Acnee la 11 ani!!!
-
0 2
Buna! Va rog ajutati-ma! Am 11 ani si nu pot scapa de acnee. Deocamdata folosesc gama Gerovital Plant(Stop acnee!) , si folosesc din ea gelul de curatare in fiecare zi si uneori crema anti acnee, si mai rar batonul corector si purificator. Ce imi recomandati?
-
crema SUDOCREM. Aceasta crema se foloseste in general la bebelusi care au pielea iritata de la scutece .cum intr-o zi mi-a aparut niste cosuri si bineinteles nu m-am putut abtine sa nu le storc,mi s-au facut niste bubite de toata frumusetea.uitandu-ma pe cremele nepotelei mele din plictiseala (eram curioasa daca cele de copii contin parabeni))am vazut ca pe sudocrem scria la ingrediente ca are oxid de zinc mi-am zis sa dau pe cosuri ca poate poate mi le vindeca mai repede mai ales ca in casa nu aveam nici macar o crema de galbenele ca sa pot da pe cosurile inflamate.in numai 2 zile cosurile inflamate s-au vindecat.de atunci folosesc aceasta crema ori de cate ori am o problema cu tenul deoarece in afara ca vindeca foarte repede, un alt avantaj este ca nu usuca deloc fata (eu am un ten foarte uscat iar multe creme antiacneice imi uscau si mai rau tenul)o lasa foarte catifelata la atingere
-
Poate ar trebui sa faci o vizita la un dermatolog, sa vada ce anume s-ar potrivi tenului tau si sa iti recomande ceva. Eu una am tenul gras si folosesc ceva gel de la nivea visage, cu ceva particule exfoliante si abrazive. Si mai am de la neutrogena, 2 in 1: gel de curatare si masca. Pt mine functioneaza.
-
Foloseste cu toata increderea Gel antiacneic cu busuioc de la Cosmetic Plant.E in jur de 10 lei si e special conceput pt pielea grasa.L-am folosit si eu o perioada si am mai scapat de acnee,doar ca trebuie sa ai incontinuare grija de igiena fetei.Foarte bine ai facut ca ti-ai facut deja un obicei din faptul de a-ti curata zilnic fata.
-
Diana_Ruslana said:
Buna! Va rog ajutati-ma! Am 11 ani si nu pot scapa de acnee. Deocamdata folosesc gama Gerovital Plant(Stop acnee!) , si folosesc din ea gelul de curatare in fiecare zi si uneori crema anti acnee, si mai rar batonul corector si purificator. Ce imi recomandati?
Cumpara Brevoxyl si foloseste-l zilnic in fiecare seara, dar nu mai pe zonele cu acnee. In rest poti folosi crema ta obisnuita de fata. Usuca foarte rapid cosuletele, plus ca are si actiune cicatrizanta. E super bun.