Mircea Ciuhrii & Insectfarm - tzeapa?
-
6 2Dragelor,
Ati auzit vreodata, de bine sau rau, despre acest domn? Eu am gasit informatii cum ca are niste preparate-minune, care vindeca o gramada de chestii, printre care hepatita c. Mie atat persoana, cat si lucrurile pe care le sustine mi se par cam dubioase...
Eu am hepatita c si nu sunt eligibila pentru tratament cu interferon. Mama insista sa ma tratez cu "hepatito-liz" de la Ciuhii, dar eu nu am incredere in acest tratament si, in plus, mai este si destul de scump - 2.000.000 lei pe luna. E drept ca, daca produsul ar fi bun, ar merita acesti bani, dar.... cum va spuneam, nu-mi inspira incredere.
Va rog mult, ajutati-ma cu un sfat. Ma intereseaza mai ales sa stiu daca ati cunoscut pe cineva care a folosit tratamentele lui si care au fost rezultatele.
Va multumesc din suflet. -
Imi pare rau sa te dezamagesc dar sincer nu cred ca ar fi bun acest tratament.
Eu am incercat o crema pentru alunite si sora mea o crema pentru acnee. Nu au avut efect.
Poti sa incerci daca nu ai ce face cu acei bani, dar... eu nu ti-as recomanda.
Bazeaza-te pe opiniile unui doctor, pe medicamentele recomandate de el.
Sanatate multa!! -
Cunosc si eu o persoana care a fost tratata de acest doctor cu preparatele "minune". Nu numai ca nu s-a facut bine, dar a dezvoltat o reactie alergica urata la una dintre creme. Cand s-a dus la "biolog" acesta i-a explicat ca e normal si o sa-i dea "altceva" in loc (contra cost, fireste...). Acest altceva s-a dovedit a fi exact aceeasi crema, in exact acelasi ambalaj si cu aceeasi culoare, miros etc. Ciuhii insa pretindea ca este o "alta formula"..... Bineinteles, si de la asta i-a fost rau, dupa care a intrerupt definitiv "tratamentul" acestui "savant".
Ai grija de tine si fereste-te de acesti sarlatani care profita cu nerusinare de disperarea oamenilor
-
eu am incercat produsele domnului ciuhrii si au avut rezultate fenomenale. cei cqre zic ca nu au avut efect produsele sunt cei care nu au facut tratamentul timp mai indelungat; eu am incercat crema de adolescenti folosita pt acnee si am folosito 2 luni pt o eczema pe care o aveam din copilarie si mia trecut eczema. am folosit sampnul si lotiunea de par a dansului si mia regenerat parul mi la intarit sio nu mia mai cazut. AM FOLOSIT HEZOGEL PT ERUPTII HERPETICE SI A AVUT EFECT IMEDIAT AM FOLOSITparadontoliz pt ca mi se infecta gingia si a doua zi dupa aplicare disparea infectia; produsele sunt foarte bune dar trebuie sa faci tratamentul cat ti se recomanda de lung crema de acnee a avut efect la mine dupa 2 luni nu am mai avut nimic sunt foarte bune produsele