ginecolog

•  
    • 41 mesaje
    18 Ian 2005, 15:51
    0 0
    Buna! Le rog pe evele din Bucuresti sa imi recomande si mie un ginecolog bun-bun de tot.Prefer sa fie un cabinet particular. Ce stiti, ce ati auzit, care ar fi cel mai bun doctor? Eu am auzit de Alexandru Badiu (parca), tot de prin forumuri, dar nu mai retin unde, si as mai vrea si alte pareri.
    Va multumesc frumos,
    Mihaela
  •  
    • 32 mesaje
    26 Aug 2005, 13:30
    0 0
    Personal iti recomand sa incerci la Medicover!sunt doctori excelenti si au ff mare grija de tine si se poarta si ff frumos!Au mai multe centre!eu am fost decurand si sumt fff multumita!
  •  
    • 199 mesaje
    19 Dec 2016, 10:17
    0 0

Buna! Nu stiu foarte multi medici ginecologi buni, insa cred ca l-am ales pe cel mai bun. Dr Silviu Istoc, la care merg de ceva timp, la fel si mama mea si suntem tare multumite de dumnealui. Este un medic foarte bun, un om sufletist, care asculta cu atentie problemele fiecarei paciente si ii ofera sfaturi si cele mai bune tratamente. Chiar merita sa mergi la acesta. Este foarte deschis, discuta cu pacientele in asa fel incat sa inteleaga care este situatia actuala si starea sanatattii genitale. Succes si sanatate!

•  
    • 199 mesaje
    20 Dec 2016, 10:02
    0 0

Buna! Nu stiu foarte multi medici ginecologi buni, insa cred ca l-am ales pe cel mai bun. Dr Silviu Istoc, la care merg de ceva timp, la fel si mama mea si suntem tare multumite de dumnealui. Este un medic foarte bun, un om sufletist, care asculta cu atentie problemele fiecarei paciente si ii ofera sfaturi si cele mai bune tratamente. Chiar merita sa mergi la acesta. Este foarte deschis, discuta cu pacientele in asa fel incat sa inteleaga care este situatia actuala si starea sanatattii genitale. Succes si sanatate!