xenical
-
0 0Vreau sa slabesc 4-5 kg. De luni am inceput regimul disociat, pe care nu l-am respectat tocmai cu strictete pentru ca a fost ziua unei colege (pizza, prajituri), dar am multa vointa si sper ca rezultatul sa se vada pana la urma. Am auzit de xenical. A luat vreuna dintre voi?
-
am si eu o intrebare la cele care iau xenical de mai demult. eu iau de duminica cate 2 si am incercat sa tin si un regim mai strict si chiar si niste gimnastica (15 minute de aerobic prin casa ceea ce e mult pt mine care sunt sedentara si nu am mai facut de mult. cresc timpul pe zi ce trece).La mine nu au aparut reactiile adverse (si ma refer la acele "scaune" de care se vorbeste in prospect). Probabil si pentru ca nu mananc gras.
intrebarea este daca cele care ati slabit ati facut-o mancand de regim? nu imi dau seama cum actioneaza xenicalul in conditiile in care nu mananci gras. si cum se elimina grasimile daca nu apar reactiile adverse? -
fetelor, eu iau xenical de lunea trecuta (de asta e a 11 a zi) si am slabit cred ca vtreun kg. La mine nu a functionat! Bine, pe haine parca se vede ca am slabit mai mult, dar cantarul spune altceva. Asta in conditiile in care beau 1.5 l ceai verde si 1.5 l apa plata pe zi, nu mai manac paine, nu mai mananc faimoasa comb friptura-cartofi, defapt nu mai manac cartofi deloc si fac si seara (cam o data la 2 zile) 15 min pe stepper!
-
de asta imi e si mie teama ca nu are efect. eu iau de duminica si am impresia ca tot un kg am dat jos si tot asa cu putin aerobic si cu un bebe de 7 luni jumatate care are 10 kg si care ma freaca toata ziua. De manacat nu mai mananc nici eu dulce si nici paine si trag tare cu salate, branza de vaci sau gratar de piept de pui. Dar daca te uiti in prospect ei zic si de 10 % din greutate in 6 luni ceea ce inseamna cam 1-2 kg pe luna. Cu toate ca am inteles ca au fost si cu rezultate mai spectaculoase.
-
rorox, eu cred ca e bine 2 kg in 2 saptamani. inseamna 4 kg pe luna, 12 in trei luni. 24 in 6 luni, iar in prospect spune ca scazi pana la 10% in 6 luni. Nu cred ca 24 kg sunt 10% din ce ai tu.
mie mi-ar convenii asa. Rezultatele spectaculoase duc si la alte neplaceri, plus ca se revine iute la greutatea anterioara in astfel de situatii.
mie mi-ar convenii sa slabesc 4 kg intr-o luna ca de cand am nascut (7 luni jumatate) nu am slabit deloc. Am exact cat aveam la trei saptamani de la nastere.