spirulina

•  
    • 2234 mesaje
    17 Iun 2004, 12:34
    4 9
    am mai deschis un subiect si cu aceasta tema pentru ca am nevoie de o serie de raspunsuri serioase, pentru un fel de studiu. acum as vrea sa stiu ce efecte ati obtinut cele ce ati folosit sau folositit spirulina. daca o sa vi se para interesant eu va pot pune ceva documentare despre spirulina si ceaiul verde. astept raspunsurile voastre. pupicei
  •  
    • 150 mesaje
    17 Iun 2004, 13:06
    8 6
    Pe mine m-ar interesa aceste articole
  •  
    • 39 mesaje
    17 Iun 2004, 13:53
    8 2
    Roxanica, eu iau de vreo saptamana cate o pastila de spirulina pe zi, nu la ora fixa. Deocamdata nu-ti pot spune cine stie ce efecte dar cert este ca parca mi-a mai redus un pic apetitul. As fi bucuroasa daca mi-ai putea scrie ceva mai mult despre spirulina si ceaiul verde. Eu am citit prospectele acestor produse dar ma intereseaza efectele lor reale in timp. Daca tu le-ai incercat te rog spune-ne si noua ce ai observat in timp. Eu am inceput sa iau spirulina pt ca am citit ca este recomandata in regimurile de slabire, cica ajuta la slabit. Este adevarat? Rau cred ca nu are ce sa-mi faca, doar pofta de mancare sa nu-mi dea ca atunci n-am rezolvat nimic, din contra. Astept sfaturi de la tine. Bafta
  •  
    • 401 mesaje
    17 Iun 2004, 14:00
    10 7
    Mama lua spirulina dar mai mult de o pastila pe zi. A slabit destul de mult, stiu ca imi spunea ca i-a redus pofta de mancare, oricum tinea si un regim de genul: fara paine, apa multa, nici o masa dupa 7 seara si fitness. Pot sa va spun ca de la 90 kilograme ajunsese undeva pe la 70-75 in 2 luni si arata fantastic. Spirulina a ajutat-o si la intarirea sistemului imunitar nu mai facea alergii atat de des si durerile de mijloc nu mai erau la ordinea zilei. Ce va povestesc este ceea ce a simtit ea pe propria piele nu stiu ce efect are la altii dar mama continua sa o ia cu regularitate - binenteles cu pauzele aferente de cateva luni.
    Mentionez ca ia spirulina Wallmark de 3 ani deja.
  •  
    • 765 mesaje
    17 Iun 2004, 14:20
    10 4
    Silvia79, banuiesc ca roxanica17101980 are sa-ti spuna ca o pastila de spirulina nu inseamna aproape nimic. E important sa iei 2g, cel putin, pe zi pentru ca efectele sa fie vizibile.
    Din experienta mea nu pot sa va spun mare lucru pentru ca, in domeniul tratamentelor homeopatice se stie ca e nevoie de ceva timp.
    "Cu o floare nu se face primavara".
    Iar eu am luat sporadic si nu pe perioada mari. Dar chiar si la perioade scurte se vede starea de bine a organismului.
    Si eu gasesc interesanta aceasta discutie.
    Mi-ar face placere sa ascult eve care au avut rezultate.
  •  
    • 39 mesaje
    17 Iun 2004, 17:44
    15 6
    Am inteles ideea. Deci trebuie sa iau mai multe pastile de spirulina pe zi, vreo 3 cred eu, nu? Are vreo importanta de la ce firma este spirulina? Am vazut ca vorbeai de Wallmark, iar eu am luat de la Hofigal pt ca ra un pic mai ieftina. Te rog sa-mi spui daca exista vreo diferenta intre cele doua.
  •  
    • 518 mesaje
    9 Iul 2004, 10:49
    9 3
    eu iau spirulina de aproape un an, fara intrerupere, dar nu asa cum scrie pe tub, ci doar una pe zi. nu am inceput sa iau pt a slabi (fiindca nu e cazul) ci pt detoxifierea organismului si intarirea nsistemului imunitar. raceam destul dee des, ma durea capul, ma simteam slabita, la cateva zile lua cate o pastila pt vre una din afectiunile astea. azi nu mai iau nimic altceva in afara de spirulina, nici macar o banala aspirina, pt ca nu mai am nevoie. n-am mai racit de nu mai tin minte.
  •  
    • 683 mesaje
    9 Iul 2004, 10:56
    8 1
    spirulina ma ajuta ff mult in sesiune,cand am o perioada f grea, cand vreau sa slabesc etc. Pe mine ma energizeaza, doar ca nu poti lua asa tot timpul... e f. buna
  •  
    • 1946 mesaje
    9 Iul 2004, 12:28
    5 4
    eu iau spirulina de aproape 2 saptamani la recomandarea lui june si am slabit 2 kg. cel mai important este ca dimineata, dupa ce suna telefonul, nu mai este nevoie sa stau pe marginea patului cu capul in maini, motaind inca 2-3 minute si injurand ca iar trebuie sa ma duc la servici.
  •  
    • 725 mesaje
    9 Iul 2004, 12:35
    9 5
    pe langa toate aspectele enumerate mai sus,mai exista o consecinta: ramai insarcinata mult mai repede. Doua prietene au patit treaba asta.
