am fost insarcinata?

•  
    • 53 mesaje
    21 Ian 2005, 17:08
    0 0
    Buna Evelor,

Sunt cam speriata.Prin 20 dec mi-a venit ciclulsi prin 15 ian trebuia sa imi vina iar ,in schimb...
    de vreo 10 zile am niste scurgeri mai maronii care acum s-au si oprit...si acum vreo 12 zile scurgere alba. ..
    mi-am facut programare la gino luni .
    Dar totusi vreau sa va intreb daca am pierdut sarcina..sau sunt insarcinata ..ce se intampla..

azi merg sa imi cumpar un test de sarcina

Multumesc !
  •  
    • 366 mesaje
    21 Ian 2005, 22:40
    0 0
    Eu daca am un ciclu menstrual mai maroniu stiu ca am racit. S-ar putea sa ai o mare si banala anexita. Eu traiesc cu anexita de 13 ani si intre timp am ramas insarcinata si am stiut si ca am ramas insarcinata. Greturile, de...!
  •  
    • 346 mesaje
    21 Ian 2005, 23:15
    0 0
    de obicei cand ramai insarcinata in data cand trebuia sa-ti vina ciclul "te inseamna" cu acele scurgeri maronii dar nu abundente, s-ar putea sa fie si mai devreme depinde si de organism, deci s-ar putea sa fii insarcinata, greturi, foame puternica, somn....ceva semne
  •  
    • 53 mesaje
    22 Ian 2005, 11:53
    0 0
    am facut doua teste..ambele negative..
    luni merg la doctor

multumesc pt mesaje
  •  
    • 1131 mesaje
    22 Ian 2005, 19:45
    0 0
    Mi-e teama ca ,medicul iti va spune ca ai venit cam devreme. Exact asa am patit eu la incepututl lunii decembrie. Eram speriata de moarte, nu mai putem dormi.
    Eu zic ca daca testul e de incredere poti sa te bazezi pe el.
    Mie mi-a spus printre altele ca ciclul poate sa iti intarzie din 1000 de motive. Nu stiu cum sa te mai incurajez, mai ales ca nu ai dat prea multe amanunte.
  •  
    • 1131 mesaje
    22 Ian 2005, 19:46
    0 0
    Aaaaaaaaaaaaaaaaa, acum am vazut ca acele scurgeri maronii le ai de vreo 10 zile. Atunci tind sa cred ca nu esti, pentru ca atunci nu ar fi durat atat scurgerile, dupa cate stiu eu.
  •  
    • 53 mesaje
    23 Ian 2005, 00:53
    0 0
    Merci de mesaj Gabici.Am sensatia ca totusi ce am e un ciclu mai ciudat.Luni merg la doctor si aflu. Oricum sunt bucuroasa ca nu sunt insarcinata.Prietenul meu ar fi fost incantat dar eu simt ca nu sunt pregatita inca.
  •  
    • 1131 mesaje
    24 Ian 2005, 11:53
    0 0
    ...atunci eu zic sa aveti mai mare grija, ca sa nu ai motive de teama altadata.
  •  
    • 157 mesaje
    25 Ian 2005, 10:36
    0 0
    E normal pt o femeie de 22 ani sa aiba ciclu la 4-5 luni?
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    25 Ian 2005, 13:22
    0 0
    Nu , nu e normal.
  •  
    • 8 mesaje
    8 Feb 2005, 18:10
    0 0
    Dragutza Monica22,

Ai putea sa ne tii la curent cu ce ti-a spus doctorul?
    Asta ptr ac si eu am o problema cam de acelasi fel si sunt putin speriata; inainte de merge la doctor...
    Pb mea este urmatoarea: iau anticonceptionale de 2 ani, Logest, super ok pana acum...Acum vreo 2-3 sapt. am uitat sa iau una din pastile si cum mi-am amintit prea tziu(adica dupa cele 12 ore "prescrise")am continuat tratamentul pana la terminarea foliei, dar fara sa mai iau acea pastila; saptamana trecuta trebuia sa am "probleme", dar nu s-a intamplat...e adevarat, cu cateva zile inainte, cand inca nu terminasem de luat folia pe luna respectiva, am avut ceva scurgeri mai maronii, dar ff putine; eu am mai luat si antibiotice luna trecuta, e posibil sa fi afectat cumva mersul normal al lucrurilor? Ma gandesc ca nu s-ar vedea consecintele faptului ca am uitat sa iau o pastila atat de curand...adica, dupa 2 saptamani, subliniez
    Sunt f ingrijorata (e adevarat, pot face oricand un test de sarcina...si sa nu mai pun atatea intrebari stupide...), voi ce parere aveti?

thx ptr promptitudine.
  •  
    • 501 mesaje
    8 Feb 2005, 23:20
    0 0
    parerea mea este ca problemele tale se trag mai putin de la pilula "uitata" si mai degraba de la combinatia anticonceptionale antibiotice. Nu stiai ca antibioticele reduc efectul pilulelor?