Cer parere referitoare la ”broker de vacante”

•  
    • 4 mesaje
    2 Feb 2012, 13:41
    0 0
    Evelor, dupa ani de concedii petrecute ”dincolo” si dupa cateva experiente neplacute cu ceva agentii de turism, m-am hotarat sa infiintez un site care sa ofere GRATUIT consiliere celor ce doresc sa-si aleaga o destinatie de vacanta. In timp, la destinatiile consemnate personal s-au adaugat experientele altor persoane care au gasit ideea interesanta. Astfel, acum site-ul cumuleaza peste 300 de materiale de prezentare.
    Pe parcurs am primit si solicitari privind atat gasirea unor bilete de avion cat mai ieftine, cat si solicitari pentru gasirea unor pachete turistice - activitate derulata tot GRATUIT.
    Considerand ca aceste activitati se circumscriu conceptului de ”broker de vacante” - gandit initial, am considerat necesar sa dezvoltam aceasta latura si, cu cateva zile in urma am incheiat un parteneriat ce ne permite sa oferim celor ce doresc acces GRATUIT la o baza de date ce cuprinde oferte a 150 de tour-operatori, atat din Romania, cat si din Europa. 
    Subliniez faptul ca nu percepem nici un comision de la client, iar, in cazul achizitionarii vreunui produs, documentele se emit direct de catre furnizorul serviciilor achizitionate !
    Acum, vreau sa va adresez o intrebare simpla, dar care mi-ar fi de real ajutor:
    Credeti ca acest concept de ”broker de vacante” ar trebui dezvoltat, in detrimentul articolelor descriptive ?
    Apropo, era sa uit, site-ul este www.consiliervacante.ro
    In cazul in care aveti curiozitatea de a-l accesa, v-as ramane recunoscator si pentru eventuale pareri referitoare la modul in care arata si accept cu placere si eventuale sugestii.