am fost insarcinata?
-
0 0Buna Evelor,
Sunt cam speriata.Prin 20 dec mi-a venit ciclulsi prin 15 ian trebuia sa imi vina iar ,in schimb...
de vreo 10 zile am niste scurgeri mai maronii care acum s-au si oprit...si acum vreo 12 zile scurgere alba. ..
mi-am facut programare la gino luni .
Dar totusi vreau sa va intreb daca am pierdut sarcina..sau sunt insarcinata ..ce se intampla..
azi merg sa imi cumpar un test de sarcina
Multumesc ! -
Mi-e teama ca ,medicul iti va spune ca ai venit cam devreme. Exact asa am patit eu la incepututl lunii decembrie. Eram speriata de moarte, nu mai putem dormi.
Eu zic ca daca testul e de incredere poti sa te bazezi pe el.
Mie mi-a spus printre altele ca ciclul poate sa iti intarzie din 1000 de motive. Nu stiu cum sa te mai incurajez, mai ales ca nu ai dat prea multe amanunte. -
Dragutza Monica22,
Ai putea sa ne tii la curent cu ce ti-a spus doctorul?
Asta ptr ac si eu am o problema cam de acelasi fel si sunt putin speriata; inainte de merge la doctor...
Pb mea este urmatoarea: iau anticonceptionale de 2 ani, Logest, super ok pana acum...Acum vreo 2-3 sapt. am uitat sa iau una din pastile si cum mi-am amintit prea tziu(adica dupa cele 12 ore "prescrise")am continuat tratamentul pana la terminarea foliei, dar fara sa mai iau acea pastila; saptamana trecuta trebuia sa am "probleme", dar nu s-a intamplat...e adevarat, cu cateva zile inainte, cand inca nu terminasem de luat folia pe luna respectiva, am avut ceva scurgeri mai maronii, dar ff putine; eu am mai luat si antibiotice luna trecuta, e posibil sa fi afectat cumva mersul normal al lucrurilor? Ma gandesc ca nu s-ar vedea consecintele faptului ca am uitat sa iau o pastila atat de curand...adica, dupa 2 saptamani, subliniez
Sunt f ingrijorata (e adevarat, pot face oricand un test de sarcina...si sa nu mai pun atatea intrebari stupide...), voi ce parere aveti?
thx ptr promptitudine.