ANEXITA

•  
    • 20 mesaje
    17 Ian 2005, 12:02
    0 0
    Dragele mele, noaptea trecuta nu am putut sa ma misc in pat de durere.
    Am fugit la 5 dimineata la urgente , mi-a dat papaverina injectabil,dar fara rezultat,apoi m-am duc la ginecolog .
    Intrebarea mea este daca a mai avut cineva asa ceva si daca a prezentat aceleasi simptome ca mine.
    Drumul pina la medici mi-a fost cumplit, oare chiar asa e o simpla imflamatie?
  •  
    • 1198 mesaje
    17 Ian 2005, 12:23
    0 0
    Trebuie sa mergi neaparat la ginecolog ca sa iti dea tratament. Mie mi-a dat supozitoare de diclofenac - dau rezultate foarte rapide in calmarea durerilor, antibiotic, si un antiinflamator cum ar fi nimesulid sau aulin care este acelasi lucru doar ca aulinul costa aprox. 300.000 6 tablete si nimesulidul 100.000 20 de tablete, tratamentul se face cam 3 luni la rand cand esti in periada de ciclu (cca 5 - 7 zile pe luna). Dar nu uita: SA MERGI LA MEDIC.
  •  
    • 1946 mesaje
    17 Ian 2005, 13:46
    0 0
    eu am avut aceleasi simptome si totusi nu era anexita. sfatul meu este sa-ti faci analizele.
  •  
    • 257 mesaje
    17 Ian 2005, 18:57
    0 0
    alina,

am trecut prin dureri cumplite timp de 19 ore foc continuu... si nu era anexita, desi asa banuiau "desteptii" de medici de la urgente. se pare ca a fost o piatra la rinichi, care s-a eliminat in cele din urma. durerile: identice cu cele de anexita. asa ca du-te la doctor!!! nu stii ce poate fi
    apropo, mie mi-au trecut durerile cu nospa intravenos. (pacat ca abia dupa 19 ore am gasit un doctor capabil...)