dereglare hormonala
-
21 Ian 2005, 17:070 0Va salut pe toate. Am si eu o problema intima. De prin luna noiembrie 2004, inainte cu vreo zece zile de ciclu, m-am pomenit cu o secretie maronie. La inceput usoara, apoi, pe masura ce se apropia data ciclului, mai consistenta si mai inchisa la culoare. Am fost la ginecolog si mi-a spus ca pune totul pe seama unei dereglari hormonale. Precizez ca am avut intr-o zi si dureri destul de mari in zona uterului. Pe la sfarsitul lui decembrie, la fel: a inceput secretia maronie, apoi mi-a venit ciclul. La vreo douazeci de zile a inceput din nou, desi acum nu ma apropii de data ciclului. In paralel, simt tensiune in sani. Nu ma doare nimic, secretia nu e vascoasa, nu miroase deloc.
S-a mai confruntat cineva cu asa ceva? As vrea sa fac o dozare de hormoni, insa stiu ca trebuie facut intr-o anuita perioada a ciclului menstrual, iar eu sunt acum data peste cap. Nu mai stiu ce prioada sa iau in considerare.
Multumesc -
22 Ian 2005, 19:53Nu m-am mai confruntat cu asa ceva, dar niciodata nu am mai auzit ca scurgerile maronii sa fie datorate dereglarilor hormonale. Poate ca sunt eu dezinformata?
-
22 Ian 2005, 23:25Scurgerile maronii s-ar putea sa fie de la o pacatoasa de anexita. Nu au nici o legatura cu dereglarile hormonale. Si evita cat poti tratamentele hormonale.
-
24 Ian 2005, 11:54...atunci, poate ca ar trebui sa consulti alt medic, pentru ca acesta la care ai fost se pare ca ti-a pus un diagnostic cam ciudat.