Regimul Montignac
-
0 0Sunt nou venita! Am descoperit acest site si mi se pare super! Am citit ceva despre regimul Montignac, dar nu prea am inteles. Va rog, daca aveti ceva informatii despre acest regim sau carti anuntati-ma. As vrea sa slabesc vreo 10 kg si mi se pare acest regim interesant. Nu vreau sa folosesc vreo cura in care se slabeste 5 kg in 7 zile pt ca nu cred in ea (am incercat astfel de cure si nu sunt bune). VA MULTUMESC si astept cu nerabdare raspunsuri. VA PUP
-
Multumesc mult de tot pentru carte. Si eu sper sa ma pot tine de regim, cu toate ca programul zilnici e f incarcat si ,nu stiu daca voi reusi sa ma tin de toate acele detalii, dar incerc. Poate cele care au tinut acest regim ne pot impartasi si noua din experienta lor. Functioneaza intr-adevar acest regim, de fapt acest stil de viata?
-
am si eu cartea. exista un alt forum unde e un grup care de luni de zile se lupta cu Monti. Am incercat si eu dar am renuntat. pare interesanta la inceput (si chiar este), e un regim relativ usor de tinut ca ai voie o groaza de chestii fata de alte regimuri, dar rezultatele se obtin foarte greu si pe termen lung. Cred mai repede ca este pentru cele care au nevoie sa slabeasca putin sau pentru cele care vor sa-si schimbe modul de viata. am citit o groaza de retete daca ramaneti in pana de idei vorbim. Si spor la slabit! Eu fac parte din grupul celor care trebuie sa dea jos intre 15-20 kg, deci nu mi se potriveste Monti.