Cancer la san

•  
    • 609 mesaje
    21 Ian 2005, 09:46
    0 0
    Buna fetelor!
    Am gasit ceva interesant pe aceasta adresa http://www.desprecopii.com/info.asp?ID=586, sper sa va fie de folos.
    Este vorba despre cancerul la san care este provocat in cele mai multe cazuri de antiperspirante.
    Pupici!
  •  
    • 9835 mesaje
    21 Ian 2005, 09:52
    0 0
    "Inainte de a astepta concluziie studiilor efectuate de companiile cosmetice, www.desprecopii.com isi face datoria de a va informa despre aceste studii si discutii. In final, ramane la latitudinea fiecarei femei de a folosisi sau nu anti-perspirante."

Pai bine, mey, companiile cosmetice o sa-si de-a singure cu tesla-n oua? Nu cred... Nu de la ele ar trebuie sa asteptam sa faca un studiu, ci de la organizatiile de sanatate oficiale. Care, cu o spaga apetisanta de la companiile cosmetice, ne pot minti in continuare... Si-atunci?
    Tot ce ne ramane de facut este sa asteptam vremurile cand vor fi la moda mirosul si hainele patate de sudoare?
  •  
    • 609 mesaje
    21 Ian 2005, 10:02
    0 0
    Donna, nimeni nu a spus sa stai transpirata.
    In locul lor putem folosi spray. De exemplu cel de la nivea, mie mi s-a parut bun.
    Cele care contin aluminiu sunt daunatoare, asa ca pe viitor nu ar stica daca ne-am uita pe eticheta ce contin produsele respective.
    De ce sa nu prevenim un rau daca suntem constienti de existenta lui?
  •  
    • 1131 mesaje
    22 Ian 2005, 19:58
    0 0
    pai deodorantele nu sunt tot antiperspirante?
  •  
    • 80 mesaje
    23 Ian 2005, 23:39
    0 0
    Dragelor,cu riscul de a ma repeta,folositi fara teama bicarbonatul de sodiu! Cum?Dupa dus,nu stergeti f.bine zona axilelor si cu virfurile degetelor usor umezite luati putin praf pe care il aplicati avind grija sa cuprindeti toata zona respectiva.Nu trebuie sa masati pt.a intra in piele!Puteti fi sigure ca va asigura protectie cel putin 24 de ore(asta in caz de transpiratie "normala"),plus ca reface ph-ul natural al pielii(ca sa nu mai vorbesc de costul lui).
    Numai bine!
  •  
    • 609 mesaje
    24 Ian 2005, 09:19
    0 0
    Asa e, ai dreptate, am mai auzit de bicarbonatul de sodiu ca e bun impotriva transpiratiei.
    Gabici, nu antiperspirantele in sine sunt cancerigene, ci aluminiul pe care-l contin.Cand cumperi un asemenea produs uita-te si vezi daca contine aluminiu.Majoritatea deodorantelor nu-l contin.
    Pupici!