o boala de care nu am auzit lupus
-
0 0stiti ceva despre lupus
-
"lupus eritomatos" este o boala foarta grava daca nu este tratata din timp. trebuie mers neaparat la citiva medici, ca sa auda mai multe pareri amica ta. eu iti spun doar ca am avut o cumnata care a descoperit ca are lupus dupa ce a nascut si practic nici nu avea voie sa duca sarcina pina la capat. a facut tot felul de tratamente, dar la 30 de ani a murit. ingrozitor.....asa ca vezi ce-i spui prietenei tale, nu o speria, dar incearca sa-i explici cit este de perfida aceasta boala.
multa sanatate! -
salut nahema!
sa o intrebi pe prietena ta de care lupus este vorba ca sint de vreo 3 feluri: lupus discoide, lupus eritematos cronic si eritematos diseminat (?? nu stiu daca asa se spune in romaneste, acum gasit intr-un tratat frantuzesc)
trebuie tratat si in ziua de astazi exista medicamente care vindeca!!!
daca le ai cu frantuzeasca du-te pe situl www.medisite.fr sau www.doctissimo.fr;cauti boala si gasesti explicatii si poti sa pui si intrebari direct doctorilor care iti raspund!sau daca le ai cu engleza www.medscape.com
www.medexplorer.com;
eu as putea sa iti traduc din tratatul asta dar sa imi spui ce fel de lupus are
curaj ca sint solutii!
snak -
Buna!Eu am fost diagnosticata cu lupus erimatos sistemic de 9 ani si nu am auzit de nici un tratament pt vindecarea acestei boli.Pt mentinere am luat predison dar acum sufar in urma reactiilor advese si de curand mi s-a dat si plaqunil.Din cauza prednisonului am facut necroza aseptica cap femural la ambele picioare acum 5 ani si de curand si o necroza la ambii genunchi ,insuficienta renala tensiune foarte mare si anemie.Daca cineva a auzit sau stie un tratament mai nou il rog pe aceasta cale sa ma informeze si pe mine am mare nevoie de ajutorul vostru.Deasemenea va rog din suflet daca puteti sa-mi recomandati si un medic ortoped am facut doua operati dar nici una nu a avut efect.Va pup dulce.