Regulament Oficial
Concurs "Goana dupa Iepuras!"

30 martie - 16 aprilie 2009


SECTIUNEA 1

Perioada concursului: Concursul cu numele : "Goana dupa Iepuras!" se va desfasura in perioada 30 martie - 16 aprilie 2009.

Participantii in promotie

Pot participa la promotie persoanele fizice cu cetatenie romana si domiciliul in Romania, cu exceptia angajatilor SC Imedia Plus Group SA si EvoMag.ro, Salon Dakima, Sophidesign, Elemental, E-dora, e-slabire.ro, Spa Moments, Tarafashion.ro, Mattex Jeans.ro, La roche Posay, Volmers, Nouvelle Estetique, Flo&Jo, Optiplaza, Belpaso, Cadouri si Tricouri, Cade, Baneasa Shopping City si Moraz si a rudelor de gradul intai ale acestora.

Organizatorii promotiei sunt: SC Imedia Plus Group SA si si EvoMag.ro, Salon Dakima, Sophidesign, Elemental, E-dora, e-slabire.ro, Spa Moments, Tarafashion.ro, Mattex Jeans.ro, La roche Posay, Volmers, Nouvelle Estetique, Flo&Jo, Optiplaza, Belpaso, Cadouri si Tricouri, Cade, Baneasa Shopping City si Moraz. SECTIUNEA 2

Mecanismul concursului

1. Pentru a putea participa la concurs, utilizatorii trebuie sa aiba cont pe www.eva.ro Citind articolele noi de pe site, primesc zilnic un ou rosu de Paste. Fiecare ou de paste inseamna 5 puncte. Adunarea punctelor zilnice inseamna inscrierea automata intr-o categorie de premii.

2. Categoria II - intre 50 si 150 puncte, Marele Premiu - peste 150 de puncte.

3. Aboneaza-te la newsletter si poti castiga premii instant sau un Iepuras de Paste ( 20 de puncte) care te ajuta sa intri in cursa pentru marele premiu.

4. Concursul "Goana dupa Iepuras" se desfasoara in perioada 30 martie - 16 aprilie 2009, iar premiile se vor acorda prin tragere la sorti, pentru fiecare categorie in parte in data de 16 aprilie 2009.

5. Premiile instant se acorda zilnic si se trimit prin curier castigatorului la adresa confirmata prin e-mail.
6. Numele castigatorilor vor fi afisate pe site. Daca te afli printre ele, te rugam sa ne trimiti un e-mail cu numele tau, numarul de telefon si adresa completa si o copie dupa actul de identitate, la adresa concurs [at] eva.ro, specificand care este premiul castigat si data afisarii pe site.

7. Daca in termen de 10 zile calendaristice de la afisarea listei de castigatori pe site, nu iti revendici premiul, acesta nu se va mai acorda.

Premiile pentru concursul "Goana dupa Iepuras!" sunt:

Marele premiu:

1 laptop HP in valoare de 1000 de euro, oferit de EvoMag

Categoria sponsori secundari

10 vouchere in valoare de 320 Ron fiecare, oferite de salon Dakima
32 de produse vestimentare, oferite de Sophidesign
19 premii ( 10 seturi produse cosmetice si 9 seturi asternut pat si fata de perna)
oferite de Elemental
22 de seturi ( cercei +colier) oferite de E-dora
1 aparat de bronzat oferit de e-slabire.ro
2 abonamente electrostimulare in valoare de 600 ron fiecare si 10 vouchere in valoare de 200 ron fiecare, oferite de Spa Moments
14 vouchere (10 vouchere - 200 ron/buc. 3 vouchere- 300 ron/buc si 1 voucher -400 ron/buc), oferite de Tarafashion.ro
15 seturi produse ingrijire cosmetica, oferite de La roche Posay
10 vouchere in valoare de 75 euro/buc, oferite de Mattex Jeans


Categoria premii instant

40 de vouchere in valoare de 35 ron fiecare oferite de Volmers
20 de carduri oferite de Nouvelle Estetique
10 vouchere in valoare de 215 ron fiecare, oferite de Flo&Jo
40 de vouchere cu 50% reducere, oferite de Optiplaza
20 de vouchere in valoare de 70 ron fiecare, oferite de Belpaso
45 de vouchere in valoare de 50 ron fiecare, oferite de Cadouri si tricouri
25 de vouchere cu 50% reducere, oferite de Cade
20 de vouchere in valoare de 50 ron fiecare, oferite de Baneasa Shopping City
25 de pachete ingrijire cosmetica oferite de Moraz

Valoarea totala a premiilor este de 51.450 Ron ( TVA inclus)
Nu se ofera contravaloarea premiilor in bani.

