METODA CONTRACEPTIVA
-
0 0Buna tuturor! Am mare nevoie de ajutorul vostru... Doresc sa aflu o alta metoda contraceptiva (100% sigura), in afara de "celebrul" prezervativ. Eu iau anticonceptionale Logest de vreo 2 ani, dar, dupa cum prea bine stiti, au si efecte secundare, iar eu ma simt foarte deprimata din cauza lor. In plus, vreau sa renunt la ele o perioada.
Astept raspunsurile voastre.
Multumesc mult! -
Buna Alexa.Metoda contraceptiva 100% sigura, nu exista(nici macar prezervativul nu e 100%, e ceva gen 99.ceva % sigur)
Nu inteleg de ce excluzi prezervativul?Il excluzi tu sau el?
Daca ai copii, intereseaza-te de sterilet, dar numai daca ai copii si nu mai vrei altii.Daca nu, apeleaza la prezervativ-e mult mai sanatos ptr organism -
cu 5 minute inainte de actul sexual.ai grija ca fiecare foita are o folie protectoare, sa nu cumva sa gresesti, ai inteles????? ca pe urma chiar ca ramai cu morcovul infipt!
iti umezesti un "degetel" (am citat-o pe carmelia, si vezi ca nu glumesc), umezesti foitele si cea care se topeste, aceea e buna. -
Aaa, Cecylly, pai mie imi trebuiesc vro' 3 facultati ca sa reusesc sa fac asta... : )
Nu, pe bune, am sa incerc si eu. Poate reusesc sa scap de nenorocirile de "antibebe", ca m-am saturat ca de mere padurete.
Oricum, daca dau gres foitele, accepti sa fii baby-sitter? : )
Glumeam...
Merci mult! Sunteti dragute toate. Si prompte.