Povestea de iubire dintre Isla Fisher și Sacha Baron Cohen: A fost dragoste la prima vedere și s-au căsătorit în secret cu doar 6 invitați

Află povestea din spatele relației lor care durează de mai bine de 20 de ani!

Isla Fisher și Sacha Baron Cohen sunt cunoscuți publicului nu numai ca actori de comedie, ci și că formează unul dintre cele mai puternice cupluri de la Hollywood.

Cine este el


Înainte să o cunoască pe Isla, actorul britanic Sacha Baron Cohen era deja un cunoscut comedian în țara sa natală. Personajul său, Ali G, l-a făcut deosebit de popular. Datorită lui a fost numit Comedianul anului de GQ în 1999. În același an, Sacha a câștigat premiul pentru cel mai bun debutant la British Comedy Awards.

Cine este ea


Prima apariție pe ecran a actriței Isla Fisher a fost la vârsta de 9 ani, într-o reclamă TV australiană. Ea a început să joace la vârsta de 17 ani, mai întâi într-un spectacol pentru copii și apoi într-un serial TV. Astfel, când și-a cunoscut viitorul soț, Fisher avea și ea o oarecare faimă în țara ei natală, Australia.

De altfel, la 18 ani, Isla a publicat două romane pentru adolescenți, Bewitched și Seduced by Fame. Câțiva ani mai târziu, actrița a mărturisit că, dacă nu ar fi reușit în film, probabil că ar fi devenit scriitoare cu normă întreagă.

A fost dragoste la prima vedere


Sacha și Isla s-au întâlnit în 2001 la o petrecere în Sydney și s-au apropiat imediat.

Actorul a spus că amândoi au fost atrași de dorința de a-și bate joc de alți oameni la petrecere. După cum au recunoscut cele două vedete de cinema, s-au îndrăgostit la prima vedere.

"L-am iubit imediat. Adică știam sigur că a fost dragoste la prima vedere", a declarat Fisher.

S-au căsătorit în secret și au avut doar 6 invitați


Trei ani mai târziu, Isla Fisher și Sacha Baron Cohen s-au logodit. Nunta a avut loc în 2010, la nouă ani după ce s-au cunoscut. Ceremonia privată a avut loc în secret la Paris, la care au fost prezenți doar șase invitați. Și pentru a ascunde evenimentul de privirile indiscrete ale paparazzilor, Sacha Baron Cohen chiar i-a cerut tatălui său să se prefacă că este un bucătar celebru care sărbătorește 70 de ani.

După fericitul eveniment, Isla Fisher a trimis o scrisoare prietenilor ei, spunându-le că a fost cea mai bună zi din viața ei, că s-a gândit la ei și i-a fost dor de fiecare în parte, doar că ea și Sasha nu voiau niciun tam-tam și voiau doar să fie ei doi.

Cu câțiva ani înainte de eveniment, Isla spusese că nunțile cu discursuri lungi și mătușa care te sărută pe obraz pur și simplu nu sunt pentru ea.

Așa că, deși cuplul este mereu la vedere și a fost foarte greu să planifice totul, cei doi au reușit totuși să țină secret acest frumos ritual.

Au trei copii, dar îi țin departe de ochii publicului


Cuplul are trei copii. Prima lor fiică, Olive, s-a născut înainte de a se căsători, în 2007. Elula Lottie Miriam s-a născut în 2010 și Brian Montgomery Moses în 2015.

După cum a recunoscut însăși Isla, își protejează copiii de atenția reporterilor și rareori vorbește despre ei în interviurile sale. Ea atribuie acest lucru faptului că a vorbi despre copiii ei sau a-i lua cu ea pe covorul roșu nu este în concordanță cu valorile ei. Și protejarea confidențialității familiei sale este ceva de care îi pasă cu adevărat.

În rarele ocazii, Isla a vorbit despre cât de fericită este alături de Sacha: "Viața este plină de suișuri și coborâșuri, și tu ai cel mai bun prieten cu care să le împărtășești. Este uimitor. Este ca și cum ai câștiga la loterie, să ai un partener bun."

Au crescut împreună profesional


Actrița este sigură că Sasha i-a schimbat brusc traiectoria carierei.

Isla spune că a încercat pentru multe roluri dramatice, dar nu a avut succes. Și apoi soțul ei i-a sugerat să încerce roluri de comedie pentru că știe să fie amuzantă.

Ca urmare, rolul din comedia Wedding Crashers (2005), cu Vince Vaughn și Owen Wilson în frunte, a fost un progres în cariera de actorie a lui Fisher.

În 2016, cuplul a jucat împreună în comedia de acțiune The Brothers Grimsby. Isla a dezvăluit că a fost prima dată când au lucrat împreună. Și din moment ce Sacha Baron Cohen este un perfecționist și se asigură întotdeauna că filmul are cele mai bune glume, a fost distractiv și foarte inspirator pentru ea.

20 de ani și povestea continuă...


În decembrie 2021, cuplul a sărbătorit 20 de ani de relație. Isla crede că un cuplu care are o relație de două decenii este o raritate în lumea volubilă a showbiz-ului. "Cred că, după standardele de la Hollywood, sunt probabil 200 de ani!" a glumit ea. "Simt ca este un Jubileu de Aur sau ceva de genul.

Toată lumea mă felicita", a spus Fisher.

În timp ce promova filmul de animație Back to the Outback (2021), Fisher a dezvăluit că adoră simțul umorului la soțul ei. "Mă simt foarte recunoscătoare că m-am îndrăgostit de cineva amuzant", a spus actrița, adăugând că viața lor de acasă "este cu siguranță plină de râsete".

 

Sursă: cheery.world

30 August 2023
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod