Epilatul pe picioare, axile, inghinal etc.

•  
    • 6 mesaje
    3 Mar 2012, 21:45
    0 0
               Buna! Am 11 ani jumatate si luni am o sedinta foto. Asa ca, a trebuit sa ma pregatesc.. Cu epilatul a fost mai greu. Am fost la magazin si mi-am luat doua cutii cu benzi depilatoare cu ceara rece(care se incalzeste in maini) de la Farmec. Si m-am facut in seara asta.. A cam durut...Insa, nu s-au luat toate firele de par :( Au mai ramas, zici ca m-as fi ras cu lama. Sper sa nu mai creasca...
                Din punctul meu de vedere, la salon este mult mai ieftin..si nu pierzi atata timp. Voi ce folositi pentru a va epila? Ceara, epilator, benzi? Salon?? :) Aici, va rog sa va exprimati opinia si ..poate ma ajutati si pe mine, in privinta acestui lucru.  :)
  •  
    • 1040 mesaje
    3 Mar 2012, 23:16
    0 0
    11 ani si jumatate???????!!!!!!! Hmm... pai nu stiu ce par ai putea sa ai tu la varsta aia, dar daca zici ca ai, te cred

Benzile nu prea scot tot parul. La salon e ok, dar e destul de scump luna de luna. Epilatorul lasa multe fire sub piele. Lama- nici gand. Crema - te tine 3 zile, un fel de lama fara lama

Eu mi-am cumparat aparat cu ceara calda, sunt niste tuburi patrate de unica folosinta si 1 ajunge pentru jumatate de corp. Nu stiu sa-ti spun ce si cum, l-am luat de la distribuitor (si tuburile la fel). E la fel ca aparatul pe care il folosesc la salon, se incalzeste 20 min pana cand ceara e lichida si gata. Vezi pe unde gasesti distribuitor, cauta pe net eventual.
  •  
    • 6 mesaje
    5 Mar 2012, 18:37
    0 0
    Multumesc pentru raspuns! Am fost azi sa fac pozele si au iesit excelent! Eu m-am facut cu benzi si inca nu mi-au aparut fire
  •  
    • 3311 mesaje
    5 Mar 2012, 19:48
    0 0
    Diana_Ruslana said:           Buna! Am 11 ani jumatate si luni am o sedinta foto. Asa ca, a trebuit sa ma pregatesc.. Cu epilatul a fost mai greu. Am fost la magazin si mi-am luat doua cutii cu benzi depilatoare cu ceara rece(care se incalzeste in maini) de la Farmec. Si m-am facut in seara asta.. A cam durut...Insa, nu s-au luat toate firele de par Au mai ramas, zici ca m-as fi ras cu lama. Sper sa nu mai creasca...
                Din punctul meu de vedere, la salon este mult mai ieftin..si nu pierzi atata timp. Voi ce folositi pentru a va epila? Ceara, epilator, benzi? Salon?? Aici, va rog sa va exprimati opinia si ..poate ma ajutati si pe mine, in privinta acestui lucru.  

cred ca la 11 ani ma jucam cu papusile inca, dar na, pe vremea mea....

Ce sedinta foto ai? Mama ta unde e? De ce nu discuti cu ea chestiile aste?a

•  
    • 1787 mesaje
    5 Mar 2012, 20:09
    0 0
    a mai fost aici o discutie despre epilare:
    http://www.eva.ro/forum/viewtopic.php?topic=105243&forum=3