  •  
    • 248 mesaje
    9 Iul 2004, 13:03
    6 1
    Eu iau de aproape 3 ani, o capsula de 400 mg de spirulina de la Hofigal, mai ales pt sist imunitar. Raceam f des si naspa. De cind fac tratamentul asta, racesc f rar si mai ales cind fac pauze de citeva saptamini in tratament. Cind raceam, imediat intram pe antibiotice. Acum doar iau 2 pastile pe zi de spirulina si ma tratez asa. Cit despre slabit, am pierdut niste kile de-a lungul lunilor, cite un pic, dar vizibil, fara eforturi suplimentare. Nu stiu daca de la spirulina... Oricum e buna si o recomand pe cea de la Hofigal, pt cel mai bun raport pret-calitate.
  •  
    • 70 mesaje
    13 Iul 2004, 08:34
    7 5
    Poate sa-mi spuna si mie cineva la cat timp se face pauza la tratamentul cu spirulina? Cand am luat eu mi s-a spus ca trebuie sa iau 3 pastile pe zi minim 3 luni ca sa aiba efect; eu luam pentru lipsa de calciu si pentru ridicarea imunitatii. Multumesc anticipat.
    Multa sanatate pt. toate evele.
  •  
    • 93 mesaje
    13 Iul 2004, 09:23
    9 2
    Va rog, cine stie ma poate lamuri si pe mine cu aceasta spirulina? Am citit aici de efectele ei benefice si mi-am cumparat si eu. Problema este ca la instructiuni scrie ca iei cate 3 capsule inainte de fiecare masa, o capsula avand 500mg de spirulina pudra. Asa am luat si nu am patit nimic, dar am intrat de curiozitate pe site la Walmark si am vazut ca ei recomanda cate 3 pastile pe zi, nu 9 cum scrie pe cutia mea, gramajul la pastile fiind acelasi. Sa incep sa iau cate 3 sau sa continui cu 9? Tare mi-e ca o sa pleznesc de atata sanatate.
  •  
    • 401 mesaje
    13 Iul 2004, 09:33
    8 8
    Am postat mai multe articole la "spirulina pentru slabit" ! topicul il gasiti undeva pe la pagina 9. Daca luati doar 3 pe zi efectul nu va fi atat de rapid in regimul de slabire si in nici un caz nu trebuie sa luati timp de 3 luni o cantitate prea mare, intotdeauna trebuie sa faceti o pauza dupa o luna - o luna jumatate! Cititi acolo si daca aveti neclaritati despre ce scrie in respectivele articole intrebati-ma.
  •  
    • 93 mesaje
    13 Iul 2004, 09:52
    7 2
    June multumesc mult, acum sunt complet lamurita.
  •  
    • 401 mesaje
    13 Iul 2004, 10:00
    3 1
    Cu placere Pupici! sa ma tii la curent cu noutatile ... ar fi extraordinar daca ati scrie toate evolutia voastra de cand luati, cate, cum asa ar ajuta si pe celelalte fete care vor sa inceapa! vreau sa va spun ca sambata dupa ce sa terminat parastasul tatalui meu mi s-a facut un rau ... groaznic, m-am deranjat la stomac, stari de lesin, greata, dureri ingrozitoare de ceafa ... Doamne fer' ma topisem cred ca si caldura avea o mare parte din vina! Trebuia sa vin in Bucuresti si ma apuca groza ca daca plecam pe drum asa cred ca muream pe sosea ... am luat 2 pastile de spirulina normala - nu cu carob (ca atata mai avea mami prin casa) si in 20 de minute, nu va mint, m-am ridicat ca noua ... eram ca super odihnita de parca dormisem 3-4 ore.
  •  
    • 200 mesaje
    13 Iul 2004, 10:18
    5 9
    Pe mine spirulina m-a ajutat foarte mult in sesiune,eram disperata ca nu ma puteam concentra,eram foarte obosita,adormeam cu cartea in mana si mintea imi fugea in toate partile numai la carte nu...Asa ca am intrebat o prietena de la farmacie si mi-a recomandat Spirulina de la Walmark de 1000mg.Am luat cate 3 pe zi,dar erau zile cand mai uitam si luam numai 2.Totusi am reusit sa invat,sa ma simt mai bine,mai odihnita si cu mai mult chef de viata...Ptr. mine asta a insemnat mult caci aveam multe examene de dat.
    Bafta si multa sanatate fetelor...
  •  
    • 93 mesaje
    13 Iul 2004, 10:24
    4 3
    He, he, June, daca o sa continui asa te vei speria de noutatile mele. Iau spirulina ziua si seara ma indop cu inghetata de ciocolata. Dar de maine ma las de inghetata ( iar ) ca sa fie un "raport" cat mai pozitiv.
    Partea cu energia am obsevat-o si eu. Iau de 3 zile ( in care nu am avut timp sa dorm suficient ) si totusi ziua eram ca titirezul cand in mod normal as fi fost ca o leguma.
  •  
    • 401 mesaje
    13 Iul 2004, 10:33
    8 3
    Alexa daca vrei sa slabesti chiar trebuie sa renunti la unele chestii ca painea, dulciurile, paste, sucuri carbogazoase, eventual sa faci si nitica miscare - nu ti-ar strica deloc, sa stii! o sa vezi ca intr-o luna vei slabi destul de mult!
  •  
    • 93 mesaje
    13 Iul 2004, 10:55
    6 6
    June ai dreptate, dar la mine deocamdata greutatea nu e chiar asa o mare problema. Le iau preventiv pentru ca din motive bine intemeiate de cateva luni nu mai am voie sa fac exercitii si nici nu am idee cat va mai dura pina sa le reincep. Problema ca am inceput sa inlociesc exercitiul cu dulciurile.
    Cat despre paine mi-e frica sa renunt la ea pentru ca ( nu stiu daca e adevarat sau nu, dar asa am auzit ) lipsa ei din alimentatie iti poate afecta gingiile.