SECTIUNEA 3

Modul de participare

In ziua de 16 aprilie 2009, are loc extragerea castigatorilor finali, prin tragere la sorti cu ajutorul calculatorului. Numele castigatorilor vor fi afisate pe site. Acestia vor trebui sa trimita un e-mail cu numele, numarul de telefon, adresa completa si o copie dupa actul de identitate, la adresa concurs [at] eva.ro, specificand care este premiul castigat.

Daca in termen de 10 zile calendaristice de la afisarea listei de castigatori pe site, castigatorii nu isi revendica premiul, acesta nu se va mai acorda. Premiile vor fi trimise prin curier in maxim 10 zile, la adresa exacta din mailul primit pe adresa concurs [at] eva.ro. Cheltuielile de expeditie vor fi suportate de SC Imedia Plus Group SA.

Organizatorii promotiei sunt: SC Imedia Plus Group SA si si EvoMag.ro, Salon Dakima, Sophidesign, Elemental, E-dora, e-slabire.ro, Spa Moments, Tarafashion.ro, Mattex Jeans.ro, La roche Posay, Volmers, Nouvelle Estetique, Flo&Jo, Optiplaza, Belpaso, Cadouri si Tricouri, Cade, Baneasa Shopping City si Moraz, nu-si asuma raspunderea pentru posibilele deteriorari sau vicii ascunse ale premiului sau deteriorari datorate transportului.

SC Imedia Plus Group SA va livra doar premiile revendicate in cele 10 zile de la afisarea pe site a castigatorilor. Dupa aceasta data, niciun mail primit pe adresa concurs [at] eva.ro referitor la acest concurs, nu va mai fi luat in considerare. Premiile nerevednicate de catre castigatori (sau negasiti la adresa) vor fi anulate.

SECTIUNEA 4

Taxe si validarea castigurilor

Premiile oferite in promotie vor fi suportate si platite de catre organizatorii promotiei: Organizatorii promotiei sunt: SC Imedia Plus Group SA si si EvoMag.ro, Salon Dakima, Sophidesign, Elemental, E-dora, e-slabire.ro, Spa Moments, Tarafashion.ro, Mattex Jeans.ro, La roche Posay, Volmers, Nouvelle Estetique, Flo&Jo, Optiplaza, Belpaso, Cadouri si Tricouri, Cade, Baneasa Shopping City si Moraz.

Modalitatea de inmanare a premiilor

SC Imedia Plus Group SA va organiza extragerea prin tragere la sorti si va anunta castigatorii pe site-ul www.eva.ro.

SECTIUNEA 5

Incetarea/ intreruperea concursului

Concursul poate inceta inainte de implinirea perioadei mentionate la sectiunea 1, de mai sus, in cazul producerii unui eveniment ce constituie forta majora, inclusiv in cazul imposibilitatii Organizatorului, din motive independente de vointa sa, de a continua prezenta promotie.

Promotia mai poate inceta inainte de implinirea perioadei precizate la sectiunea 1 ori poate fi suspendata in baza deciziei organizitorului cu conditia ca acesta sa anunte in prealabil o astfel de situatie.

SECTIUNEA 6

Dispozitii finale

Participarea la acest concurs presupune automat acordul participantilor, ca datele personale furnizate sa devina proprietatea organizatorului. Aceste date pot fi utilizate pentru actiuni publicitare viitoare, fara alte obligatii sau plati. Toti participantii in promotie accepta sa se conformeze acestui regulament.

Acordarea premiilor reprezinta principala obligatie a organizatorilor. Validarea si modul in care acest lucru se organizeaza reprezinta dreptul exclusiv al organizatorilor. Odata cu primirea premiului, participantul castigator declara in mod liber si neechivoc ca nu are nici un fel de pretentii, de nici o natura si nu va avea nici in viitor, fata de organizatori. Regulamentul va fi afisat pe site-ul www.eva.ro pe intreaga perioada a concursului.

Prezentul regulament a fost autentificat de un notar public.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice S.C. Imedia Plus Group SA are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: organizarea de concursuri si promotii precum si desemnarea si autentificarea castigatorilor in cadrul promotiei.

Sunteti obligat(a) sa furnizati datele, acestea fiind necesare pentru organizarea de concursuri si promotii precum si desemnarea si autentificarea castigatorilor in cadrul promotiei. Refuzul dvs. determina imposibilitatea inscrierii in promotie.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai doar catre SC Imedia Plus Group SA. La cerere se poate trimite lista cu castigatorii si catre restul participantilor la promotie, respectiv: EvoMag.ro, Salon Dakima, Sophidesign, Elemental, E-dora, e-slabire.ro, Spa Moments, Tarafashion.ro, Mattex Jeans.ro, La roche Posay, Volmers, Nouvelle Estetique, Flo&Jo, Optiplaza, Belpaso, Cadouri si Tricouri, Cade, Baneasa Shopping City si Moraz pentru legalizarea extragerii.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la SC Imedia Plus Group SA. De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei. Datele dumneavoastra nu vor fi transferate in alte tari. Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.