controlul ginecologic
-
24 Ian 2005, 17:110 0buna fetelor,
va citesc de multa vreme dar nu am avut curajul pana acum sa intru in discutii. Acum am o "neclaritate" si poate ma luminati voi. Vreau sa ma duc la un control ginecologic (nu am fost niciodata pana acum) si voiam sa stiu ce ar trebui sa fac inainte de a merge la control. Ar trebui sa fiu epilata? Trebuie sa ma spal chiar inainte de a merge sau este Ok cu dusul de dimineata? Imi imaginez ca multe dintre voi o sa va distrati dar nu am cu cine sa discut aceste probleme si nu vreau sa ma fac de rusine
multumesc mult -
24 Ian 2005, 17:59Da, e bine sa te epilezi inainte, sa nu fie bietul om nevoit sa-si croiasca drum
Si da, mai spala-te si inainte de a pleca la control, dar extern, fara spalaturi vaginale. -
25 Ian 2005, 10:09si ar mai fi cateva idei: sa nu ai contact sexual cu 48 de ore inainte, sa te gandesti inainte de a ajunge la doctor ce vrei sa afli, sa iti faci o lista in minte cu ce intrebari vrei sa ii pui (pentru ca in general medicii sunt cam grabiti si te cam expediaza), sa iti alegi niste haine cat de cat comod de dat jos si pus la loc
... eventual sa te duci cu o prietena/mama sau cu cine te simti tu confortabil care sa iti tina evidenta la lista aia ca s-ar putea sa ai mai uiti de emotie... stiu ca mie asa mi s-a intamplat de cateva ori 
Succes!