Unghii lungi

•  
    • 6 mesaje
    8 Mar 2012, 14:13
    0 0
     Buna! Cum sa fac sa-mi creasca unghiile in max o saptamana si sa creasca tari, sa nu se mai exfolieze? Cum pot sa le dau forma? :)

•  
    • 18346 mesaje
    8 Mar 2012, 16:24
    0 0
    pt forma recomand manichiura profesionista.
    pt e evita exfolierea, pilele in 3,4 pasi, se gasesc oriunde.
    si un tratament pt unghii prfesionist sau facut in casa.
  •  
    • 5609 mesaje
    10 Mar 2012, 13:52
    2 2

Unghiile cu acrilic sau gel devin de invidiat, intr-o ora ai cele mai frumoase unghii din lume.

Am descoperit acrilicul acum 5 ani si de atunci il iubestc, unghiile mele moi si scurte au devenit unghii perfecte si stau perfect colorate, sunt super tari si foarte elegante pentru ca am ales sa imi pun acrilic. Tot la 2 sdaptamani merg la manechiura pentru intretinere si crede-ma sunt superbe, indiferent de cate vase as spala si cat as curata prin casa, 2 saptamani in care unghiile nu se ciobesc, nus e rup, nu se strica nimic...sunt extrem de fericita.

Singura problema este ca in Romania este foarte scump, dar daca iti poti permite, te asigur ca merita!!!!

•  
    • 80 mesaje
    19 Apr 2012, 22:49
    0 0
    Foloseste un tratament pentru unghii ce le hraneste si le face puternice, sanatoase si vor creste mai repede. Iti recomand tratamentul de la NYX http://www.azida.ro/product.php?pd_id=78
  •  
    • 18346 mesaje
    20 Apr 2012, 08:04
    0 0
    maricon, eu nu am putut suporta gelul ala pe unghii,si numai frumoase nu le vedeam.
  •  
    • 5609 mesaje
    20 Apr 2012, 09:47
    2 1
    imi pare rau ca nu-ti plac, mie mi se par perfecte...si raman asa 2-3 saptamani, nu se ciobesc, nu se rup, eu inca sunt super incantata.

Posibil sa nu fi gasit tu o fata priceputa....sau poate chiar nu le suporti si atunci nu merita sa te chinuii...
  •  
    • 13 mesaje
    4 Sep 2012, 14:43
    0 0
    Va recomand gelul de intarire a unghiilor pe care il gasiti in DM. Are tehtura unui gel, este transparent, cu granule verzi in interior si aplicator ca orice lac de unghii. L-am folosit doar o saptamana, inainte de culcare si sunt extrem de multumita. Merita toti banii (15lei).