buze crapate

•  
    • 248 mesaje
    21 Ian 2005, 11:06
    0 0
    Dragi Eve, am si eu o intrebare...ce folositi voi pt. a nu va crapa buzele? Eu iarna am buzele crapate tot timpul, se rup si imi sangereaza, uneori se rup fasii-fasii, din cauza asta ma si ustura, desi am incercat tot felul de lip gloss-uri, printre care si lipstick-urile de la Nivea, dar am observat ca acestea imi crapa buzele si mai tare.
  •  
    • 270 mesaje
    21 Ian 2005, 11:12
    0 0
    Nici eu n-am gasit inca un ir de buze bun pentru asa ceva. Daca cineva stie ceva sa ne spuna si noua.
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    21 Ian 2005, 11:20
    0 0
    Exista la plafare strugurel cu propolis , cu echinaceea
    Nu stiu exact cu se numeste, dar este f.bun.
    O sa va scriu miine pe forum denumirea exact
  •  
    • 366 mesaje
    21 Ian 2005, 11:54
    0 0
    Salut. Citesc de ceva vreme posturile voastre si chiar imi place acest forum. Si eu am problema buzelor crapate. Uneori uit cum e sa-ti dai cu ruj pe buze. Am incercat aproape tot ce exista pe piata romaneasca. Singurul lucru care m-a ajutat a fost un tratament cu miere. Dimineata dupa ce mananc, ma spal pe dinti etc si pana ies pe usa imi dau cu un strat de miere iar seara repet operatiunea. Cu rabdare situatia se amelioreaza. Cum opresc tratamentul cum reapare problema.
  •  
    • 270 mesaje
    21 Ian 2005, 12:15
    0 0
    Avy asteptam denumirea produsului si eventual si un pret. Merci mult.
    Ayshe ai dreptate, mierea e un bun remediu natural in astfel de situatii. Ajuta mult si in tratarea diverselor rani, ca sa nu ramana cicatrici.
    Fetelor o zi senina in continuare!
  •  
    • 230 mesaje
    21 Ian 2005, 12:51
    0 0
    Buna evelor!
    Eu folosesc de la Vichy : intensive care for dried out lips, sint f. icintata de rezultate.
    K
  •  
    • 270 mesaje
    21 Ian 2005, 12:55
    0 0
    Kathrine, cat costa?
  •  
    • 270 mesaje
    21 Ian 2005, 12:57
    0 0
    Ayshe spuneai ca nu intotdeuna poti folosi rujul. Eu ma dau inainte cu ir de buze si peste cu ruj. Numai rujul, pe timp de iarna este exclus.
  •  
    • 230 mesaje
    21 Ian 2005, 13:04
    0 0
    Nu stiu , nu l-am cumparat din tara, dar nu am dat asa de mult in comparatie cu alte produse pe care le gasesc aici.Eu zic ca merita banii, am incercat f. multe produse , am avut mari probleme cu tenul si buzele fiind intr-o tara in care clima e destul de nasoala.
    PS eu folosesc si ruj peste, e adevarat ca am luat unul putin mai gras
  •  
    • 270 mesaje
    21 Ian 2005, 13:08
    0 0
    Kathrine ai putea sa-mi spui pretul in moneda in care l-ai platit? Vreau doar sa-mi fac o idee, ca sa ma apuc zilele urmatoare de colindat dupa astfel de produse. Merci mult.
  •  
    • 366 mesaje
    21 Ian 2005, 13:32
    0 0
    clauditzo si eu ma dau cu crema inainte de ruj da´ crezi ca mi-a folosit la ceva?
  •  
    • 366 mesaje
    21 Ian 2005, 22:34
    0 0
    si inca ceva... stiti cremele de la plafar cu galbenele? Tocmai am incercat- la sfatul unei farmaciste ( de specialitate) care m-a trimis la plafar urgent - unguent cu extract cu galbenele produs dupa o reteta originala Maria Treben. Azi sunt fericita. Mi-au disparut cojitele, am niste buze superbe pe care sotul meu le-a apreciat si M-AM DAT CU RUJ. Victorie deplina!!!
  •  
    • 366 mesaje
    21 Ian 2005, 22:53
    0 0
    avy strugurelul cu echinaceea se chema TIS (farmaceutic). Nu stie prea multe. Nu pentru mine.
  •  
    avy
    • 490 mesaje
    21 Ian 2005, 23:26
    0 0
    Buna
    Se numeste Strugurel cu echinaceea si vitamina E entru hranirea si hidratarea buzelor, pentru refacerea tesutului si cicatrizarea ranilor in cazul buzelor crapate.Este de la Tis farmaceutic.
    Mai exista si cu propolis(si asta e bun).Sunt in jur de 30.000-40.000(in Craiova-de unde sunt eu)
    Eu folosesc cu echinaceea si are rezultate
  •  
    • 270 mesaje
    22 Ian 2005, 16:12
    0 0
    Ayshe cum arata unguentul pe care l-ai luat tu? Tocmai am in fata un unguent pe baza de galbenele si propolis, luat de la plafar si vreau sa stiu daca e acelasi. Cel pe care il am eu are eticheta roz, cu flori portocalii si scrie cu negru "Unguent GALBENELE cu PROPOLIS Sibiu", iar deasupra "plafar" si "farm. D. Baciu". Acesta e? Iar pe cealalta eticheta scrie "Crema cu extract de galbenele si propolis 20 gr", iar apoi este descrisa compozitia, actiunea, utilitatea si modul de intrebuintare. Daca e acesta, luni zbor la plafar. Ca de curand am dat 100.000 pe un ir de buze "miraculos" cu aloe vera si bla...bla....si functioneaza doar la reclama si cam atat.
  •  
    • 366 mesaje
    22 Ian 2005, 22:48
    0 0
    Unguentul meu arata asa: cutia este rotunda si alba, eticheta este rotunda si centrata. In mijloc flori de galbenele pe fond alb, peste flori, cu litere verzi de tipar scrie-unguent cu extract de galbenele- in jurul fondului alb exista o banda verde si una mai groasa, maro-metalizat pe care scrie cu litere de tipar verzi: produs dupa o reteta originala Maria Treben. Contine: vaselina, flori de galbenele,beta-caroten, ulei de levantica.
  •  
    • 270 mesaje
    22 Ian 2005, 23:31
    0 0
    Multumesc mult ayshe. Eu am alt unguent. Dar o sa merg la plafar si o sa intreb daca au si altul decat cel pe care il am eu.
    O Duminica placuta!
  •  
    • 765 mesaje
    22 Ian 2005, 23:36
    0 0
    Produsele de la TIS farmaceutic mi se par foarte bune. La orice plafar ar trebui sa gasiti pliante cu produsele de la TIS. Nu sunt deloc scumpe si sunt foarte bune.
    Daca nu stiti prea multe despre produsle TIS si nu gasiti pliante, ma ofer sa va scanez pliantul si sa vi-l trimit pe mail.
    Ramne doar sa-mi spuneti.
  •  
    • 230 mesaje
    23 Ian 2005, 02:40
    0 0
    Imi pare rau ca am intirziat cu raspunsul, dar am avut probleme cu calculatorul. Cred ca am dat pina in 100 coroane daneze.
  •  
    • 765 mesaje
    23 Ian 2005, 09:49
    0 0
    produsele TIS le veti gasi si pe site-ul www.tisfarm.ro.
    La momentul asta, site-ul e in lucru dar...pentru viitor mai treceti si pe aici.