lumina polarizanta

•  
    • 51 mesaje
    22 Ian 2005, 23:43
    0 0
    Ati auzit de lumina polarizanta cu Bioptron care reface sau cica grabeste vindecarea anumitor cicatrici, rani, fracturi? Daca poate cineva sa imi dea cateva detalii, cineva care a facut tratament cu asa ceva?
  •  
    • 380 mesaje
    22 Ian 2005, 23:53
    0 0
    adriana,
    eu am facut tratament cu Biptroni pt niste pete care mi s-au facut de la soare. Mi s-au atenuat petele. NU la fiecare da insa acelasi rezultat.
  •  
    • 248 mesaje
    23 Ian 2005, 14:40
    0 0
    Unde ai facut acel tratament?Poti sa-mi dai citeva detalii?(cit a costat,cite sedinte etc)
  •  
    • 1222 mesaje
    23 Ian 2005, 15:06
    0 0
    depinde de bioptron , sunt unele ptr acasa si sunt altele(de dimensiuni mai mari) care se gasesc in saloane de cosmetica si in diverse cabinete medicale , probabil astea din urma au un efect mai rapid
  •  
    • 380 mesaje
    23 Ian 2005, 16:05
    0 0
    Tratamentul l-am facut in Oradea, intr-un cabinet al unei doctorite dermatologe.
    Am platit 50.000 pt fiecare data cand am fost. Foarte ieftin caci doctorita de abia incepuse sa foloseasca asa ceva si nu a cerut multi bani.
  •  
    • 765 mesaje
    23 Ian 2005, 17:33
    0 0
    Adriana, depinde ce vrei sa faci cu acel Bioptron. (Rezultate sunt.)

Eu l-am folosit pentru cicatrici dar n-as spune ca rezultatele au fost spectaculoase. Sau poate eu n-am fost suficient de perseverenta.
    Nimeni nu spune in cat timp se rezolva o problema.

Fie ca sunt mari sau mici principiul e acelasi. Doar ca cele mari pot trata o suprafata mai mare decat celelate.

Daca te intereseaza sa stii mai multe despre principiul acestui aparat pot sa-ti dau informatii (le am si eu pe prospect).
  •  
    • 335 mesaje
    23 Apr 2007, 14:44
    0 0
    myway, ai putea sa imi dai mai multe detalii? Poate si ce fel de aparat ai tu. Ma gandesc sa achizitionez un bioptron, intrucat am o cicatrice la vedere, dar nu am timp sa merg la un cabinet specializat.
    Care ar fi cel mai bun?
    De unde as putea cumpara asa ceva la un pret rezonabil? Imi mai trebuie si alte accesorii pt el?
  •  
    • 335 mesaje
    23 Apr 2007, 14:47
    0 0
    .