot,si in cateva zile s-a oprit lactatia.Cand iti pui bebisorul la san ,corpul mamei e stimulat sa dea mai mult lapte....daca nu-l mai pui la san ,lactatia scade,chiar daca iti golesti sanul... si apoi dispare
  •  
    • 54 mesaje
    2 Feb 2010, 19:55
    1 2
    buna si ms de raspuns.eu nu intreb pt mine ci pt prietena mea care are un medic de fam varza.i-a zis sa se lege strans cu ceva si sa manance mult usturoi, pt ca daca ia pastile se face cat china....dati-va seama .
  •  
    • 3036 mesaje
    3 Feb 2010, 01:40
    8 5
    rain, mastodynonul e apa de ploaie. l-am luat si eu, luni de zile, timp in care unul dintre chisturi se facuse cat o minge de ping-pong si ma durea groaznic, la fiecare respiratie. au fost multe nopti in care n-am dormit de durere si de teama ca voi muri de cancer la san...

in cele din urma, dupa ce am citit un interviu (cu un medic roman) in Formula As online, m-am tratat luand aproape 2 ani de zile Gydrelle Phyto, un extract de germeni de soia care se foloseste de multi ani de zile ca tratament in tarile civilizate. gasesti prospectul pe net, iar daca te hotarasti sa-l iei si tu, il gasesti cu siguranta in farmacii. (2 capsule pe zi, in doza unica, tratamentul e a la longue, e bine sa il continui inca vreo 5-6 luni dupa ce chisturile au disparut. mie mi-a vindecat complet si hipercolesterolemia, cu ocazia asta )

mastoza se face din pricina stagnarilor de lichid limfatic in sani. prin urmare, primul pas spre vindecare este sa renunti la sutien si sa masezi sanii blaaaand de tot, macar o data dimineata, dupa ce te trezesti, si o data seara.

eu am observat ca tensiunea din sani si chisturi se reducea cel mai mult daca faceam masajul in timpul dusului - probabil pt ca apa calda ajuta la punerea in miscare a acumularilor stagnante.

http://www.selfstudycenter.org/topic_tight.htm

sau/si:

http://www.learnaboutbreasts.com/bras-and-breast-cancer.html
  •  
    • 1711 mesaje
    3 Feb 2010, 16:56
    7 3
    eu sunt in prin proces de intarcare cam de 5 saptamani si prevad ca va mai dura poate 2-3. bebe numai suge, ci ma mulg cu pompa si ii dau laptele meu amestecat cu lapte de v.aca (nu vrea lapte praf). vreau sa spun ca laptele meu a scazut considerabil, vazand cu ochii. nu ma dor sanii, nu am avut tensiune in ei deloc, nu mi-au mai curs siroaie cum se intampla inca acum o luna jumatate, mi-au scazut in dimensiuni. si in plus, tpotul se desfasoara NATURAL, fara pastile si medicamente, fara traume, tragedii din partea mea sau a copilului. totul este ok, firesc, chit ca refuza biberonul, accepta insa laptele din canuta cu cioc. poate este mai bine asa!
  •  
    • 1044 mesaje
    3 Feb 2010, 17:51
    6 7
    Donna, multumesc de informatie.
    O sa caut pastilele de care mi-ai zis si o sa ma consult si cu un endocrinolog, poate imi schimba tratamentul.

Oare e bine daca imi fac eu in casa lapte de soia? (am aparat)

scuze de offtopic.
  •  
    • 452 mesaje
    4 Feb 2010, 10:36
    12 4
    Pentru oprirea lactatiei, se ia Bromcriptin 2 pastile pe zi,1 dimineata si 1 seara timp de 10 zile,si intradevar in acest timp se leaga sanii cu ceva, cu un scutec,ceva. Aceste pastile le-am luat chiar eu in momentul cand am nascut,am avut "interzis" in a alapta copilul la san, din motive de sanatate.
    Acest tratament l-am luat acum 3 luni.